14

Анонимен

преди 6 години

Никой не е обещавал колите Тесла да са за бедняци!Това са новаторски коли, те проправят пътя на изцяло ел колите.Някои модели имат пробег от 500 км, това е супер. И с нормална скорост.Елън Мъск има само успешни бизнеси, този му е поредния.А вие си карайте Лада и Масквич ;)

13

do Techno

преди 6 години

Зле си човече с техниката. Не става дума за 250 км/ч, а в диапазона 180-200 което е напълно нормално каране по аутобан и много хора го правят. Тогава разхода е около 10л/100км дизел за споменатия 3.0ТДИ. Докато Теслата би издържала пряко сили 170-180км и то ако не работи климатик или парно. Има калкулатори из мрежата, *** виж. Правилото при тях е след 50км/ч удвояването на скоростта разполовява пробега. ПС:а лафа за барутника подозирам че е от комплекса ти да не може да си позволиш читава кола

12

до Techno

преди 6 години

Доста глупости си написал, бързите зарядни станции на Тесла бяха безплатни, вече не са. Освен това ако под бързи разбираш над час и половина за пълно зареждане добре. Зареждането на бензиностанцията трае само 5 минути. Да не говорим, че това че били през 200 километра е пълна лъжа това може да го провери всеки много лесно на сайта на Тесла. Тесла е балон, който много скоро ще се спука. На всеки продаден автомобил правят загуба от 4000 долара.

11

Techno

преди 6 години

До Анонимен 8Tesla P100D е с мощност над 750 к.с. и със скорост 250 км/ч /с която ти никога не си се движил/ могат да изминат с една батерия мин. 220 км. Който и да е модел на MB, BMW, AUDI и т.н. с мощност около 750 к.с. с 250 км/ч един резервоар 80 л. ще измине приблизително същите километри. Бързите /и безплатни/ зарядни станции на Тесла са през 200 км. А ти си мечтай за 3.0 л. дизел /супер добри мотори и според мен!/ докато караш някой стар барутарник и се прави на Голям Мъж по форумите.

10

Drug

преди 6 години

До АнонименЦената колега! Много е висока.

9

Анонимен

преди 6 години

по-важно е да стават по -евтини и с по-дълготрайни батерии ,а не да ги сменяш на 3-4 години,тва с ускорението е само за кеф,кво стана с батериите с графит дето имаха 200 000 презареждания без падане на капацитета???? някой купи патента и погреба проекта ли,да не е шеврон-бившата тексако ;-)

8

Анонимен

преди 6 години

Бърза, бърза, колко да е бърза? Живея в Германия и по моя сметка ако карам евентуална Тесла по същия начин по който си карам 3.0ТДИ дизела на аутобана, едвам ще ми стига за 170 КМ едно зареждане на батерията. А сега с 80 литра бих могъл да измина към 800-900КМ.И после зареждам за 5 мин и пак толкова.

7

Anton kura

преди 6 години

най - тъпанарския автомобил..........

6

Тъпизъми

преди 6 години

Колко водно газене има теслата в смисъл до колко вода може да се кара амфибията ?някой тествал ли я е при малки наводнения ?

5

Анонимен

преди 6 години

Фен съм на електрическите автомобили, но честно казано не ме интересува толкова дали ще ускоряват от 0 до 100 км за 5.5 или за 4.3 секунди. Повече ме интересува дължината на пробега и времето за презареждане на батерията.

4

Анонимен

преди 6 години

Абе нещо ще да им има на тези коли. Щото не ги купуват много много.

3

Трол Горянин

преди 6 години

Из ония дни видях на живо една Tesla и си е доста красива кола, не знам кои са му дизайнери , но лъха да е от италианските ателиета.

2

Анонимен

преди 6 години

За ускорение от 0,1 секунда по-бързо, трябва да си купиш нова кола за 70000 долара. Този Мъск, лови шараните на гола кука. Дали някой хакер, нма да намери крак за софтуера?

1

Фен на бсп

преди 6 години

Невероятен автомобил!