25

Анонимен

преди 6 години

Числото 30000 е много за България. Това означава горе-долу 1 на 200 човека, а реално са повече, защото не всички наркозависими са в тази статистика. Това е катастрофата на демокрацията - наркозависими, демографска катастрофа и мизерия, но важното е, че има банани.

24

Неграмотност

преди 6 години

30000 е число, а не цифра.По-рано неграмотни бяха само фуражите и те говореха за цифри вместо числа, сега неграмотността се среща и при управляващите и обслужващите ги журналисти.

23

Анонимен

преди 6 години

ТО КАТО НЕ СЕ НАСПИШ НОРМАЛНО ОТ ОПИАТИ. КАКВИ КАЧЕСТВА ЩЕ ИМАШ НА СУТРИНТА ?ПА АКО ЩЕ, ТАЯ ТРЕВА ДА Е МНОГО ЧИСТА.

22

Анонимен

преди 6 години

До11 ЦЯЛАТА ПОКВАРА ИДВА ОТ ИЗТОКА. ДРОГАТА МИНАВА ОТ АВГАНИСТАН ПРЕЗ РУСИЯ И В ВАРНА. АЛКОХОЛА Е НАЙ МНОГО В РУСИЯ. И ТО Е НОРМАЛНО. РЕШЕНИЕ ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА СЕ ВЗИМА ОТ ГРУПИ ИНДИВИДА НЕ РЕШАВА НИЩО В ЖИВОТА СИ. НЕ Е СВОБОДЕН.ЦИГАРИТЕ ОТ СИВАТА ИКОНОМИКА ПЪТУВАТ ЗА РУСИЯ.СЕМЕЙНИЯ ЖИВОТ В РУСИЯ НЯМА.ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА МНОГО ОТ ДС ИЗНАСЯХА НАРКОТИЦИ ЗА ПЕЧАЛБА НА ЗАПАДОТ ЗАПАДА ИДВА ЕВРОТО И НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.

21

Анонимен

преди 6 години

За 27-28 години "демокрация", някакви си 100 (сто) пъти увеличаване на официалните наркомани, смехории.

20

Анонимен

преди 6 години

Пушещите марихуана - наркомани, друсащите нон стоп продукти на фармацефтичната индустрия, алкохол, цигари, захар и всякакви други зависимости - образцови граждани :)))Е на това му викам криворазбрана цивилизация:))))

19

упс...

преди 6 години

Около 30 хиляди са наркозависимите в България. "Тази цифра е извадена от хората, които са потърсили лечение за зависимостта си"-----------А, сега ги умножете по 4 или 5 (минимум) и може би ще отгатнем колко е приблизителната реална цифра!Срещу Бг се извършва "тих" геноцид!Онези, които ни унищожават като народ и етнос под лозунга "свобода и демокрация" имат нужда от територията ни, а не от нас!

18

sdfsdf

преди 6 години

До До 22 SMSPF:Брех, че лъха начетеност от теб. Да не си писал доклад по темата или нещо? Я бърже да дадеш линкове за твърденията си или у лево.

17

До 22 SMSPF:

преди 6 години

Марихуаната не е "плява". Марихуаната е л'а'й'н'а.Истина е за стъпките в легализиринето на запад. Причината не е някаква демокрация, а това, че пенсионнати и социалната система на много западни държави се задъхва и така ще решат въпроса като помогнат на простолюдието да си заминат по-бързо от този свят.Иначе, мога да ти дам хиляди линкове какво правят богатите на запад - бягане по 10км на ден и здрав фитнес, витамини, еко-храни, пречистена вода, пълни прегледи на всеки 6 месеца и т.н.

16

SMSPF

преди 6 години

Леле мале, целият свят малко по малко легализира тая "плява". Има много хора, които са преживяли и излекували рак с помощта й, облекчават симтоми на паркинсон, множествена склероза и епилепсия, а ние продължаваме да я наричаме плява и да твърдим, че затъпяваме от нея. Затъпяваме от такива, които без да се поинтересуват от въпроса оставят безсмислени коментари по статийки за наркомани. Това ми убива мозъчните клетки на мен. :DStop making stupid people famous! ;)

15

Анонимен

преди 6 години

Значи, 30 000 клиент5а на премиерския бизнес ;)Тя и жената на Костов има принос в развитието му де. Или поне имаше. Сега може и да са я изтласкали от пазара.

14

Леле мале!

преди 6 години

То повече от 30 000 има само в София. А тревоманите колко са... стотици хиляди, може би милиони! Вече повече от пушачите на цигари. То да пушиш някакъв пропаднал жалък плевел, който ти убива мозъчните клетки и те кара да врещиш "НЕ Е ВРЕДНО, БРИТАНСКИТЕ УЧЕНИ ГО ДОКАЗАХА! (същите доказаха, че ангелите от иконите имат твърде малки крила, за да летят и взеха милиони комисионни)". Най-малкото, че е 100% доказано вредно за потенстността... ние и без това имаме една раждаемост колосална! ***!

13

Бг

преди 6 години

30 000 .....бая повече са ...вервайте ми...а че се увеличават....и то неконтролируемо....в пъти....зависимите са ясни...ама начинаещите...

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17 що не отидеш да поживееш в Северна Корея?Там е като преди -бачка се по 12 часа вкл и събота има режим на тока понякога и водата за кола се чака половин век манифестации по 3 пъти месечно.Наркотици няма.Обаче ако местният партиен секретар не те харесва нещо само да гъкне ще те гръмнат по бързо отколкото би го направил мексикански наркобарон.*** поживей година-две ако си жив върни се да разкажеш.

11

Анонимен

преди 6 години

Преди нямаше нито дрогиращи се,нито наркомани.Или ако е имало-били са като бели лястовици-тук,там..а сега...?

10

Статистичников

преди 6 години

30 хил. ДА,АМА НЕ-толкова са в квартала.Страшното е,не че се употребява и психиката разрушава,(филтрира част от обществото-което си го е избрало),а че е начин на живот на:СТРИКТУРООПРЕДЕЛЯЩИ ЛИЦА В БИЗНЕСА И ПОЛИТИКАТА.Риска е за нас,когато "шофьора" отсреща е дрогиран.Риска е за поколенията,когато "управляващите" Републиката са дрогирани.При кандидатстване за държавна длъжност и шофьор-тест за наркотици.Частния бизнес сам да реши-чист или...!Пазете децата-НА ВСЯКА ЦЕНА(дори и с живота)!

9

Анонимен

преди 6 години

В САЩ почти 80 процента са наркомани. Няма парти без дрога там. Задължително.

8

До 4

преди 6 години

Живея в Подуяне.Почти 50% от населението са някакъв вид куки,останалите са нацепени батки спортисти,диви селяни алкохолици и чалгари.Тук-таме ромове.Има 2 казина,5 кръчми и 3 бензиностанции.Тва е може би един от най-смотаните квартали на софия.Има всичко останало без *** и наркотици.Може би само Враждебна и Бухово са по-задръстени квартали.Там са още с кравите и козите по улицата.

7

Анонимен

преди 6 години

Повечето от тия хора са някакви отрeпки.В смисъл бездомници,клошари от талибански семейства (бг талибани не оригинални талибани) с родители алкохолици или с психични отклонения..Също така тези хора нямат никакво желание за подобрение,все чакат някой или нещо да им оправи животът.Според едно изследване хероинът е с 30% по-труден за отказване от цигарите.На света има милиони пушачи отказали цигарите.Онези просто не искат да спрат тва е.Другото са циркове-вижте ме колко съм зле.Жалка и срамна работ

6

Надето

преди 6 години

Аз вече не знам на какво съм.