271

Анонимен

преди 6 години

Поредната лъжлива новина :(Отворете сайта zaslavi и прочетете !!!"Журналистите" вече дори не могат да преписват :(

270

Л. Христов

преди 6 години

Или Радой Ралин беше прав за народа или тук има ужасно много ***! Слави е добър шанс за смяна на статуквото. Другия е революция но там тролчетата ще плюят зъбки! Пожелаваме ти успех дълъг, и с каквото можем ще помагаме! Да живей БЪЛГАРИЯ

269

Асен

преди 6 години

Избори 2017 г.От 6 880 000 души регистрирани български гласоподавателя.3 600 000 души отиват да гласуват.1 150 000 души гласуват за ГЕРБ, Бойко Тиквата и 40-те разбойника.с 16 % от гласоподавателите в България, Бойко разсипва държавата.Защо сте против Слави и новата партия, защото ще отидат много млади да гласуват и ще събере 50 %, а ГЕРБ 5 %. И Бойко ще го четем само в учебниците по история, като поредния некадърен политик.

268

номер2

преди 6 години

Каква е тая реклама на учиндолския ***?

267

Анонимен

преди 6 години

В България мажоритарния вот ще закрепи статуквото на местните феодали.

266

Анонимен

преди 6 години

т.е. по неговите стъпки

265

Бакшиш

преди 6 години

какво означава фрасата "...по почина на Симеон Сакскобургготски."?Сега приателили станаха с Симеон нали ногого мразеше 2002г.

264

extremist

преди 6 години

Румъния ни дръпна по доходи средната заплата там е 1419 лв.

263

extremist

преди 6 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КВО РЕВЕТЕ ЗАРАДИ СЛАВЧОВОТО РЕШЕНИЕ ДА СТАНЕ ПОЛИТИК; СЛЕД КАТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ , ТРЯБВА ДА СЕ РАДВАТЕ И ДА ПОЗДРАВИТЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ - ВСЕ ПАК ТОЙ СЕ ОСМЕЛИ ДА ПОЕМЕ НЯКВА ИНИЦИАТИВА....КОЛКОТО ДО ВАС ОСТАНАЛАТА ИЗ*МЕТ: ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СТЕ БЕДНИ, ПОДРИТВАНИ И БЕЗПРАВНИ ДЪВКИ ВТОРА УПОТРЕБА ЛЕПНАТИ ПО ПОДМЕТКИТЕ НА ТИКВИ. БАСТА

262

ЕХАААААААА

преди 6 години

7 /8 -ми ОТ ПИЦАТА! НАЙ-ПОСЛЕ КРАЙ НА ГЛАДА.

261

до тъжбата на комуни

преди 6 години

шайката сте толкова *** и ограничени като лидера си - Тиквоний, че за вас всеки който е против вас е комунист! В голяма грешка сте! Никога не съм бил комунист, млад съм, но БСП ме спечелиха с политиката си която е в противовес на политиката на шайката! Те са единствените, които могат да ви отстранят от властта защото няма по-противно и вредно за България от управлението на ШАЙКАТА!!!Огромна част от народа не може да ви гледа дори, и ние не сме комунисти, ние сме АНТИ-герб!

260

Stamat

преди 6 години

A6kolsun!

259

а

преди 6 години

Бареков номер 2 ?

258

верно бе!

преди 6 години

До пенсионер - пенсионерите ни преобразуваха в клошари...Наистина, само хора с клошарски манталитет могат щедро да хвърлят пачки и злато от балкони и в кофи за ***!

257

тъжбата на комуниста

преди 6 години

До Анонимен - и все пак, чалгаря Слави е по-добре от тиквата, то всъщност почти всеки е по-добре от тиквата !Тъжни песни пеят другарите! Всеки бил по-добър от Борисов, той пък бил тиква! Бил, ама защо, като гласувате за по-добрите, не успяхте да ги намърдате, ами по-лошите ви бият на избори всеки път, като маче у дирек! Изчерпани сте! Повтаряте едно и също, като развалена грамофонна плоча!

256

Ангел

преди 6 години

Днес .Освен че сте създадени от треторязрядни копи пейстъри ами и новините са ви грешни.Отворете сайта zaslavi и прочетете че събитието се отлага заради спекулации че Слави ще прави партия !!

255

Има такава

преди 6 години

партия вече:Глей Еbavam Ръчкам Балъци (ГЕРБ) !

254

пенсионер

преди 6 години

Не зная до де ще я докара Славчо но това правителство е пагубно за България пенсионерите ни преобразуваха в клошари .Няма значение че ни предсои председателството на ЕСТака ибез това пари се отпускат за подготовка и все някой трябва да ги усвои като не си даваме сметка че треба да се връщат.Опозицията не трябва да се отказва отконтрол на записаното в предизбоната им и управленска програма .Да се иса ВОТ Докат шаваме ще протестираме и искаме оставката им .

253

Язе

преди 6 години

Трифонов още нищо не е казъл. А тези комитети дето ги организират тези работи са на принципа на борбата с прасето. Надяват се да вкарат Слави в политиката, че по лесно да го окалят. Като се бориш с прасе няма наин да не се изцапаш но прасето ще му е кеф. После като го окалят и него и в купом ще гракнат, "Е, видяхте ли го и тоя е като нас." Много хитър номер но ако се окаже, че с прасетата се бори вълк, то тогава бая пържоли ще се ядат а вълците ги хапват и мръсни пържолките.

252

П.Петров

преди 6 години

До сега беше цирк, сега ще стане чалга цирк.Много оригинално! Всеки се изрежда да ни оправя, ама простия материал все "оправен" ходи и настъпва едни и същи мотики!Един *** селянин, не води по-добре от друг *** селянин, защото държавата не е каруца и не е достатъчно да си малко по-умен от магарето, дето я тегли!Не ви ли стига мадридския крадец, мекото Яне, Бюреков, Симеонова, Сидеров и т.н. "спасители" ?!