13

Активист на БКП

преди 6 години

ДЪРЖАВАТА Е ЛОШ СТОПАНИН!!!!

12

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

предложение: да напълнят летящата чиния с амониева селитра, и да я пратят да гони вояджър.

11

Анонимен

преди 6 години

Абе Смехурко, къде ги прочете тези глупости?Под ръководството на Благоев Партията му става член на Комунистическия интернационал (Коминтерн) в 1919 г. и започва да се нарича Комунистическа. До края на живота си Благоев е бил председател на Кому3нистическата партияКаква е тази чорба в главата ти?

10

Анонимен

преди 6 години

ДО ЧЛЕН ПЪРВИ.Е, НЕ Е СЪВСЕМ ТАКА, МАЛКО ТИ Е МЪТНО ТОВА ВРЕМЕ.

9

Анонимен

преди 6 години

Ми то остана и него да подарят на БСП.И какво следва след това дали панелката на 40 години която имам или НДК.Еи *** са хитреци.

8

Анонимен

преди 6 години

ГУБЕРНАТОР ЛИ?ДА НЕ СА ВЪЗСТАНОВИЛИ ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ ВЕЧЕ, АМА НЕЙНИЯТ ГУБЕРНАТОР Е БИЛ В ПЛОВДИВ.

7

смехурко:))))))

преди 6 години

1 Явно много не знаят но той не е на БКП нито на БСП. Там Дядото о създал партия която не носи нито едно от тез 2 имена.И там е заклеймил тесните социалисти като бомбаджий и престъпници .Явно другарката Нинова е в деменция и много други като нея.Да присвояват неща който не им принадлежат

6

Дядо Мраз

преди 6 години

Подзагланите онаправо кърти - да не сме станали част от Руската Федерация, за да има губернии и губернатори? Или пък част от САЩ, че отново да има губернатор? Колко по-звучно и красиво звучи нашенското областен управител. Не търсете заместители, след като думата я има.

5

ЧЛЕН ПЪРВИ

преди 6 години

до1 не знам на колко сте години но освен държавна форма друга нямаше по това време.Всичко бе в ръцете на БКП член. НА ПАРИТЕ ПИШЕШЕ ВСИЧКИ НАЗЕМНИ И ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА СА НА ДЪРЖАВАТА. ВСИЧКО ОТ ДЪРЖАВАТА Е НА Б К П ЧЛЕН ПЪРВИ. Избрани с 99% на избори. Нормално е за поддръжка да се прави с бригадирско движение.

4

Анонимен

преди 6 години

Мне....взривете го...и запълнете дупки по пътищата с него....поне файда някаква от грозния гютурумин!Достатъчно им плащаме на *** - стига толкова!

3

Бай Стамат

преди 6 години

Ааааа, найн, данке! Да плащаме за саниране и пр.Да си го гушкат ***, те го изкаха.

2

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

1

Анонимен

преди 6 години

....Паметникът е строен със средствата на всички граждани на България...Абсолютно точно.Не може Нинова и БСП да си го присвояват.