7

Анонимен

преди 6 години

Този е връх на падинието цаа българския парламент! По-надолу от това няма!

6

прилепа

преди 6 години

И мирише на бензин!

5

сминдух енд чесън

преди 6 години

Още в началото на така наречения преход оставихме безнаказано едни хора с червена закваска да дават насока на живота у нас.Сега вече е късно за каквото и да било след като те успяха да оплетат и Европа в пипалата си.

4

тя

преди 6 години

Мутрите в парламента!

3

До 1

преди 6 години

Аз пък се сещах за същата теория навремето, когато всяка вечер по новините на телевизионния екран се мъдреха чалмалийката и нейният баща - каскетлията. Те диктуваха на цялата нация как да живее и, според един виц, се хвалели пред чужденците, че дължат личното си благосъстояние на стадо от осем милиона овце, които стрижат, доят и дерат както си искат.А този от снимката ни продава лекарства и горива на по-ниски цени. И монополистите реват, чудят се какво обвинение да му скалъпят.

2

Монопол?

преди 6 години

Някой продава лекарствата малко по-евтино. Това привлича клиентите към неговите аптеки.Останалите аптекарски босове, които до момента, договаряйки се, са поддържали по-високи цени на лекарствата, са ощетени. И надават вой, че онзи, който продава по-евтино от тях, бил монополист!В чии аптеки да пазаруваме? Кое ни е изгодно? Наистина ли ни мислят за будали онези, които са се съюзили срещу Марешки?

1

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА САМО КАТО ГО ПОГЛЕДНА И СЕ СЕЩАМ ЗА ЛОМБРОЗО.