24

тази гнида

преди 6 години

е минала с малко за този опит за убийство.

23

Анонимен

преди 6 години

Eвала на германците за нула реме го осъдиха и то на 3 години. Ако беше у нас това дело щеше да се точи поне 10 години и накрая нямаше да го осъдят.

22

PD

преди 6 години

Заглавието си ОК, Пей моме, пей.

21

Анонимен

преди 6 години

"Травмата влияе силно на психическото му състояние и намалява способността за контрол, посочи още лекарят."Това е основателна причина присъдата да му е намалена. Така по рано ще е отново на терен, с намалена способност за контрол, за да си продължи забавленията. Съдебната система издиша тотално. Дали не е време за съда на Линч?

20

True

преди 6 години

Izkaraha go lud.Taka e v Germanistan.Opit za ubijstvo-2 godini I polovina,ot koito shte leji 1.

19

Бравооо

преди 6 години

Браво, номерата на този не му минаха. Тези циркаджийски номера че имал травма минават само в нашия цирк даржава.Бравооо, дано да търка наровете и да го изкарат на тежък труд да строи магистрали някъде из Германията.

18

мръсен мангал въшкав

преди 6 години

Макар и малко, но е в затвора и то бързо. Така се прави. Браво на съда!

17

Йордан

преди 6 години

Днес - БГ нещо много стихотворно ги е "подпукало" заглавията в последно време. Няма лошо, но се получава нещо като жирналистически миш-маш или манджа-с-грозде. Това стохотворения ли са, новини ли са, журналистика ли е, публицистика ли е, какво е? Много нещо - лични емоции, много нещо - евтини авторски напъни. Да не би новините да се пишат от някой тийнейджър или пък от пълни аматьори, които си отмъщават на редактора, заради малки заплати? Или това е нов иновационен опит за оригиналничене?

16

Мосю Густав

преди 6 години

Йода, ти ли си?

15

Анонимен

преди 6 години

На въжето, стига е хабил въздуха този .

14

Анонимен

преди 6 години

"Съдът в Берлин реши: Близо 3 г. Светослав в ареста ще стои"Мuch to learn you still have! Yoda

13

Имал...

преди 6 години

черепно мозъчна травма за това рита жени наляво и надясно....Дайте го насам тоя да му оправим травмите с 5-6 ритника в глвата и ще го излекуваме от всичко!!!

12

SunRainWind

преди 6 години

Този го осъдиха набързо,а и.зверга агресирал върху слепи хора го пуснаха,защото не бил добре психически.Време е съдиите да излежават невинните жертви.

11

Истината

преди 6 години

И германското правосъдие явно си пада по смехотворните присъди!Обаче ако някой протестира срещу ислямското нашествие-яко пипат...

10

ШекСПИРТ

преди 6 години

Като чета заглавията разбирам, че в редакцията на dnes.bg има доста нереализирани поети!

9

Анонимен

преди 6 години

От кога приемането на алкохол и дрога служи като оправдание в съда? По същата логика и някой от надзирателите може да се окаже преуморен и да му вземе мярка за шапка с по-твърд предмет.

8

Unseen Real X

преди 6 години

Много малко ще лежи,все пак той хладнокръвно се опита да я убие.Но нали като ги съдят *** те винаги се оказват болни,та номерата им за съжаление минават.

7

Анонимен

преди 6 години

Учителят Йода.

6

Анонимен

преди 6 години

В АРЕСТА СТОЯТ АРЕСТУВАНИТЕ ПРЕДИ ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ.СЛЕД СЪДЕБНА ПРИСЪДА "БЛИЗО ТРИ ГОДИНИ СВЕТОСЛАВ В ЗАТВОРА ЩЕ СТОИ"

5

stilitng

преди 6 години

Бре, тия много бързо го осъдиха тоя бе. При нас можеше и 10 години до минат. Камо ли ако трябва да го освидетелства психиатър. То щяха да са двойни, тройни та и петорни експертизи. Направо 15 години ще трае цялата процедура.