147

Лейди Ди

преди 5 години

Това на 100%е истина. Имаше много различни други статии. Бях прочела в една статия че принцесата е жива, в друга беше написано че са заслепили шофьора и др. Но това е истината. Тя беше жена с много тежък живот. Но преди Доди тя в имал друг мъж който е обичала. Принц Чарлз разбрал за любовта им и изпратил мъжа който принцесата обичала. Тя била в потрес от случилото се. Дори се е опитала да се самоубие. Даяна знаела за принц Чарлз и Камила. Една вечер тя отишла на една церемония.

146

Анонимен

преди 6 години

Голяма жена, голяма личност лейди Даяна. Светла и памет. Немога да кажа същото за жабата бившата й свекърва, та и да дойдат от тайните й служби да ме задължават

145

Марко

преди 6 години

Правени са краш тестове даже клипа го има в тубата на едни американци, които доказват, че дори и да е имало друга кола тя не е причина за катастрофата, подлеза алма има лек завой на ляво преди самото навлизане и лек завой на дясно при излизане, при 180км/ч просто Анри е изправил завоите. Радиатора на колата е бил на задната седалка това не е удар със 60км/ч. Същите американци блъскат 3 автомобила и този със скорост 180км/ч има същите поражения, като мерцедеса на Даяна. Мир на праха и!

144

Марко

преди 6 години

Тая статия е меко казано теория на конспирацията, един нелеп инцидент се превръща в маскарад. Защо света не прие, че катастрофата е нелепа случайност от събития. Има доказателства за употреба на алкохол от Анри Пол, поръчал си е две малки мастики в ресторанта на РИЦ има касова бележка, записи на камери, свидетелски показания. Основния мерцедес на Доди е бил S600, който е чакал на централния вход и по идея на Доди е трябвало да заблуди папараците, вместо него използват кола под наем S300.

143

Я гледай

преди 6 години

До Анонимен 152 До сега пишеше, че дори и децата знаят ....., сега мина на пеленачета.Я напрово зародишите знаят ........не се притеснявай.Умен си.

142

МАГНЕТИЧНА!

преди 6 години

Голяма красавица и всеобща любимка беше, пък и добросърдечна и естествена въпреки високото си положение. Мир на праха й, остана си завинаги млада и хубава.То да бяха поръчали Тони Блеър, хич нямаше да ми е мъчно

141

Анонимен

преди 6 години

Вино и жена изневеряват, когато няма истински пиячи.А пък като се изправеше тая камила до Дияна - не беше за вярване!

140

ХЪТ

преди 6 години

Човекът, който веднага пряко заяви, че катастрофата е убийство, беше бащата на Доди ал Файед. Той обвини кралското семейство, че е причинило умишлено смъртта на сина му и на приятелката му лейди Даяна.

139

Burzum

преди 6 години

Работа на Путин!

138

Заки

преди 6 години

Да,случват се и такива 'случайни' инциденти в иначе прекрасната така наречена държава Англия,населена предимно с позитивни,интелигентни и работливи хора.

137

Гост+

преди 6 години

В основата на всички идиотщини по света стоят организации с три букви/символи

136

затваряне на пъзела

преди 6 години

Значи той е бил човека, избухал принцесата с пожарогасителя, малко преди да дойдат органите на реда...

135

Анонимен

преди 6 години

На днешно време, дори пеленаците знаят, че онова с "папараците" бе приказка от 1001 нощ.

134

русофил

преди 6 години

Нормални нещица за запад(налия)ния свят.

133

ABTOP

преди 6 години

АМА КАКВО ВИ ИМА БЕ ИЗКУФЕЛНИЦИ?

132

стола

преди 6 години

До До GOSOЗаповедта идва винаги и само от висшестоящият му началник, а информация се дава на "need to know basis". Наистина ли смяташ че агента пита начаклника си от къде идва заповедта и дискутира нейното изпълнение в зависимост от отговора, а пък началника му дава обяснение за своите началници и поръчители? Те тия Ми5 били по зле от училищната банда

131

До GOSO

преди 6 години

Един Британски агент да изпълни заповед,да убиесвоята Принцеса,дали ще изпълни заповед примерно от бай Иван Филанкишията?Естествено,ще иска да знае,дали заповедта идва от най-горе.

130

Аспарух

преди 6 години

Англиската колониална политика е убила милони по Света(примерно само за един път 8млн Индийци от глад)Някой учудва ли се,че МИ-5 и МИ-6 убиват неудобните им?

129

Анонимен

преди 6 години

Катастрофата, причинила смъртта на Лейди Ди в тунела под Ламанша, доколкото си спомням, беше причинена от шеметно преследване на колата на Даяна и Доди от моторизирани папараци. Значи излиза, че този агент на Ми5 е бил един от папараците под прикритие :))) Даяна не беше лека жена, тя е страдала много в брака си с Чарлз (цитат :"в този брак бяхме трима "-има предвид Камила) и е нормално да търси истинска любов, която явно е открила в лицето на Доди Ал Файед. Научете повече, преди да пишете глупави коментари! Но когато Даяна загина, светът скърбеше и беше меко казано зле настроен към кралското

128

Анонимен

преди 6 години

Ако погледнете историята на която и да е кралска династия, ще видите много, ама много роднински убийства! 99% е по вероятно да е истина, от колкото да е лъжа! Жалко за децата и, че са внуци на убийци!