43

Анонимен

преди 6 години

Онзи ден видях новината на сайта на Bbc news - бяха публикували снимка, на която се вижда студента по време на заседанието на съда, на което явно му съобщават присъдата...Момчето плачеше като дете..... Покъртителна гледка! Така и не разбрах дали държеше бяла кърпа в ръцете си или пръстите му бяха привързани..... Чудя се САЩ как са могли да оставят своя поданик в ръцете на тези варвари година и половина! Ото уби ли някого, какво му стана на скъпоценния им лидер, като е свалил един негов плакат?? Култът към една личност е нещо разрушително, те не признават Бог!

42

Oleg

преди 6 години

До Анонимен 45 - не е и Путин де!Ама никой не го е спрял и той да посави такъв ултиматум. Все пак Владивосток е доста близо до границата на тоя концлагер.

41

Анонимен

преди 6 години

И кой упълномощи краварите да раздават ултиматуми където са минали всичко гори след тях и налагат ембарго на СК за да ги държат бедни и гладни. СК все пак успява да храни 10 млн човека армия и ще си направят ядрено оръжие, а после?

40

Oleg

преди 6 години

До ponti до OlegНе са ми много любими щатите де. Просто не ги сатанизирам.

39

Oleg

преди 6 години

До АнонименКак е стигнал до военните обекти? Бил е на геостационарна орибта на СК ли? Европеец в Корея си ходи до военни обекти като как точно?!*** останал незабелявзан по обяд в центъра на София нали!!!

38

ponti до Oleg

преди 6 години

СК си има правила, така както и някой любими съюзници на любимите ви щати - Саудитска Арабия, ОАЕ и т.н. Я пробвай да хванеш гаджето си за ръка на улицата или да пиеш една бира на пейка в парка в тези държави и ще видиш какво ще ти се случи...(емирството Дубай е изключение). В СК не съм ходил, но в гореизброените съм и то доста, така че съм наясно.

37

Анонимен

преди 6 години

Тия дали приемат бежанци?

36

Анонимен

преди 6 години

Това за плаката е краварската версия на случая.В съда в Пхенян като едно от доказателствата е представен фоапаратът му Nikon с намиращата се вътре карта със заснети военни обекти в страната.

35

Анонимен

преди 6 години

Кой го е карал да краде ????

34

до 34

преди 6 години

Това са подробности. Принципът е един и същи. Обещават ти нещо за пари - дъниш се, губиш и си носиш последствията.Това че църквата не била Баптискта, а Методистка, че не пасторът, а клисарят обещал парите - това не променя абсолютно нищо.

33

ЮЕС

преди 6 години

Най добре за коледа да опекат прасето.Доста се е охранило.

32

Oleg

преди 6 години

Както разказваше Божо Димитров дето питали в един съветски лагер някой - ти за какво си тука?И онзи: за нищо!Те: Ааа не е за нищо!! За нищо дават 10 години, а ти си осъден за 20. Все нещо си направил!

31

До Анонимен 3

преди 6 години

Не мога да се начудя на желанието на някои индивиди винаги да променят нещата. - църквата е Обединена методистка църква- поръчката не е от пастора, а от член на църквата- към това бил подтикван и от студентсткото Z-обществоА всички тези неща ги е казал в съда, където и ти да беше ще си кажеш и "майчиното мляко". Това обаче не променя факта, че за такова деяние е осъден толкова строго. По тази логика, ние трябваше да "побием на кол" шведа побойник! Но не сме маймуни!

30

Oleg

преди 6 години

Ponti, харесва ми, че осъзнаяаш, че СК е една отвратителна страна. Просто не ти пука за американците... Ако и руските мижитурки в тоя форум мислиха като тебе щях да съм доволен. Ама те и да мислят ще се правят на интересни. Нищо, че е доста американско за парици да се правиш на ***.

29

Анонимен

преди 6 години

Ото е пратен в лагер защото е взел със себе си плакат на любимия лидер, което се наказва с доживотен лагер, но момчето явно не е знаело. То си представя, че света е розов, и въобще не осъзнава какъв ужас са сталинистките режими. Всеки турист който ходи в Северна Корея трябва да има едно на ум, че подлага на риск живота си! Например, ако не се поклониш пред статуите на Вечния Лидер Ким Ир Сен и на любимия лидер Ким Чен Ир те арестуват и хвърлят в лагер.

28

хм

преди 6 години

Пропагандния афиш е предназначен за хората .Студентът е искал да го занесе в щатите да пропагандира корейския комунизъм и вожда им.

27

dmx

преди 6 години

Ще ги праснат накрая. Искам да видя бебешкото лице на Ким Чен Ун в гримаса пред разреване, нищо повече.

26

Анонимен

преди 6 години

Да би мирно седяло, ни би чудо видяло. Той е отишъл на въпросната екскурзия с група от общо 36 американци. Останалите 35 са се върнали по живо по здраво.

25

Анонимен

преди 6 години

Да бе, той сам се е вкарал в кома сигурно! 17 месеца в севернокорейски лагер = мъчителна смърт.

24

до Oleg от ponti

преди 6 години

..Защото не съм толкова Т.Ъ.П, като тебе и американеца! Самите американци имат поговорка - Curiosity killed the cat.