231

WtF

преди 6 години

Следващия няма да е Пайнера ами Азис ама трябва да внесат нови електорални единици от братските Беларус Молдова Украйна Куба и какви ли не бивши републики те ще са новите българи с червена партийна книжка верни на московския халифат с една дума трагикомедия .......

230

Щирлиц

преди 6 години

Има такава държава,оп-са,и се провикна на микрофона:жълта книжка с цвят червен!

229

Край

преди 6 години

Ако Слави влиза в политиката за друго освен нова избирателна система - не съм с него. Трябва да се смени системата а не да се участва в нея.

228

Анонимен

преди 6 години

Драги ***, дайте да помогнем на този пич да си опраи остатъка от живота. Опраихме Бареков, стана евродупетат, взима луди пари, няма да се кахъри как да си изкарва прехраната в бъдеще. Време е същото да стане с този шовмен. Срига се е кълчил пред камери, одъртя вече, едно евродупетатство ще бъде венеца на животчето му. Може да има милиони, даже и милиарди, но така е един НИКОЙ! Други е да се изкачи до Брюксел в ЕП! Помогнете мили ***, всички!

227

Някой

преди 6 години

До Некъф лудЩе си позволя да Ви допълня - Или да си го купят. Според мен от това ще започнат, защото независимо какво представлява този "юнак", все пак е доста известна публична личност и убийството му би било най- малкото неуместно в такъв момент. Макар че за ДС (под ръководството на БКП) това не е кой- знае какъв проблем, все пак нали малко поне трябва да се спазват някакви норми.

226

+-

преди 6 години

Слави трябва много ясно и категорично да се обяви срещу крадливата шайка от герП ако иска да гласувам за него, защото в противен случай аз няма да гласувам за още една патерица на шайката!!! Слави трябва категорично да разсее сериозните ми съмнения че се е сдобрил с тиквата! Предполагам че това се отнася не само за мен, а и за доста други избиратели! Ако съм прав +, ако не съм -

225

Някой

преди 6 години

Тоя наркоман ще обере следващият протестен вот. Както Сидеров и други ненормалници. И аз ще гласувам за него, защото бандитите в парламента не ми оставиха друг избор.

224

BG

преди 6 години

Стига занимавахте народа с този чалгаджия ! Красавец !

223

упс...

преди 6 години

Слави Трифонов е рeшил влиза в политиката---------Е, що пък не!С какво е по-лош от" клоуните и мутрите" с които и без това е пълен парламента ни ???Един повече или по-малко едва ли ще промени с нещо политическо - мафиотско - олигархическо статукво в Бг!Поне ще гледаме професионално чалгарско полилитическо "Шоу"!!!))))))

222

номер 237

преди 6 години

Май все пак Слави нямало да влиза в политиката. Ако е така - извинявам му се.

221

BK

преди 6 години

Е още един къде не се е нагрухтел. То беше ясно още като почна да говори за референдума че ще влиза в политиката, не беше шоу, не беше ПР. Чудно ми e как има още хора да им се връзват. Хайде сега *** и чалгарите ще си го изберат на следващите избори и той ще си ги клати после ама барабар с тях и останалите.

220

Анонимен

преди 6 години

активно мероприятие на политическите централи, те отдавна се пънат да го вкарат в политиката и да го оплетат в мрежите си, щото им е гадно когато всяка вечер някой им вади кирливите ризи и ги прави за смях, иначе човека ясно Ви го каза, няма намерение да влиза в политиката, но това не значи че няма да Ви натрие носовете за наглоста и арогантноста, която демонстрирате пред избирателите

219

АЗ

преди 6 години

Бареков 2.....Яне Янев 3.....

218

анонимен

преди 6 години

Славе е поредният експеримент с народа български! Този халтурен индивид досега опипваше почвата с разни референдуми! Простотиите в предаването му се маркираха с червена точка, а ако вземе да управлява как ще маркира простотиите си?!

217

Анонимен

преди 6 години

Това след всички приказки, че няма да влиза в политиката... Както и да е. Да пожелаем успех на най-новия български политик.

216

до факт

преди 6 години

"тъпо е бедняци да изберат милионер" - ха ха ха ,че оная с чантата за 10 хилки бедна ли е ? Слави е милионер ,Но Не ги е Крал парите от болните деца,от пенсионерите ,от работещите бедняци - правиш ли разликата ?

215

Пешо

преди 6 години

Бойко има да кара още 3 пълни мандата минимум.

214

Преслава..

преди 6 години

Така както е тръгнало следващия е Митко Пайнера ....

213

Master of puppets

преди 6 години

Симеон Сакскобургота си изигра ролята и си получи хонорара. Заместникът му Б.Б е към края на представлението и също ще получи награда за труда си.Наред е СлавитУ да ви оправи.В момента мисля,за Месията след него.

212

до коментиращите

преди 6 години

Е,да -плюенето по Слави е жестоко ! -всичките сте се додърпали до кокала -я проекти,я службица,я усвояване,я шуробаджанаци - А ?тоя дето ще спечели проекта за 1 Милион да брои комари по Дунава тук ли е ?А прУстия народ да ви се чуди на палатите и колите и харчовете !