37

Умен и надарен

преди 6 години

Спрете се бе! Земята е плоска !

36

Анонимен

преди 6 години

До 44Я кажи една формула открадната :))

35

Анонимен

преди 6 години

44 я дай името на тоя твой познат. 43 да беше прочел казах част и по то точно тази свързана с термодинамиката.

34

До 39 и 40

преди 6 години

Абсолютно съгласен! Още древните шумери хвърляха коктейли "***" по посолството на САЩ в Ур, възмутени от безобразията в зона 51 в Невада, а шумерската преса излезе със заглавия "Спрете с холограмата!", "Стига лунни фейкове!" и "Месечина - да, ама не!" Продължавай да демаскираш и други световни заговори, без теб сме за никъде!

33

Анонимен

преди 6 години

Луната е холограма в небето, която се излъчва от мощен проектор в секретната зона 51 в щата Невада. Замисляли ли сте се защо понякога Луната се вижда и през деня? Защото забравят да изгасят проектора, толкова е просто!

32

Анонимен

преди 6 години

Никаква Луна в орбита около Земята няма, а само една плоска проекция (холограма) създава облика на нейното присъствие. А проекцията е доста примитивна технически, ако се съди по факта, че създателите и са били принудени да създадат плоска проекция и заради това Луната е обърната с една страна към нас. Това просто е спестяване на ресурси за поддържане на видимата част на Луната. Луната е доставена в орбита около Земята за контрол и поробване на планетата. Луната е холограма в небето, която се излъчва от мощен проектор в секретната зона 51 в щата Невада. Замисляли ли сте се защо понякога Луната

31

Анонимен

преди 6 години

Още ли дават трибуна за изява на този шизофреник? Днес казва едно, утре наобратно.

30

Анонимен

преди 6 години

Кой знае кои будали ще набутат някой ден на Луната,да им работят за придобиване на ресурси и се облъчват на радиацията там!Ще търсели друга планета,дрън,дрън!"Годна за живот планета",хахаха,на колко светлинни години?Оправихме Земята,че само друга планета ни е зОра.

29

тъпото

преди 6 години

хокчо батенце никой никъде не е бил.. ни луна ни марс..па ти си говори неко ти вярват офцете....

28

koko

преди 6 години

Аз съм съгласен ама защо не сме ходили от 60г. Там или някои ни каза че местото ни е на земята

27

Shopp™

преди 6 години

Хокинг, беги си арчиш пенцията, не ме занимавай с глупости.

26

хм

преди 6 години

До Анонимен - Шепа лекенца със средно образование (или с клизмa више) седнали да се подиграват на човек като Хокинг :) това говори само и единственно колко сте невежи.То да е невеж някой, не е голям грях, ако невежата си мълчи и не се натрапва с невежеството си. Проблем става комбинацията от невежество с простащина, която агресивно се натрапва тук, при това по всякакви теми.

25

Анонимен

преди 6 години

Не за първи път ще изчезва цивилизация на земята. Нито сме първите нито ще сме последните. Преди нас колко цивилизации са изчезнали? Така че ние ще изчезнеме друга цивилизация ще дойде и така докато земята съществува като планета. Колкото за това как трябвало да се преместим на друга планета това са пълни идио.тщини. Ако има планета годна за живот то тя е на милиони светлинни години от нас. Така че никога няма да може да я достигнат. Но учените си оправдават с тези глу.пости хилядарките заплати

24

Анонимен

преди 6 години

Хокинг ще е новия център-нападател на Левски за сезон 2017/2018

23

Анонимен

преди 6 години

До 30Пет пари не давам кой какви паради прави. Не ме засяга. Теб ако те вълнуват толкова много е друга тема. И да прав си. Всеки има право да се излага дори анонимно.

22

Анонимен

преди 6 години

Едно от най-важните открития на Хокинг е така нареченето Лъчение на Хокинг което за първи път успява да обедени част от Теортия на относителноста и Квантовата механика. Все неща от които си нямате идея.

21

Анонимен

преди 6 години

Шепа лекенца със средно образование (или с клизмa више) седнали да се подиграват на човек като Хокинг :) това говори само и единственно колко сте невежи. Но пък напълно ви разбирам. Да ви дам кило ракия малко салата и мога да ви гледам сеира. Балкански ***. Нищо повече. Гнус ме е, че съм се родил в тази пропаднала ***.

20

За коментарите...

преди 6 години

Родната образователна система в действие. Жална ни майка ...

19

Анонимен

преди 6 години

Ако щете вярвайте, ама докато хората не станат мъдри и добри, и не еволюират духовно и спрат да воюват помежду си, а се обединят за общото им благо, няма да разберат тайните на квантовата физика, защо, защото космоса има разум, мн по-развит от човешкия.

18

Анонимен

преди 6 години

До 5"за двъхновение на стадото" само ако имаше идея колко си глупав щеше да се обесиш.