38

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

Щом паметника е държавна собственост,първо държавата да потърси отговорност от тези, които го доведоха до това състоя ние и тогава да се даде на новият собственик заедно със сумата,която покрива щетите взета от виновниците и тогава да се предаде на новия стопаниен. Иначе....е....*** държавата,щом всеки може да е ба...зика!

37

Натискач

преди 6 години

Кой те натиска ***, другарко? Кой се занимава с теб? Не се ли виждащ,че и за натискане не ставащ? Бегай на село! А да,заедно с всички други комунисти-некадърници!

36

Анонимен

преди 6 години

Ега ти лицемерите, по-скоро лицемерката. Ако им го даваха, нямаше да го искат и щяха да реват, че им го дават насила, защото държавата не иска да се грижи за техния паметник. Вече тая крадла е толкова прозрачна, че няма накъде. Тя винаги е контра. Но да се постявя над закона, моля, моля! Да са го взели, когато е имало възможност, щом са изпуснали момента, проблема е техен. Ами те нали винаги са в изчаквателна позиция, е, сега почакаха малко повече и загубиха. Не им трябва паметника, а интригата

35

Анонимен

преди 6 години

Мазната сътвори много пошло театро!

34

Анонимен

преди 6 години

Към ДНЕС БГ От вчера не могат да се обръщат страниците .

33

Анонимен

преди 6 години

Нужен ни е музей на зверствата на соц режима

32

Анонимен

преди 6 години

Събаряйте соц грозотията!

31

бг

преди 6 години

Паметникът е платен с парите на всички българи .Сега им го подаряват за 100х.лв.- от един милион избиратели по 10 стотинки и пак циврят ,защото са свикнали да цицат от държавата и да живеят на гърба на народа.Искаш ли да те намрази комунист -накарай го да си плати сметката-това е за него жестока обида .

30

СТРАХ!

преди 6 години

СТРАХУВАТ СЕ Г-ЖО НИНОВА ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ВАС И БСП ТОВА Е ВИДИМО ДОРИ И КУПЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ЗАДАВАТ ВИ ВЪПРОСИ КАВОТО СА ИМ КАЗАЛИ -- СПОКОЙНО ИЗБОРИ СКОРО ЩЕ ИМА И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ХОРАТА ВИЖДАТ КАКВО СТАВА И ДЪРЖАТ И РАЗЧИТАТ НА ВАС - ВЯРВАТ ВИ

29

Пепо

преди 6 години

Кога ще забранят тези стогодишните мошеници

28

Фен

преди 6 години

Абе крадлата на Костов, няма ли да млъкне?

27

Анонимен

преди 6 години

Щирлиц, къде ходиш... А това =) използвам за усмивка.

26

Щирлиц

преди 6 години

Е и аз това казвам.

25

Анонимен

преди 6 години

Щирлиц! =)

24

Щирлиц

преди 6 години

Другари,кога ще колонизирате някоя друга планета,та земята да си отдъхне,че и ние малко да мирнем?

23

Анонимен

преди 6 години

Те били решили сега да го вземат, а не когато им бил даден от държавата. Аз не разбирам правилно, или комунистите пак си мислят, че са над закона.

22

:) :)

преди 6 години

абе щом им правят чакмаци явно има кого, ББ не е вчерашен, не е за идеята да се заяжда.

21

?????

преди 6 години

До :) :)Какво ще консолидират?Нужна е членска маса, също и симпатизанти, за да бъдат консолидирани.Бабите и дядовците окапват един по един, недочакали светлото комунистическо бъдеще или поне повишаване на пенсиите.Ако не си купуваха гласове на изборите, дали щяха да успяват да вкарват повече от двама-трима депутати?

20

:) :)

преди 6 години

ако беше съборетина пич, отдавна да са го харизали, сега обаче селски номера. А Баце знае че е опасно да си вземат чинията, ще я реставрират, товарищ Путин ще даде ***. А такива символи са опасни, коосолидират редиците.

19

месара

преди 6 години

другарката *** си иска паметника ! мавзолей на комунизма ли ще прави от тая съборетина ?! тая бетонна глупост трябва да се събори по най зрелищният начин !!!