18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Тази почна да губи връзка с Главния мозък! Това е от хипер-активността.Може да има и други, биологични причини. В една характерна възраст се появява, при жените.

17

Иван

преди 6 години

Кака яко я друса критическата!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Тази почна да губи връзка с Главния мозък! Това е от хипер-активността. До един момент хипер-активността е полезна и дава енергия, но после започва да яде неврони.

15

Анонимен

преди 6 години

Нинова съзря: Има натиск да не ни дадат "Бузлуджа"!=== E, кажи честно! След като бетонът изяде Черноморието и заличи половината паркове в градовете, след като колите ни отнеха цялото пространство на тротоарите и градинките, след като постройки в дворовете на училищата се превърнаха в жилищни сгради, сега и Бузлуджа!

14

ognyanz

преди 6 години

Сега се оказва, че сградата на Бузлуджа я иска кой ли не. Въпроса е кой за какво я иска. Ако общинският съвет в Стара Загора е трябвало да стопанисва сградата защо досега не го е правил? Но най-лесно е да се руши - в това гербаджиите и пишман-реформаторите (бивши седесари) никой не може да ги надмине.

13

Анонимен

преди 6 години

Както казваше вашият пръв: "Като немъш пари какво определеш? Решава този който има пари...."

12

Анонимен

преди 6 години

Всяка оферта си има срок. *** изведнъж се сети за нещо отпреди 6 години. Да пита СерГей и алкохолика Миков защо не са придвижили нещата

11

Анонимен

преди 6 години

Другарката Нинова вече е изчерпала поводите за конфронтация ! Търси нови възможности тя и нейното БСП да стоят пред прожекторите за да не потънат в забрава и пренебрежение.

10

Анонимен

преди 6 години

Няма връх Бузлуджа! Това е турското му име. От 75 г този връх се казва Хаджи Димитър, в чест на великия революционер, който дава живота си за свободата на България именно там. Престъпление е да се приватизирана това място.

9

Анонимен

преди 6 години

Никакви търгове и никакво продаване.Мястото е уникално и трябва да си остане държавна собственост завинаги.Едва сме го измъкнали от лапите на *** и сега ще им го подаряваме...

8

Shopp™

преди 6 години

Нищо му няма на паметника, от железобетон е.Ще стане идеален пантеон на войводите.Може даже всичките накуп - от старите хайдути, през четите и легиите, до Тодор Александров и Ванче Михайлов.В никакъв случай паметник на соца и развъдник на левичарство и русофилия.На това трябва да се сложи край веднъж завинаги.

7

Анонимен

преди 6 години

абе какво занимавате цяла България с тия глупости???? На никой не му пука за тъпата ви чиния

6

Анонимен

преди 6 години

таз да вземе да млъкне. Нали им я бяха дали 2011? Ко напрайха? Нищо. Аре

5

Анонимен

преди 6 години

ЩОМ ИСКАТ ДА Я КУПУВАТ ДА Я КУПУВАТ ТАЯ НАПЪЛНО БЕЗПОЛЕЗНА КУПЧИНА КАМЪНИ!!!!САМО, ЧЕ БУДА НЯМА ДА ИМ Я ДАДЕ ТЪЙ КАТО ГРАБ Е РЕАЛНИЯ СОБСТВЕНИК КАТО ПАРТИЯ В КОЯТО ИМА НАЙ-МНОГО БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ В БСП!

4

Анонимен

преди 6 години

Да са го взели когато са им го предлагали

3

Анонимен

преди 6 години

комуне_тата, че вие имете дългове. Кога ще си платите наема за използване на къщата ни за 45 години? Стига с този безплатен обяд, обрахте си собствена каса с над 100 хиляди, а сега нямате пари, кой има собствен връх?

2

Анонимен

преди 6 години

Кой е отговорен за разрухата на храм-паметника Бузлуджа? Затвор за всички, които са отговаряли за държавната собственост, която е унищожена. Областни управители, министри, министър-председатели. Затвор за умишлена безстопанственост.

1

Анонимен

преди 6 години

Да, бе!Когато не взимате насила, трябва да ви се дава даром!Вие друго не знаете и не признавате.Ако трябва да си платите за някоя придобивка, оревавате света, че ви тормозят!