138

Анонимен

преди 6 години

До 152 ,, Македонците" в Македония бяха 1 200 000 преди 15год.,сега най -много да са 1 050 000.Преброяване не е правено отдавна за да се види каква трагедия ги очаква .Албанците са с положителе прираст и до 20-25г. ще бъдат колкото македонците.

137

изос...

преди 6 години

Да Русия е велика с мизерията си.

136

Анонимен

преди 6 години

До 70 По-добре,че не отиде Божо при Неделковски ,той беше поканил сръбски и македонски историчари,които през цялото време плюеха България и лъжеха и мажеха,и Неделковски заедно с тях,македонския историчар и Неделковски даже се мазниха на сърбина .Не виждам какво можеше да направи и постигне в такава обстановака ,който и да отидеше в Скопие.

135

100%TURK

преди 6 години

До Clemanseau.В близко бъдеще , със сигурност ще сме свидетели на големи промени , в областта на понятията държавност , самосъзнание и етниситет. Скопие е един от центровете на така да се каже , кармата или хаоса в това отношение и там трябва да се пипа внимателно. А Божидар Димитров да не дава математически данни , а да стопира най накрая , какво означава понятието българин ! Да се тложи край на тоя театър , понеже всяка година , излиза една нова теория за българската теза . Ще е нужно .

134

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Г-н Димитров,ще излезе,че според Вашия приятел Путин славянската азбука е дошла в Русия от албанско-турско-българските земи???

133

аз там

преди 6 години

Още една 0 сложете на тия 120000, та да е вярна сметката.

132

1234

преди 6 години

До Jeorges ClemanceauТи си толкУ французин, колкото аз съм марсианец. ***! ОЧЕвадно е също, че не си запознат с историята на Древен Египет. Прочетох само: "Птолемей Велики" и ми стана ясно!!! ***

131

Анонимен

преди 6 години

Не се смейте на Божо ,защото пред повечето македонски историчари,е цвете,не сте ги чували и чели какви небивалици са санували и мечтали и са го приели за официална Македонска история.

130

Jeorges Clemanceau

преди 6 години

ДО 100% ТУРКИ ДУМАТА ''ТОВАРИШ'' ИДВА ОТ ТАТАРСКАТА ДУМА ТОВАР--ЕДНО ВРЕМЕ КАТО СА МЪКНЕЛИ ТЕЖКИТЕ ПРОДОВОЛСТВИЯ И ПРОВИЗИИ, И СА ВИКАЛИ ДА ПОМАГАТ НА ДРУГ ЧОВЕК--ОТТАМ Е СТАНАЛО НА РУСКИЯ ЕЗИК ВЕЧЕ -- ''ДРУГАР'' = ТОВАРИШ...ОТ ТАТАРСКАТА ДУМА ''ТОВАР'' = ПРОВИЗИИ !

129

Анонимен

преди 6 години

Прав е!

128

Анонимен

преди 6 години

Това гранясало чнге що не се разкра.

127

до 100% turk

преди 6 години

Думите непрекъснато менят значението си. Ако човек тръгне да се занимава с това, откъде коя дума била произлязла, може да затъне много дълбоко, без да получи отговори.

126

1234

преди 6 години

До Анонимен 141Какво е ГАРЗИ????Пиши на БЪЛГАРСКИ, маймун!

125

Анонимен

преди 6 години

Всеки има право на самоопределяне. Неслучайно при преброяване има хора, които се пишат марсианци, така че ако те се определят като македонци - ок. Отделен въпрос е, че всички знаем кога започва историята им, а те твърдят съвсем друго.

124

100% TURK

преди 6 години

Проблема е и в едностранчивото образование което са ни дали на времето. ....белите петна , така да се каже ! Ето един пример :Думата ОТЕЦ......произлиза от татаркото " отаъ " (баща)....отаъ ....ота ... ата ....ататюрк (баща на турците )Кремъл....от татарското "кремлин" (крепост)....Деньги (пари)......от татарското "тенге" ...пак пари ........има и още доста примери ....а това е нищо друго освен неинформираност !

123

ДА

преди 6 години

До АнонименИ аз съм като теб , брат .

122

Анонимен

преди 6 години

I garzi

121

До Фрасето

преди 6 години

До Jeorges ClemanceauГлупоста ходи по хората, Жорж ... Трудно ти е да разбереш някои неща.

120

Анонимен

преди 6 години

До 1е па то това е била коминтерновската идея, и днес в Сърбия се пускат периодично теории за шопската нация, щото по принцип големия шоплък е до Ниш, а те сърбетата ги взимат тия територии балгодарение на руснаците, и им е пределно ясно че исторически те никога не са били населявани от сърби, затова и лансират от време на време теорията за некаква "шопска нация" с идеята да забравят тамошните шопи че са българи

119

Jeorges Clemanceau

преди 6 години

....ПРОДЪЛЖ.НИЕ ПОДДЪРЖАМЕ ГЪРЦИЯ И ВИНАГИ ЩЕ Я ПОДДЪРЖАМЕ .Я ПИТАЙТЕ ЕГИПЕТ, ТЕ ДАЛИ ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ВАРДАРСКИ БАНОВИНЦИ СА ОСНОВАЛИ АЛЕКСАНДРИЯ ?? И ЧЕ ПТОЛЕМЕЙ ВЕЛИКИ Е СЛАВЯНСКИ ВАРДАРСКИ СЪРБОМАН ??