63

Анонимен

преди 6 години

Мчи да не е верно туй кво се правят краварите. Сто на сто те са му видели сметката накрая. Те така правят с шпионите

62

do64

преди 6 години

Сергей Антонов не е стрелял срещу папата,а беше предоставил квартирата си на заговорниците-Агджа и десарите Желю Василев и Тодор Айавазов!

61

Анонимен

преди 6 години

Корегите яко се нас*раха с убийството на това момче. Ега си извратеняците, да измъчваш до смърт човек, че е взел един плакат. Това е най- долен позор. Бог да ги накаже!

60

Гост+

преди 6 години

Чудя се какво значи някой да те освободи докато си в кома - нали тогава си на легло. Защо им е на СК да го освбождават ако е в кома от изтезания - те са чалнати ам чак пък толкова?

59

Анонимен

преди 6 години

"Режимът се опитва да прави оръжие, въпреки че 15 милиона корейци умират от глад."ТО и В Куба умираха от Глад, а се Оказа, че имат 2 ПЪТИ по - висок БВП от България при 4 пъти по - ниски цени на живот ;)))Какво ли не прави пропагандата с промитите безктитерийни неособеноОбразовани мозъци на раята... ;)))

58

Анонимен

преди 6 години

Какво се е случило с младежа? Ами нещо подобно на случващото се с младежите в Гуантанамо и другите подобни места. Ако си мислите, че там им четат вестници и им пускат телевизия на затворниците, лъжете се. Единствената разлика е само в бройката на задържаните.

57

упс...

преди 6 години

Какво точно се е случило с младежа, както и причината за неговата смърт, едва ли ще узнаем, особено след като родителите му твърдо са отказали да му бъде извършена аутопсия (що ли????).Има държави по света, които е за предпочитане да не се посещават.Преди да посетите някоя държава се информирайте какво може или не може да правите докато сте там. ПС-------За какво му е на Севернокорейският диктатор, допълнително да си създава проблеми и да повишава градуса на напрежение межде КНДР и САЩ?

56

анонимен

преди 6 години

ами италия какво направи с мозька на бьлгарина които уж убил папата

55

до 62

преди 6 години

А смее ли ?

54

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ще им върне тъпкано на тия.

53

Нормален

преди 6 години

Наистина как може така ,,убедително" да се пише за проблем който всъщност не познаваш.Толкова е лесно да вярваш на всичко ,независимо дали е истина.Е гати самочувствието,на деца не видели още големият свят ,но знаещи абсолютно всичко. Как няма един смислен коментар,съмнение или запитване.Само БЕЗАПЕЛАЦИОННО МНОГОЗНАЙСТВО.Ако това е смисъла в използването на интернет,то значи има все повече унищожени млади мозъци.Има и умни деца но в сайтовете повечето са изгубени,объркани неудачници с претенции

52

ДО Х-52

преди 6 години

Е ти само у село ли си живееш.Личи си. Прав си какво ще ходиш нагоре-надолу.Стой си на село ,па като напърчиш козата и ти е кеф.А и Гугъла ти е достатъчен за знанията и ума ти.И сигурно се смяташ за недооценен-и ти и *** ти. Както и всички невръстни интернет маниаци по долу.Не е важно какво и колко знаят,важно е че всичко разбират без да имат грам понятие от реалния живот ,още по малко в Северна Корея.Някой замисля ли се бе хлапаци непросветени.

51

Горан

преди 6 години

"Нашите съответни агенции се грижат за всички престъпници според нашите вътрешни закони и международните стандарти" Само, че 15 години каторжен труд всъщност си е присъда по-лоша и от смъртта. Не го били измъчвали, само са го убили чрез принудителен труд до смъртно изтощение.

50

Анон

преди 6 години

Не вярвам да са го измъчвали физически. Нямат полза. Предполагам, че от емоционален стрес е получил я инфаркт, я инсулт и са го оставили дълго време без помощ (със спряло сърце)... и пораженията по мозъка му са били перманентни. Видяли са че нещата не вървят на добре и са го сложили в медикаментозна кома... и след година като разбрали, че е зеленчук и няма подобрение са решили по- малкото зло- да им го върнат на американците и да скалъпят някаква история за ботулизъм и хапчета...

49

Зъбчо Ушков

преди 6 години

Заслужен край на един крадец, па бил той и американски! Така трябва да стане и у нас!

48

Анонимен

преди 6 години

Срам ме е, че има такива "българи", които се радват на смъртта на това момче.Вероятно са много мрачни и злокобни същества да се радват на такова нещо.Вероятно са дяволи.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Кой го е карал да краде ????"Сигурен съм, че ти крадеш повече!

46

Анонимен

преди 6 години

Мъчили са го като Рамбо с ток, ама тоя е по кекав и е ритнал камбаната. Един е бате Рамбо.

45

123

преди 6 години

Jalko za hubavoto momche pri tezi malki jalti maimunki.

44

юбералес

преди 6 години

правили са опити с мозъка му.