43

Алекс

преди 6 години

Кьдринка изпьлнява политическа поръчка като прави опит да компрометира с изфабрикувана неистина представителя от квотата на президента Плевнелиев, използвайки клиширани приоми: "научих от достоверен източник"; "имам информация от пьрва рька" и т.н. Целта е Бетина да бьде заменена с някой, комунистически удобен. Номерьт няма да мине и Кьдринка ще си понесе отговорността.

42

Анонимен

преди 6 години

Изключително цинично и неакдекватно поведение на куха лейка - мутреса! Тази ПРОСТА женица няма място в СЕМ!!!

41

Алекс

преди 6 години

СЕМ е медиен регулатор и такова грубо политическо вмешателство, каквото БСП налага чрез издевателства вьрху един от членовете на регулатора, е недопустимо.

40

Картър

преди 6 години

Бетина не е добре с нервите и е препоръчително да се лекува в болнично заведение. Това, че е от богоизбраните не я оправдава, а напротив!

39

Тато из Правец

преди 6 години

Тая жена трудно четеше докато беше говорителка ! Явно се е научила...

38

ЧАМПОЕВ

преди 6 години

ЯВНО ЕДНА ГОВОРИТЕЛКА СИ ОСТАВА ......ГОВОРИТЕЛКА, МОЖЕ ДОБРЕ САМО ДА ЧЕТЕ ОТ МОНИТОР, АКО СЕ НАЛОЖИ ДА МИСЛИ ................ТРУДНО СТАВА !!!!!!!!

37

Анонимен

преди 6 години

Подпухнала Рептилия!

36

Бай Илия

преди 6 години

До АнонименТя на конкурс за тъпачки да се яви ,пак ще вземе второ място

35

Анонимен

преди 6 години

Тази тетка много фроста бе!! Ужас!! Как я търпя не знам. Колкото и голямо самочувствието толкова и простотията.

34

ЕТО ТАКИВА МИ ТИ

преди 6 години

ГO4О, ИВО ХРИСТОВ ВИ РАЗМАЗВА ВАС, ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ИЗМИСЛИЦИ И НЕЩАСТНИ НЕКАДЪРНИЦИ, ПО ВСИЧКИ ПАРАГРАФИ. ТОЙ НЕ Е КАТО ЕДНОКНИЖНИЯ ВИ ГЛАВАТАР, А ДЕЙСТВИТЕЛЕН ПРОФЕСОР, НЕ ИЗФАБРИКУВАН ОТ БКП "ДОЦЕНТ Д-Р И БАШ МУТРА БОЙКО Б." ЗАЩО ВЪВ ВИЗИТКАТА СИ БОКО ТИКВЕТО НЕ ПИШЕ, ЧЕ Е СИКАДЖИЙСКА МУТРА, А СЕ ТИТУЛУВА КАТО ИНЖ., Д-Р, ДОЦЕНТ, КМЕТ НА СОФИЯ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РБ. ТОВА Е ЕДИН ОБИКНОВЕН КОМПЛЕКСАР, БЕЗ НИТО ЕДИН ИЗКАРАН МАНДАТ, А РАЗНИ ГЪ ЗОМИЙНИЦИ ТВЪРДЯТ, ЧЕ Е ТРЕТИ МАНДАТ ПРЕМИЕР.

33

Анонимен

преди 6 години

Малииии, Бетончето горкото си е внушило, че е нещо Вишу, недосегаемо, умно и неповторимо. А си е една смотана кокошка, не само смотана но и безнадеждно тъ::па. Съжалявам но е истина. Бутаха я тук и там, и накрая я свряха във Външно нещо като говорител или PR. Нещо и казали което не и харесало и олелееее мале, ще умирГа онази другата дето я питала. И е член на СЕМ??? Кой я завря там, кой умник? Някой кух гербераст. Срам за журналистиката е тази кукумявка!

32

ха-ха-ха

преди 6 години

Поредната Калинка , която се прави на принцеса.Кухата Бетинка е част от ятото на Тиквата.В него видни пернати са още Деса Дуловска , Цеца Рабфакаджийска и 5-6 министърки-празноглавки.Целия кокошарник ГЕРБ е пълен с калинки-бетинки...

31

Анонимен

преди 6 години

Скорпи.

30

Трай, не думай!

преди 6 години

Бетинчето, завършвайки гимназия, изкара на кандидатстудентските изпити слаб (2). Затова майчето й я заведе в Унгария и за утеха я омъжи за дипломат. Бетинка беше още тийнейджърка. Остана с дипломата докато той беше в Европа и в Иран, но когато го пратиха в Монголия, се разведе! Никой не разбра как точно се сдоби с диплома.Не коментирам по-нататъшния й личен живот, но будят удивление скоковете й от телевизията до Жорж Ганчев, после - в Брюксел и след това - в СЕМ.Брей, колко ценна двойкаджийка!

29

Го4о

преди 6 години

Иво ХристоФ е едно червено изпражнение по-гнусно и от Симов от ПГ на БСП!

28

Анонимен

преди 6 години

Тая ще се оказже голяма конкуренция на Деси Дуловската уста.В ГЕРБ трябва да им спретнат един конкурс.

27

Анонимен

преди 6 години

Бетина Жотева се върна в България, ще вършее за нов мъж***Потърсете и прочетете, казва доста за живота и любовниците на тази дама.И то само до 2010 година. А после ...

26

Анонимен

преди 6 години

Давай Бетинче,накъдри я със студено къдрене ,ако не можеш прати я до Младост там има специалист!

25

Анонимен

преди 6 години

до 32: Господин Плювнелиев вие ли сте?

24

Анонимен

преди 6 години

Тука пък тръгнали да плюват в хор по Бетинчето, все едно са абсолютни интелекти с поведение от френския кралски двор.