107

Дедо

преди 6 години

Едва ли са много тези които са повярвали,че това е просто инцидент.Държавите,техните управници и специални за целта звена видно не само от това признание,а и от много други подобни данни прочистват много лица ,които биха могли да са евентуална заплаха за комфорта на управляващите и силните на деня.В България за убийствата на най знаковите лица от прехода няма никога да се разбере истината...

106

знам им тайните

преди 6 години

Самата Даяна пък била пълна с омраза към кралското семейство и щяла да издаде всякакви тайни....................Щеше да издаде тайните ,че всички в кралктото семейство правят секс помежду си ,индивидуално и групов ,кой с когото пожелае ,майка със син ,баща с дъщеря ,брат със сестра и прочие ! Такива са кралските семейства ! А тайната трябва да се запази !

105

Анонимен

преди 6 години

Да, така поддържат статуквото в света масоните, като мачкат, лъжат, манипулират и убиват другите хора както им е удобно, мн ми е смешно как още има някои, които вярват в морала и ценностите на запада, на който му предстои да западне.

104

Анонимен

преди 6 години

До Fake newsпфф, аре стига подскача аристократично през два поста из кръчмата подир дейли жълтината, отивай да си пиеш лимонадата в сладкарницата отсреща и ни остави да си нищим на спокойствие конспирацията

103

Fake news

преди 6 години

Уважаема, Мария Захариева, предлагам направо при следващи публикации да се обърнете към сайтове като "не!новините", "онион нюс" и подобни. Новината е обявена от всяка уважавща себе си медия за лъжа но вие все пак я побликувате. Виждам че цените името си както и това на медията за която работите :) Давайте все в същия дух! Поне събира гледания на рекламите ви !

102

Анонимен

преди 6 години

А за документите на ЦРУ нищо не казахте , балъци . Колко секретни мисии са провели САЩ от Втората световна насам ? Не им се получи с Хилъри и сега си *** мамата ,а ?Да се почва вече с тая война и да се мре , че не се издържа на тоя хал - по цял ден слушам за телефонни измамници, насилие в училище, бой на медици, наркотици , и силиконови *** . Да Ви С Е Р А на живота и на столицата и на политиците и на тъпата държава .

101

шматка

преди 6 години

До АЗТруден си брадчетСъюзниците си поставят за цел да унищожат рафинерията в Плоещ.По този начин да спрат доставките на горива за нацистите.Хитлер е бил луд отвсякъде.Започнал е технологична война без да има ресурсите да я обезпечиТа съюзниците стратегически търсят Плоещ.Ние им пречим.Те ни наказватКакво толкова сложно има.На война като на война

100

В.

преди 6 години

До шматкаВъпрос? Имаш ли роднини загинали в боевете за София? Аз да. Пострадало ли е твоето семейство от бомбадировките на София. Унищожен дома на майка ми и баща ми. Напълно.Познанията ти за тези боеве от къде са? От кварталната кръчма?

99

(-_-)

преди 6 години

Добро утро! Тоя свят е в ръцете на хладнокръвни психoпати, които си въобразяват, че света е техен и могат да правят каквото пожелаят. Всичките се крият зад лозунги като 'човешки права', 'демокрация', 'свобода на словото' и прочие..

98

Анонимен

преди 6 години

Лелееее, какво падение - под тази фалшива новина над 100 *** коментара, под новината за процеса срещу ***-сънародник - мижави 50Всички знаят истината за всяка "конспирация" на планетата и в галактиката, но не обичат да им напомнят колко са жалки и не много различни от онзи, когото съдят и ще осъдят (за щастие или нещастие - в чужбина)

97

до: говедовъд

преди 6 години

За какво си сложил към името сидопълнението ...въд?

96

Анонимен

преди 6 години

Той просто е потвърдил това, което целия свят знаеше.

95

Анонимен

преди 6 години

АНГЛИЧАНИТЕ СА ОПОЗОРЕНИ ЗА ВИНАГИ!!!!!!!!!!1КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ПРИКЛЮЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!ДАЯНА БЕШЕ ЧИТАВА!!!! ЗА РАЗЛИЧА ОТ КРАЛИЦАТА МЪЖО И И ПЛЕШИВИЯ ИМ СИН!

94

АЗ

преди 6 години

До шматкаТи не четеш, а и не мислиш. Повтаряш клишета. Как така летели уж за Румъния, пък за разнообразие взели та пуснали малко бомби над София и други български градове. И това месеци наред.

93

Истински загрижен

преди 6 години

До Една от квартала--точно така е, виж само до момента колко подлъгани от заглавието са кликнали и отворили статията..а това си е трафик, парички и премийки за "работилите" по публикацията!

92

Помнещ

преди 6 години

Нещата се връзват. По време на нападението на Югославия, съпроводено с "хуманни" бомбандировки на мирни жители, разрушаване на мостове, телевизии, посолства, ръсене с уран, в Англия се намериха няколко журналисти (един от ББС), които се противопоставиха на това варварство. Всичките бяха самоубити, агентът си признава, че са убивали журналисти.

91

Анонимен

преди 6 години

ПРИНЦ ФИЛИП И КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НА ПУТЛЕРОЦИД И ИСЛЯМСКИЯ ФАЛИФАТ НА ЕРСДУХАН СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!

90

шматка

преди 6 години

До АЗАми чети малко повече и ще знаеш повечеБългарските орляци са нападали летящите крепости когато са се връщали от бомбардировки в Румъния.И са нанасяли поражения.Колкото до фашисткото правителство.Ами какво да ти кажа.Дали е фашистко комунистическо демократично важното е едно.То е нашето правителство и целшя народ носи отговорност зо неговата работа

89

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Кралското семейство е взело...трудно решение,моля да ги...разберете.Ако принцеса Даяна след...развода беше отишла в...манастир,още щеше да си е жива и здрава...там.

88

Латев

преди 6 години

fake news.