20

А дано

преди 6 години

А дано *** това ***. Ние нямаме нужда от такива ***.

19

ПРОЦЕДУРА ЗАДЪРЖАН

преди 6 години

Това на обикновен език не се ли нарича -АРЕСТУВАНЕ.А щом има арестуван доколкото знам ПОЛИЦАЯ е отговорен за неговото поведение .Ха сега да видим какво ще е наказанието за стачкуващиа полицаи .Маи прокуратурата наистина има основание за повдигане на обвинение за склоняване към самоубийство. Дано и да го осъдят.

18

Анонимен

преди 6 години

След като са го видели че вади пистолет е трябвало да го отстрелят моментално. Не с газови а с истински боеприпаси.

17

Анонимен

преди 6 години

Тоя е лекуващ се наркоман на метадон. Без метадон няма да може да кара кола.

16

бааа го

преди 6 години

Защо криминално проявен тип е закаран в ''Пирогов'',а не е довършен с лопатата и директно към Малашевци!?

15

Анонимен

преди 6 години

Поредния изпаднал наркоман. Да умират наред, като им е толкова акъла, поне да не вредят на другите хора.

14

dmx

преди 6 години

Значи и "на марихуана" бил. "А на вода" бил ли е случайно?

13

КАТ

преди 6 години

Всеки който бъде спрян от КАТ да подава оплакване за склоняване към самоубийство. То си е стрес. Само аз и моите роднини ли нямаме проблеми с полицията и КАТ? Ако му сложат веднага белезници защо са му ги сложили. Ако не ги сложат, защо не са. Не може народа да е крадлив и ***, а държавата му, политиците и полацаите добри. Няма как!

12

Анонимен

преди 6 години

Абе нищо не разбирате. Полицаите винаги са виновни. И колкото повече кал се хвърли по тях преди протеста им, толкова по-добре.

11

Анонимен

преди 6 години

Куките са очаквали да изкара 20 кинта от джоба , ама този път сечено :/

10

Анонимен

преди 6 години

Ченгетата не са действали според правилника. Надрусан и пиян шофьор никога не се оставя без надзор. А ако пистолета беше истински ?

9

Анонимен

преди 6 години

Евтини театри.Познавах един подобен *** -като се напие и почне да сваля някоя мадама оная естествено го отреже и оня се покатери на балкона ще скача.Идват техните понякога и полиция и линейка-цирка е пълен.Накрая някой го издебне изотзад и му хване краката да го смъкне долу.На следващият ден оня изтрезнее казва "бях пиян нищо не помня." И така до следващият път.Тоя същият.Това са хора с психични проблеми би трябвало да са в лудницата затворени на транквиланти до живот.

8

ПИФ

преди 6 години

НЕ ТОРМОЗЕТЕ ПОЛИЦАИТЕ.ТЕ СИ ВЪРШАТ ДОБРЕ РАБОТАТА . КАКВА СКЛОННОСТ КЪМ САМОУБИИСТВО. ТОЗИ Е УБИЕЦ НА ПЪТЯ.

7

Цецо

преди 6 години

При тази ситуация, според мен, полицаите е трябвало първо да го обискират надлежно, а чак след това да го тестват... съгласен съм с коментар 5!

6

полицията пази!

преди 6 години

спокойно може да измъкнеш пистолет, да освиткаш двама трима, да се застреляш после - и всичко това пред очите на родната полиция !браво! и 600 лева са ви малко !

5

Анонимен

преди 6 години

виновни са полицаите , че са гледали не където трябва.ако беше гръмнал някой от тях или случаен минувач ?не са действали много професионално според мен, в такива случай шофьорът се държи под око. трябваше още като видят пистолета, да го свалят на земята и да му сложат белезниците.

4

Стеф

преди 6 години

Заглавието пак чупи тъпометъра!

3

Грасхопър

преди 6 години

Като е на трева и метадон, да му помогнат тези пусти доктори... Пуснете му 1 спринцовка чист кислород :)

2

Данъкоплатец

преди 6 години

Хич да не го мъчат да го лекуват тоя. За такива здравната каса има пари, а аз, който плаща вноски 15 години, чакам по 2 месеца за преглед. Простреляният може да се реваншира на обществото само като донор. Мнението ми не е много демократично, но при тази ширеща се престъпност и простотия, какво да кажа.

1

Щирлиц

преди 6 години

Какво са виновни полицаите, че тоя отпaдък се е застрелял? Действали са абсолютно професионално, даже са предотвратили още по-тежко произшествие, ако го бяха оставили да се движи така, представяте ли си колко хора още можеше да затрие, освен себе си???