179

TO :DOR

преди 6 години

Именно затова руско-турската война от 1877-1878 г. е толкова популярна в Русия, затова хиляди руски доброволци участват в нея, защото тази война има ОСВОБОДИТЕЛЕ ХАРАКТЕР. А това показва и резултатът. Когато фактите говорят и Боговете мълчат. Въобще кой си ти, че да плюеш по българската история? Кой!? Чети по-малко бюлетините на чичко Ш0р0ш и да знаеш, че НЕБЛАГОДАРНОСТТА е грях!

178

TO :DOR

преди 6 години

.... А хилядите руски доброволци? А паметникът на руския император Александър II в центъра на столицата на България? Погледни какво пише на него. Не, не са го сложили комунистите,както ти си мислиш.Лично известния "русофил" цар Фердинанд го е открил в началото на 20 век.Руската империя ясно си поставя целта да даде държавност на българите,а дали е искала да стигне до Цариград или Кайро,нас българите това не ни интересува.Важното е,че българските национални интереси са съвпаднали с руските тогава

177

TO :DOR

преди 6 години

До Анономен 152Така ли? Виж ти! Тръгват за Истанбул, столицата на Османската империя, а междудругото, ей така - "от тях да мине", Освобождават българите от петвековноно иго. Значи, всъщност не са искали да ни освободят, обаче въпреки това го правят? "Много исках, обаче нямах желание" )) Всъщност военно-политическия кръг в Руската имп. още преди да тръгнат за някъде изпълнява р-ето на Цариградската к-я, че "българите трябва имат автономия", сиреч държава! А хилядите руски доброволци?....

176

Фронто

преди 6 години

'Заедно' трудно ще стане,защото сме много пред тях/ по показател _език_ - 1000 години!/. Но ние не пречим на никого да се учи от нас. Дадохме им писменост, религия ... И сме най- старата евеопейска държава с името си,докато те за 100 г десет пъти сменяват своето. Няма как "заедно" - с много обиколки водим, но да питат,да учат, да искат да ги просвщаваме ... Ние сме благоеоден народ - ще се отзовем.

175

Жибор

преди 6 години

Да- ние ще носим цветя на нашите братя и занапред понеже сме им дълбоко признателни за жертвата,която направиха заради нас,но не искаме руско-съветските власти да третират България като трето качество държава,а нашите интереси да ги зачита колкото интересите на коледното прасе!

174

Фронто

преди 6 години

Към заедно:Отношение на пренебрежение, неприязън, нетърпимост! Такава градация. И понеже те няма да схванат, направо да минем на ' нетърпимост'. Средата тук към тях да бъде среда на нетърпимост. Да си ходят във *великата* и там на велики да се правят.

173

Фронто

преди 6 години

" ЩЕ"! Забележете ' ще'! Няма ' желаем', има ЩЕ- те са решили. Вместо нас

172

заедно?

преди 6 години

Вчера сутринта, пред Александър Невски минавам покрай мъж с телефон, който почва да крещи по мен "женщина где руская черква", упътих го на английски дано ме разбра, говоря руски, имаме руски приятели, но прости руснаци с претенции които се държат все едно сме им длъжни за нещо ме дразнят и май ще "позабравя" руския. България е вече "за граница" няма връщане обратно

171

мазепа

преди 6 години

До Киро19 000 са убитите войници на Руската империя на Балканския фронт, около 1/3 от тях са руснаци. Но по-важно е че има напредък в снижението на цифрите от 200 000 на 130 000.Киро, абе Албания и Босна не са освобождавана от Русия, - турски санджаци ли са.

170

до 192

преди 6 години

Долу мръсните сороски ръце от националния герой Ботев , че ръката на бога е дълга и наказанието ще те настигне където и да си по света..

169

трафалгар

преди 6 години

е братя, па ни продават най-скъпият газ и горива ! пълни глупости, не съм брат с тези пияндурници и мързеливци ! добре че сме в евро съюза да си пътуваме до лондон, флоренция, барселона и да се радваме на живота.който иска да си ходи в русия и да се налива с водка!

168

до До до 185 N

преди 6 години

Русофил съм и аку ъъ срешнъ щи съ стъжни ча са родил.

167

Анонимен

преди 6 години

До до 182 .... У Враца дето и гарга не каца, може и да е така, тя затова си се води в северозападналата част на България, само недей да скверниш името на Ботев с рушофилистичните си изцепки, той затова е тръгнал да се жертва за България сам, за да не замени едните поробители, с други .... !!!

166

Анонимен

преди 6 години

Сърбят ме ръцете да нарежа на филии няколко сороски отпадъци в софее ....

165

Киро

преди 6 години

При освобождаването на България от турското робство загиват около 130 000 руски войници. Ако не са били дошли, тази земя щеше да се казва Турция и провинция ***...(Нещо подобно Кюрдистан).

164

до 187

преди 6 години

Радвай се , че още дишаш ...

163

юбералес

преди 6 години

На подобни събития трябва да идват посланиците на Русия, Украйна, Полша, Беларус, Финландия, Естония, Латвия, Литва, Молдова. Все пак руснаците в Руската империя през 1877г. бяха 35% от населението. А че двата народа ще бъдем заедно е ясно - предполагам че до 25-30г. Русия ще я приемем в ЕС.

162

До до 185 N

преди 6 години

Нашите путинофили, май започнаха да разкриват истинската си природа и преминаха към директни заплахи. С подобни прийоми няма да учудят никого, но и няма как да спечелят популярност, дори и в България ... !!!

161

до 185 N

преди 6 години

Бъди внимателен когато ходиш на вън ....

160

N

преди 6 години

Червените са крадливи путинофилни *** !!!