42

Циник до мюсли 2

преди 6 години

И за да достигне до мозъчето ти задръстено със сури от корана - ще ти го обясня пак!Ако техническата еволюция беше "прескочила" Двигателя с Вътрешно Горене...и беше застъпил.идеите на Тесла ( както неминуемо ще стане!) вие щяхте да сте племена от полудиваци(което не се е променило) , и да се спаружвате в пустините си! Но не се притеснявай ( фосилните) като вас суровини свършват, и цивилизацията ще ви захвърли край пътя, като използвана дамска превръзка!

41

Мюсюлманин

преди 6 години

До *** Цял свят е отвратен от милиард и половина население? Запомни, че древните столици на християнството - Александрия, Антиохия, Йерусалим и Константинопол са мюсюлмански. Остана само Рим. Победихме ви :)

40

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно мекушавата Европа ще усети, че освен с танкове и армия, няма друг начин да се отърват от гъзодупците. У нас Рапонкьо е готов да ги заселва, само и само да го галят по кухата тиква в Брюксел. Гадостите които вършат, мръсотиите които правят, наглостта, избиването на съвсем невинни, фанатизма, нежеланието да бъдат дисциплинирани, толерантни и ученолюбиви ще направи в един момент да ги изселват на квартали. И в Анадола, Афганистан, Пакистан, там в пепеляка и мръсотиите ще са ОК.

39

Наблюдател

преди 6 години

Стефанов, това беше най - добрия отговор ! Мюсюлманчето като превзехте Константинопол какво направихте - едно огромно ***, това създава Вашата култура, един от най- значимите градове на средновековието превърнахте в ***, добре че, не всичко успяхте да разрушите, че днес Истанбул да е топ дестинация.... Виждам какво създавате и в който и да е европейски град - същата ***. Като искате корана стойте си в пещерата, защо копнеете за онази Европа, която всъщност за Вас е само разврат?

38

Мюсюлманин

преди 6 години

До СтефановОт мюсюлманските страни произхождат част от най-великите философи и творци! Радвайте се, че исляма ще спаси християните от дегенерацията, която им беше наложена от атеистите и марксистите! Чрез религията си ще върнем морала и достойнството на обществото! Четете Корана - там е написано всичко! Европейците не раждат, разбиват семейството си, няма уважение към родителите и към Аллах. Нашите братя ще променят това. Живеете в сатанизъм!

37

Нино Корнелий

преди 6 години

Боже боже. Мюслитата са най арогантните. Мислят си че са най най. А то кво. Добре че измислиха Мерцедесите и Ферари че да се пъчат шейховете. Инак в Дубай полицията щеше да е на камили. Упс, то и Дубай немаше го има. Хахаха

36

Стефанов

преди 6 години

До Мюсюлманин - Ти верваш ли си, като пишеш такива глупости? Не забравай, че ислямът никъде не стимулира креативността, предприемчивостта и творчеството. Ако ислямските теолози не намерят път към модернизацията на доктрината, противоречията между различните клонове и течения в исляма сами ще го разрушат. Не може да има прогрес със средновекивна култура.

35

Хахаха

преди 6 години

"Против мюсюлманите"?!?!? Ко рече?!?? Как е възможно това, има не им е казано, че Исляма е религията на мира?? Че кой, за Бога, няма да обича хора, които изнасилват, колят и взривяват! Май тези белгийци изобщо не са Евротолерантни, а са си чисти Ислямофоби!

34

Анонимен

преди 6 години

Кой белгийци? То половината "белгийци" вече са от ислямския свят.Значи са против самите себе си.Белгия като бивша колониална държава приютява,размножава и отглежда джихадисти,та сетила се Мара да се поБара.

33

ники

преди 6 години

То не че разбирам много, ама нали сега избраха Макрон, който е на 100% про-ЕС и някак си не разбирам защо слагате Франция в тия, които не харесват ЕС.Манипулативна новина. Не ви ли е срам.Не ви ли стана ясно, че ЦЯЛА Европа е за ЕС, дови и англичаните разбраха, че са направили страхотна глупост.И коя е тази агенция, която вади това проучване? Кой я спонсорира? Къде може да видим резултатите на изследванията?

32

Мюсюлманин

преди 6 години

До ЦиникПревзехме Константинопол - най-важния град в християнството. Превзехме Париж и Лондон. Въпрос на време е да превземем и Рим. Папате вече целува краката на мюсюлманите! В този жест се крие много символизъм! По този начин той казва "християнството няма сили и предава на исляма водещата роля". Няма как да ни изгоните. Не е зле вместо да се ядосвате да прочетете Корана. Ще осъзнаете много неща и ако Аллах ви е дал акъл дори ще станете праведни! Става все по-популярно да си мюсюлманин :)

31

Анонимен

преди 6 години

Ми то и у наше село е така, въпреки изхвърлянията на баце оти го гладят по ***.

30

Анонимен

преди 6 години

ТИ ДА ВИДИШ!!!Кон Брюкселско зеле яде ли :)

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27AZ SASHTO MRAZYA ES,NO OBICAM RUSIA.и защо пишеш на латиница? Не знаеш ли, че в любимата ти Русия за такова провинение ги скопяват?

28

Анонимен

преди 6 години

До СарказъмНеее, това е хибридната война на Жужи. В ЕС е страхотно и цъвти,каскет знаеш ли, че във Франция тарамбуките са 8%, а в любимата ти Русия 33%?

27

Анонимен

преди 6 години

AZ SASHTO MRAZYA ES,NO OBICAM RUSIA.

26

Анонимен

преди 6 години

Само политиците се кефят на ЕС, защото от там взимат добри доходи и могат да избягат с хеликоптери, когато се наложи.

25

Анонимен

преди 6 години

Поръчкова статия

24

Мюсюлманин

преди 6 години

До ЦиникЗдравейте! Исляма показа, че е по-силната религия от християнството. Християните масово не ходят на църква и се отказват от религията си, а мюсюлманите са праведни и стават все повече! Загубихте кръстоносните походи, загубихте колониализма, сега ще загубите на собствена земя! Доминацията на Исляма ясно показва, че това е истинската права религия! Удоволствие е да наблюдавам ислямизацията на Европа :)

23

Анонимен

преди 6 години

Веднага да се явят тука евроатлантическите *** и да обявят населението на Белгия за путинисти, рубладжиим, комунисти, русофили и за каквото там се сетят! Как си позволяват белгийците да им рушат митовете и легендите за ЕС(ССР)?