276

huehuehue

преди 6 години

'Ми ако имам 2?'Ми ако единия съм го оставил в багажника?Куките не могат да решат дали аз имам катализатор.ГТП-то не го бройте. Ще загладнеят много, ако всяка кола мине от там в и е в ''норми'' .

275

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименДа но никой не говори за това, а за как да изтърбушим коректните отново! Вие какво си мислите, че на Иван или Петкан от Ново село където полиция няма от 20 години и кара без книжка и ГТП му дреме за катализатова. И да го вкарат тоя закон като няма кой да проверява смисълът от него ще е нулев! Или какво КАТ-таджията ще ляга под колата и ще форсираш, като се надигне ако лицето му е черно си за спиране от движение, ако не е си ОК? те кръв немогат да мерят вие газове ще мерели

274

Замислен

преди 6 години

Честно казано, изобщо не съм наясно имам ли катализатор. От къде да знам когато съм си носил автомобила в сервиз за смяна на гърне какво се е случвало?! Но, автомобилът ми е перфектен според апаратурите на ГТП. Та, що за разлайване е това?! Автомобила е замерван, в нормите е, какви катализатори, какви излишни усложнения.

273

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм. Смешниците с втора употреба S-класи и 7-ми серии да им го втъкнат, ама яко! Като са отворени и демострират колко са ларж, да платят 4 бона за катализатор на Мерцедес. К'во ги бърка!

272

Анонимен

преди 6 години

Нека да го направят! Така ще ударят и селките тарикати с "премиум" кошниците. Купил си дърта 7-*** серия, и като умре катализатора, го изтърбушва и си я кара така. Защото е скъсън патър. Това най-много ще ме изкефи!

271

обява

преди 6 години

Търся работа, като "охрана на катализатор", лежа под колата, прегръща го и не го пускам до като не дойде собственика на автомобила!

270

Анонимен

преди 6 години

До Dies IraeА полиция да открие кой го е свил или да ги уволним всички.е значи си дойдохме на думата :) Кварталния като не може да го намери да си взема сбогом с колектива.От 70 хил некадърника да оставят 15 хил дето ще вършат работа и да им дадат по 3 бона заплата.

269

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименСлед като си си платил данъци, такси и каквото друго се сещаш то тогава държавата е ДЛЪЖНА да ти осигури условия, а не каквото и да стане оправяй се сам, плащай си пак и тн. Тогава за какво са данъците и таксите? Дайте да спрем да плащаме данъци и такси и да уволним всички държавни *** и тогава вече може да изисквате хората да подменят това или онова когато е ОТКРАДНАТО. Защото вече няма да има полиция която да виси в кафенетата вместо да търси крадци!

268

Анонимен

преди 6 години

Това е начина. И не само. Трябва да се забрани вниса на коли над 10 години. И данъка да им е мега солен. На новите не трябва да има данък поне три години. Простичко, но няма политическа воля за това.

267

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 262Всички, които употребяват термини като трошки, таралясници и други подобни, очевидно не знаят за какво става въпрос,ти па не се ли сещаш? 25 годишна Астра кво е?

266

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименА полиция да открие кой го е свил или да ги уволним всички.Нали аз с данъците си им плащам заплати или те са само за украса?Като искаш нещо трябва и да дадеш! Няма средно положение. А БМВ-тата който димят като параход и се чудиш дали са на мазут или въглища? А старите чавдари? А градски транспорт на по 100 години? А непроверени сервизи и автоморги където се пласират крадените части? Аз ще сложа нов, а къде е държавата която ще ми гарантира, че новия няма след 2 дена да го откраднат

265

Men

преди 6 години

До ХимикаМда и двигателите им са в прекрасно състояние, не пипат ни масло ни антифриз, абе приказка, направо пречистват въздуха.

264

Пежо 205

преди 6 години

До АнонименКаква е цената на чифт гуми и каква е тази за катализатор?Съответно какъв процент от средната заплата са чифт гуми и каъв процент е катализатора?

263

Анонимен

преди 6 години

До ВъодошевенНооо, съответно - спират се постъпления от данъци, винетки, гражданска, ДДС и акциз на горива, ДДС от части за поддръжка, сриват се данъците от сервизите. Абе, някой смята ли преди да говори?!кви данъци бе, тия с гробниците си ги ремонтират сами с тел и гвоздеи.

262

49907

преди 6 години

Т.е. нищо не се променя. Защото те винаги са мерили газове, то ако няма катализатор няма да са в норма.

261

Анонимен

преди 6 години

До Dies IraeА когато колата ти е регистрирана с катализатор и някой ти го е откраднал през нощта?ами колата на трупчета докато сложиш нов катализатор или направо на вторични суровини.Ако ти откраднат гумите по джанти ли ще я караш?

260

Анонимен

преди 6 години

"сриват се данъците от сервизите"Каха. Какви данъци от сервизи? Колко хора ползват официалните сервизи на марката? 99% от сервизите не са чували за касова бележка.

259

Химика

преди 6 години

Какъв катализатор при коли на пробан-бутан или метан?! Там практически не се отделя вредна емисия!

258

Въодошевен

преди 6 години

Готино :) Хайде да видим какво ще последва. 2/3-ти от автомобилите в България са с откраднат катализатор. Цената на катализатора е такава, че собствениците не могат да си го позволят. А и да могат - то пак ще бъде откраднат. Та, теоретично - спираме бракмите, те отиват за скрап. Нооо, съответно - спират се постъпления от данъци, винетки, гражданска, ДДС и акциз на горива, ДДС от части за поддръжка, сриват се данъците от сервизите. Абе, някой смята ли преди да говори?!

257

Анонимен

преди 6 години

Министърът на екологията Нено Димов освен да се обенсява как ще спира коли без катализатори да обесни и как ще спре краденето на въпросните. От всичките ми познати останахме малцина вече, на които все още не са ни ги свили.