67

Анонимен

преди 6 години

Друго любопитно е, че някои *** бързо забравиха, че този душевно обременен човек, като улично псе се присламчи към хранилката на ГЕРБ и прадължават да го защитават. Та той си е обикновен по*мияр, който би направил всичко за парченце кокал.

66

Анонимен

преди 6 години

Болният, след като чува гласове си мисли, че има нещо общо с бог. Любопитно, но тези гласове му говорят на руски!

65

st.anger

преди 6 години

понеже реши належащите проблеми в здравеопазването,образованието и икономиката , сега е ред на духовните въпроси,нали? не мога да разбера защо постоянно ни го навират в очите тоя...

64

номер2

преди 6 години

СТИГА С ТОЯ АДИОТ ВОЛЕН! ОЩЕ ОТ СУТРИНТА НИ ВГОРЧАВАТЕ ЖИВОТА!

63

Голям срам

преди 6 години

Прав е Волен Да напомним какви нагло престъпни анти човешки и анти природни законо проектчета прекарваха през парламента ЦАчева.Срам ме е за всички депутати .Ползваха следящи системи и видео терор . Никой не смееше да с е обади ..пПревърнаха в престъпници целата огромна ненужна вредна и крадлива администрация МВР и други вкл всички депутати и министри с тия НАГЛО НЕЗАКОННИ прецакващи и ограбващи народа престъпни наредби.

62

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Хубави и вярни думи е казал Сидеров, но те противоречат на участието му във властта на евроатлантическото глобалистко правителство "Борисов - 3".Затова го смятам за част от Новия световен ред срещу, който той говори.

61

турчина

преди 6 години

Никога не съм си мислел, че ще го кажа но Волен е прав!

60

Българин от Германия

преди 6 години

Прав е Волен, тук в Германия съм свидетел на тази промяна. Виждам, че обществото е декадентско, подобно на разпадането на Римската Империя, но за жалост все още малко са здравомислещите. Не е необходимо да вярваш в Бога за да си прозрял, че Глобализацията, Джендата, Хомобрака, и Дигитализацията ще разбият обществото. Атеист съм, но подкрепям напълно Волен в това му изказване. Пропуснал е да спомене и Финансовата система, която е на път да ограби хората, чрез премахване на кеша.

59

ГРАЖДАНИН

преди 6 години

Страги тресе човека с шесте апартамента че премиера настоява за независимо звено за борба с корупцията по високите етажи .

58

Анонимен

преди 6 години

Фурнаджийска лопата,предател,нагаждач.И ти се продаде за пари и власт.

57

Анонимен

преди 6 години

До ShoppКОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ МОЛИШ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ СИ СПОМНИ ТОВА

56

Shopp

преди 6 години

Ах, а самоят Болен е ангел с крилца, нали!А не дребен комплексар, който се ожени за гаджето на доведения си син, 30 години по-млада...Колко традиционно-православно!

55

Читателка

преди 6 години

Волен си е Волен, казва абсолютната истина! Нека се замислим върху думите му! Ежедневно сме свидетели на падението на морала в обществото, на липсата на милост, смелост и разум у хората! Промиване на мозъците, сляпо подражание на модни тенденции за пари и надмощие - физическо, психологическо, финансово! Зад парадигмите за правата на човека стоят цели за неговото унищожение и деградиране, защото така по-лесно се манипулира и управлява човечеството.

54

Анонимен

преди 6 години

ВОЛЕН ВЛЕЗНА НАЙ-НАКРАЯ В ДЕБАТА НА 20 ВЕК ХАХАХА

53

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВОЛЕН Е ПРАВ, НО Е И *** И НЕГРАМОТЕН, ВДИГА АЛАРМА НО НЯМА РЕШЕНИЯ.

52

Анонимен

преди 6 години

ЗА ХОМОФЕЙСБУК Е ПРАВ И ЗА ДРУГОТО СЪЩО. ВЪПРОСЪТ ЗА РОБОТИЗИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ДИСКУТИРА ОТДАВНА, ОЩЕ ОТ ОРУЕЛ

51

наблюдател

преди 6 години

Добре е, че между многото просташки хули, явно сътворени от един кухата лейка на един НЕумен и НЕкрасив ***, могат да се прочетат коментарите на нормални хора, даващи си сметка, че думите и определенията на Волен са самата истина за живота който живеем

50

Анонимен

преди 6 години

Гласувах за Атака.. Но Путин ме поряза с нож , излезна македонист.. Вече не мога да гледам Алфа ТВ.. Раковски излезна прав.. Добре че ВМРО и Каракачанов мразят Русия, заради сръбските окупатори на Македония.

49

Анонимен

преди 6 години

До Яша бе поп крьстю ГЕРБ ли са Турците ? Щото Борисов се продаде на Ердоган .

48

Анонимен

преди 6 години

До Shopp Духаш ли ,ду.хаш ли сф.ирка на Волен . Ду.хай ,ду.хай якооо. Волен + Борисов + Каракачанов + Винкела ....духаааайи .Ще го търпиш1щеш не щеш и ще си правиш сам сфир.ка . Сам на себе си . Чики .д.жия. Духа..аай!