316

Анонимен

преди 6 години

...ликвидираха детски площадки, градинки, игрища и т.н. като ги застроиха или превърнаха в паркинги. Прииждащите след тях с нови селяндурски идеи измислиха разноцветни зони за паркиране, винетки, граждански безотговорности и т.н. и кой от кой по-велик смята, че е яхнал не магаре а бик. Защо не се огледат за чистотата в градския транспорт, за европейския стандарт на управленците и аборигените и вместо да измислят простотии да се качат на велосипеди - тогава ще се диша по-добре !

315

tres1

преди 6 години

До ПреславАбсолютно вярно - някога това село София се миеше два пъти на денонощие с питейна рилска вода. Откакто се нароиха наследниците на дивите ***, и всички с единствения мерак да са у Софията, те от тогава работата се заплеска. За да не личи селяндурщината им най-напред дадоха чистотата на града в ръцете на *** - чисти отводнителни канални шахти, тротоари и улици ли - ха-ха погледнете само около контейнерите за смет. Освен това селяндурските дошляци най напред....продължение

314

АМАН от ПАрламента

преди 6 години

НАгли престъпници прокарват ударно НЕЗАКОННИ проекти през Парламента от десетки години.МВР ИМА спец служби които за две минути могат да заловят терористи масови убиици и крадци на милиарди ползващи парламента за НАГЛО ПРЕСТЪПНИ НЕЗАКОННИ ПРОЕКТО НАРЕДБИ

313

Ликвидация ПАрламент

преди 6 години

Единствено екологични са автомобилите на ГАЗ БЕЗ КАТАЛИЗАТОРИ..С доказано безвредни жълти фарове.Терористи на власт чрез МВР принуждават МИлиони водачи да повреждат тежко земята ни с включени фарове денем въпреки изричната ЗАБРАНА ОТ ЗАКОНА>ЦЕЛ Отвличане на вниманието на милиони от нагли престъпници на власт краадящи милиарди годишно

312

Ликвидация на МВР

преди 6 години

НАглите терористи чрез МВР са принудили милиони водачи на МПС да нарушават закона и да увреждат денем земята и климата с включени фарове и скенери .С нагло вредни холограмни оръжия.Както виждате в ясно и слънчево време престъпнiците от МВР принуждават водачите да режат Атмосферния океан с включени скенери вкл ХАЛОГЕННИ КОито са АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНИ

311

Ликвидация на МВР

преди 6 години

МВР И КАТ да се ЛИквдират като особенно опасни нагло престъпни тежко терористични Годишно за тяхната издръжка се крадат от народа над 1 000 000 000 живи лева.Терористи на власт ги ползват за тежко терористични ликвидационни мероприятия срещу народа и за опазване ограбените десетки милиарди живи левове

310

6699

преди 6 години

Ако хората имат пари няма да карат 20 30 годишни коли всеки иска нещо ново ама няма ... да спрът от движение старите коли и депутатите да ни дадът volkswagen pasat cc да видим кои ще я върне ....

309

Гелето

преди 6 години

Всички които ревът,че им е скъпо да хващат градския транспорт.Автомобила не е задължителен.Искам в центъра на София да се плаща 10лв. вход на ден за автомобил. Всеки паркирал където му удобно,цапа и *** масло сажди и какво ли не. Филосовства с кола по-евтино. Вижте че вече хората масово умират и страдат от бял дроб. За лекари имате пари и за ало измамници също. Обвинявам кмета и премиера в престъпление,че с бездействието си разболяват хората. Парите да отиват за болниците от таксата вход.

308

Христо

преди 6 години

Нямам пари за нова кола. Бих си купил, но не мога, затова карам 20 годишна кола, която е фабрично без катализатор. Нямам избор. И други като мен има. Наистина замърсявам въздуха, но и вие да сте с 400 лв доход, едва ли бихте си позволили нови коли.

307

Браво!

преди 6 години

Много правилно! Що баш селяците с 20 годишните дизели да ме тровят мен и моите деца ? Като нямате пари си купувате малолитражка с газово и пак сте в играта. Но неее всички са големи играчи и трябва да карат 3 литрови BMW-а на 20 години дето като ги настъпиш и бълват една кофа сажди. На всичкото отгоре им свалят и катализаторите за да изкарат някой лев. Жалка история.

306

ей сектир

преди 6 години

ХМММММММ сега да видим. Като слагаш газова уредба правиш конструктивна промяна на автомобила и сменяш талона че за го пише - 300-400лв. Щом колите са без катализатор фабрично всяко добавяне на "възли , компоненти" е конструктивно изченение т.е технотест или.... 400лв допълнително - честито :))))

305

Умирай

преди 6 години

До Абе ЕйАбе ***. Ти разбираш ли, че колите, които българите карат са по 7000 най-много. Ако вкарат тази простотия , то тогава ще трябва да си купя катализатор за 3000, който на всичкото отгоре ще ми бъде задигнат с ножовката през нощта. Няма смисъл от това, при положение, че градския транспорт прави едно 80% от цялото замърсяване. Като не разбираш трай си, защото няма полза от "разбирачи".

304

Симо

преди 6 години

Ще се спират таксита доста,градския транспорт,камиони,80% е тор,кво праим?

303

Абе Ей

преди 6 години

Вечно недоволна ***. Като си продал своя да си направиш далаверката, сега ще си закупиш нов. Т'ва е. Още повече, мое прово е да НЕ дишам емисиите на Голф-о ти. Ясно? По софийските булеварди няма минаване вече. Не и без противогаз. Ако сте толко бедни, че да не можете да си позволите изискванията на новите наредби, пеш и беш или градския транспорт. Аиде у лево и със здраве да се возите. Играчи.

302

Анонимен

преди 6 години

Ще стигаме Европа,там карат коли на по 2-3 години и е ок работата

301

Нестор

преди 6 години

Да "някой" се готви да внася (или да прави и монтира катализатори) и лобистите трябва да му пробутат закон за да си увеличи сигурно милионите :-( Помня жълтите отразителни жилетки колко зор беше да ни пробутат доставените от Китай милиони бройки а сега никой не пита за тях, преди това дихателни апарати за аптечката, преди нови номера .... да не изброявам ... нЕма такава държава !!!

300

Пешо

преди 6 години

Проверките трябва да се правят на светофара. Блокира се трафика в една отсечка и минават със сондите и шумомера по автомобилите, камионите, ресовете и мотоциклетите един бърз преглед и няколко десетки хиляди приходи от глоби и 10-20 спрени от движение МПС-та, за 15-20 минути. А не да ги спират и проверяват на "случаен" принцип.

299

Георги

преди 6 години

Ами то така 80% от автомобилите в България трябва да бъдат спрени от движение! >:(

298

Камен Мутафчиев

преди 6 години

Карам кола на газ пропан бутан.От предаване по телевизия на 27. 06. разбрах чепри проверка колата трябва да работи на бензин и да влезе в дадени норми.Азкато мина 5000 км. карам 10-20 км. на бензин.Защо трябва колата да се замервапри работа на бензин?Глупав въпрос.Отговора е далавера.Трябва да закупиш катализатор,да платиш за монтаж,а това че караш на газ!? Според мен,колататрябва да се замерва като работи на горивото с което караш основно.

297

h_jokers

преди 6 години

Предлагам на всеки депутат да монтират по един катализатор, а на всеки министър по два. Тогава всичко би следвало да отговаря на нормите за намаляване на простотията и опазване на българският народ!