13

Анонимен

преди 6 години

Лошото управление е от некомпетентните министри и шефове , които ги поставят там по партийни заслуги . Не може да нямаш практика и да си учил пет години поне за специалност където те поставят и се надяват да си добър . Последните години съсипаха тези хора от спънки и отчети всяка седмица ,което си е статистика , а не работа за която им се заплаща . Виждаме , че има някои пребиват полицай и той няма право да употреби оръжие . Мачкат им самочувствието с мизерия и ограничения .

12

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера кои четири гамена са ти дали минус,като си абсолютно прав. Да пробват да дадат рушавет на полицай в Грузия.

11

Анонимен

преди 6 години

Най големия враг на милиционерите е герберастията. Докато кръглия нискочел зеленчук си прави експерименти да слага разни лелки да "управляват" МВР, и да пробутва навсякъде своите калинки, тази нещастна държавица все по мощно ще копае дъното.

10

ивчо

преди 6 години

хсйде стига с тоз зскръгления чичко, нс 100 полицая 5 да са от позакръглените. В тез същуте американски филми са същите с пскет понички и голямо кафе....

9

Анонимен

преди 6 години

Лошото управление е истинският проблем! И това е пряко следствие от политическите назначения на ръководителите в МВР!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера. Казват, че бюджета на мвр се увеличава и в същото време бройката на служителите в последните години намалява. От близо 60 хил. е станала 40.Защо няма пари за увеличение на заплатите? В случая полицаите не са виновни. Въпросът опира до ръководството. Вече и на децата стана ясно, че за ръководители се слагат абсолютно неадекватни и некомпетентни хора. Това е проблемът. Той засяга и обществото.

7

цирк полиция

преди 6 години

Какво повишение,та то и тези са им много я ги погледнете по улиците срам и позор,никаква дисциплина,пълен хаос,разгащени раздърпани,прости,не познават законите,с две думи закривайте и почнете на чисто като в Грузия преди години......

6

караманчо ръждавию

преди 6 години

Това, че ще протестирате - хубаво, това че ще сте срещу парламента - пак хубаво! Ама едно не ми е ясно: кой ще ви бие и кой ще ви сложи загражденията пред парламента?

5

Анонимен

преди 6 години

Статистическата агенция Мевере иска по-големи заплати, че лятото им е трудно да смогнат да преброят загиналите по пътищата, те за друго не стават, но за сметка на това не могат и да броят добре.

4

Анонимен

преди 6 години

Е че то в цялото БГ е така, 240-те началника неси вършат работата

3

Анонимен

преди 6 години

Проблема на МВР е че за началниците се назначават некадърни и партийно зависими лица.Там никой не го интересува как работиш и дали разкрива престъпления а единствено дали прекриваш удобните на властта лица!И за това никой не работи за да е добре с горепосочените началници, защото ако работиш може да настъпил някои интереси и може да те уволнят. Това е положението за съжаление!И независимо кой е на власт дали герб или БСП. Те са едно и също.

2

Анонимен

преди 6 години

Нарцис Великолепния такива ги назначава,като него некадърни.То Цецо ли не беше, Бъчварова ли не беше,пълна разруха в държават.Иначе от него по-велик няма.

1

дума

преди 6 години

Ало журналистите по всички телевизии и пр.медии каните само служители на МВР да говорят,защо не каните обикновените хора който плащат заплатите и привилегиите на полицаите да си кажат мнението!?