44

Анонимен

преди 6 години

Наште съдии и прокурорчета дали гледат и чуват??

43

от долния

преди 6 години

И да слагате минуси и да не слагате, ЕС поставя украинците, горящи живи хора през 21 век над Българите. Дали има нещо объркано? Ами според мен има. Дали е в ЕС, дали е в Украйна, но има. Явно морала и на двете е добре подготвен за създаване на концентрационни лагери и за тяхната употреба. А кого ще затварят вътре е напълно отделен въпрос. На мен ми се струва, че ще има поне няколко бараки за Българите. Поне такава логика виждам. Да ритнеш украинка е по - лошо, отколкото да изгориш жива бременна.

42

Анонимен

преди 6 години

Аз се чудех защо я е ритнал, а тя била украинка. Тогава какъв е проблема? Оставете човечеца на мира! Украинците живи хора горят, никой нищо не казва, тая я ритнали и не може да се спре да мрънка... А и тея медии на запад, за изгорелите хора нищо не казаха, за ритната украинка от български ром не могат да спрат да плещят...

41

Съдебна система

преди 6 години

Забележително, в Германия за 8 месеца е произнесена присъда и безотговорния *** отива в затвора. Колко ли съжалява "българина", че това не се е случило в Бг, където щеше да си плати за подходяща диагноза и условна присъда, ако въобще някога процеса стигнеше до край...

40

Анонимен

преди 6 години

Шведски Българино, сега ще...! И дано се не върнеш в България вече!

39

от същия автор

преди 6 години

1-2-3 джойнта запали, Лап-топа си включи,Статийка спретни ,"Лайковете" преброи И в стотинки обърниИдва петък вечерта И на "Лъвов" ще съм до сутринта.

38

Трол Горянин

преди 6 години

Миналата седмица си купих един речник : от "днес бг" на "книжовен бг" - направо открих един нов свят от информация. Препоръчвам.

37

Веригата

преди 6 години

"Съдът в Берлин реши: Близо 3 г. Светослав в ареста ще стои" . Вие стихове ли ще пишете за зеления швед, или какво? Кажи им "днес" и не ги обиждай повече.

36

бивш българин

преди 6 години

какъв българин точно е тоя смотан *** ???

35

.

преди 6 години

не са българи !

34

EGASI

преди 6 години

Тя половин България е пълна с такива невменяеми. Никой не се интервесува за психичното здраве на хората.Физическата разправа и побой трябва да се забранят, но кой и кога това ще се случи?????Може би когато повече психично здрави хора създават законите в България.

33

Persian

преди 6 години

Kak tozi v doichland e balgarin a v balgariq e *** na kogoto ne se spazvat pravata 200 toqgi sa malko

32

Тато из Правец

преди 6 години

Три години *** няма да гласува за ГЕРБ !

31

до Йода

преди 6 години

браво готин, гениално хрумване!Това наистина е правописа и правоговора на Йода:"Много да учиш, ти още имаш, мой млади падаване" и т.н.

30

Немец

преди 6 години

Аз пък се оплаках в първа немска телевизия - за този и за трафикантите на хора дето зарязаха хората в хладилния камион. (за тях пуснахаа преди запис че уж говорили на български, а *** беше сръбски с ***...) Написах им че ако бяха с немски паспорти никога нямаше да кажат че са "немци".Извиниха ми се официялно и в актуалните новини (тази вечер) казаха - израснал в България / с български паспорт, но не казаха "българин"!

29

Анонимен

преди 6 години

Йода е почнал да пуска статии :) Смях!

28

Анонимен

преди 6 години

Тоя е типичен ***, с ганювски номера се е измъкнал.

27

Анонимен

преди 6 години

Какъвн Българин бе гоя е чист ***

26

Жоро

преди 6 години

Добре, бе Днес.бг, кой ви е редактор - всичките ви новини са в стил като извадка от детска книжка...

25

Хм...

преди 6 години

Сравнително с лека присъда ще се размине олигофренът. Целият свят видя и се възмути от бруталността, с която изрита в гръб нищо неподозиращата жена..И сега какво..Три години в затвора, бил почти невменяем..бля-бля-бля. Тази украинка няма ли братя, братовчеди, приятели, които да го "превъзпитат" (те си имат методи на възпитание) и да видим после ще рита ли пак. Няма да се учудя, ако в затвора му направят и люлка, за да му е по-удобно. Послепис: Редакцията, голямо заглавие, голям словоред. Браво!