62

Риска е огромен

преди 6 години

Най добре да изгонят опасните за Белгия и Европа огромни бюрократични инстанции .Наглите наркомани обсебили европейския съюз и НАТО с е опитаха да направят ядрена война ,между Брюксел и МОсква след окупацията на Киев от извънземни нашественици с помоща на зомби пиво ,наркотици и имапланти.

61

Анонимен

преди 6 години

Голяма статиа... три параграфа...

60

До USA

преди 6 години

Що другите държави какво ще правят, че няма да дадат отпор на мюслитата? Защо ги натрупаха тези ракети и бомби като ще стоят да ги колят ***. Егах ти и *** европейци! Трябвало да имаме оръжие и да се гърмим по улиците друг начин нямало да ги отблъснем. Еййй USA, *** като тебе няма да свършат. По твоята логика наистина християните заслужава да си отидат.

59

Анонимен

преди 6 години

Англичаните продължават да се опитват да разединяват ЕС, сега си правят изследвания, целящи да "докажат" как европейците всъщност мразят ЕС.А че голямата част от европейските граждани не искат *** в страните си е всеизвестен факт, с който обаче правителствата им не се съобразяват.

58

До мазлемюнина

преди 6 години

Дай ни ЕДИН пример за нещо, каквото и да било то, с което Исляма е допринесъл позитивно за човечеството! Ще ти подскажа... няма такъв!!!!! Само кръв, кръвосмешения, полигамия, педофилия, кланета, насилие и терор! Взимайте си лунния култ и марш в Азия, докато все още можете!

57

Анонимен

преди 6 години

И според мен мюсюлманинът/който едва ли е такъв, доста добре пише на български за да е друговерец/, има известно право. Християнството се клати под натиска на собствената си тежест, а главното му оръжие - свободата на сърцето и ума, се е изродило под формата на толериране на различията. Това го няма при останалите масови религиозни убеждения и затова те преживяват известен възход. Западното християнство е по-уязвимо и преживява криза на идентичността, особено след Хитлер.

56

иво

преди 6 години

Ние нямаме друг избор освен еврофондовете , запада още след 1990 унищожи икономиката , селското стопанство , туризъм точно за това - да сме зависими от тях и сега трябва бавно и внимателно да възстановим държавата си , без много шум защото няма да им хареса , а не сме самоубийци !

55

TO :DOR

преди 6 години

Както каза един умен политолог: "накрая в ЕС ще остане само България и сама ще се обяви за Европейски съюз" :DЗа да е лоялен член на ЕС, дадена страна трябва задължително да следва евроатлантическите "ценности",особено три от тях: в нея да се провеждат г.й паради; да има толерантност и търпимост към издевателствата на мюсюлманските нелегали, ромите и всакакви "онеправдани" малцинства. И третото, но не значимост,условие е, разбира се,трябва СИЛНО ДА СЕ МРАЗИ РУСИЯ: тя е виновна за всичко!Това е

54

USA

преди 6 години

Една държава няма да превземете - Америка. Там всички имат оръжия и ще хвърчат ***.

53

калоян

преди 6 години

Мюсюлманина е прав , тези атентати не са работа на мюсюлмански умове , а всеки знае кои са организаторите и защо създават мътна вода , християнската религия има много общо с мюсюлманската , но безбожниците са опасни и със сигурност са с светлокожи !

52

Циник до мюсли

преди 6 години

За моят вкус...."западняците" много малко са ви "отнели" ! Диваци , които се самовзривяват по пазарите - не заслужават квалификацията хомо сапиенс! Вие не сте хора...а "мислещи" изобщо!Вие сте същества - рудиментарни ( излишни) като апендисита - слепи черва ...слепи фанатици....

51

Стефанов

преди 6 години

До Мюсюлманин 39 - "От мюсюлманските страни произхождат част от най-великите философи и творци!" - за кои години говориш? Ало, в 21-ви век сме, събуди се. Не искам да се чувстваш унизен, но с войнствените си приказки и липсата на вякакво покритие не правиш услуга на религията си (ако изобщо си мюсулманин). Твоята агресивност подхожда на 15-ти век, времето преди Ренесанса.

50

Циник до мюсли

преди 6 години

Четеш ли коментарите? Истината е простичка...като видя на улицата леко облечените красиви европейки с тренирани тела...и едновремено омотана до очите пингвинка...с фигура като кюмбе...как се влачи след първобитника и мъж...ми идва да повърна!Вие сте своеобразен брак на еволюцията!Чети коментарите....всички наистина нормални, и здравомислещи хора са отвратени от вас..и антикултурата ви! Бях в Истамбул ....мръсен град...с молове превърнати в анадолски сук!Няма да повторя!

49

Мюсюлманин

преди 6 години

Третото най-свещенно място за нас мюсюлманите, стария град (източната част на Йерусалим) е мюсюлмански! Вие сте Богохулци и ужасни хора, дано Аллах се смили над вас и ви даде разсъдък! За много от моите братя мюсюлмани, религията е всичко, което имат. Останалото им го отнеха западняците. Какво търсите в Ирак, в Сирия, в Афганистан, в Либия, в Йемен, в Палестина???? Затова Аллах ще ви накаже! Затова столицата на кръстоносците ще падне. Писано е и ще стане

48

Мюсли

преди 6 години

Ама ти си някакво мислещо Мюсли ли? Но уви само се опитваш , не за друго всеки довод се оповава на твоя Аллах. Уви прав си за столиците с мъка го признавам, че е така, причините са повече от ясно документирани. Но основното което ме дразни при теб и цялата подобие на същества е, че не виждате разликата в Европа в средновековието и днес. Да имало е инвазия към изтока с цел блага ( никога не съм си мислил, че е било да се разпространи християнството ) но подчертавам говорим за средновековието.

47

Анонимен

преди 6 години

Ислямът е диагноза като СПИН.Всичко създадено по земите на арабите е преди тази зараза да обхване региона.След ислямът -взаимно изтребление, упадък и паспорт на ДАЕШ за "рая" където ги чакат 70 напомпани индийци с виагра.Те това е ислямът.Създаден е за да ги редуцира чрез междуособни войни понеже се размножават като онези черните и *** пълзящи буби.

46

Boko bo

преди 6 години

3г. работих в най-голямата белгийска фирма в моята професия. Смея да твърдя, че са расисти като англичаните, но и с основание не ги искат. Турците бачкат, но мароканците, и други от близкият изток се занимават с дрога, кражби, проституция и др. и съсипаха цели райони проспериращи и модерни до преди тяхното масове заселване. Моленбек е ярък пример. Абе истината е, че ако ставаше нещо от тях, а и от нас щяха да имат нормални държави а не кочини. Лошото е, че създават *** и в Европа.

45

Мюсюлманин

преди 6 години

До *** Ако действително християните са "по-умни" от мюсюлманите, защо тогава древните им християнски столици (Александрия, Антиохия, Константинопол, Йерусалим) сега са мюсюлмански? Очевидно Аллах е на наша страна и дава знак, че е настъпил момента да превземем Европа по естествен път. Вие сте една загиваща цивилизация. А когато змията умира най-много хапе. Когато колонизирахте и тормозихте световното население всичко беше наред нали? Мюсюлманския свят е в това състояние заради вас!

44

Циник до 41

преди 6 години

Смея да твърдя, че моите отговори са многократно по-добри...и обосновани, но системно ги трият!Затова пък...оставят първобитните провокации на неукото мюсли!Така де - сайта откровено "подържа" антибългарски ..Антихристиянски провокации...и се гаври с нашата конституция!

43

Анонимен

преди 6 години

Даааа, добри са муслитата но само на дъното на океана. Там ще захранят риби и раци, това ще е единствената полза от тях. Друга полза няма. Нещо като кучешкото л--но. Малко, гадно и като го настъпиш се потрисаш от гнус.