27

osho

преди 6 години

И Макрон прави двойна измяна - от една страна настоява за някакви принципи на човечност и в същото време подкрепя диктатора Асад, който избива поголовно собственото си население с химическо оръжие. В тези изказвания още повее личи колко са прави източноевропейските страни в нежеланието си да се водят по свирката на големите западни държави.

26

до 28

преди 6 години

Хахаха - хапе те...Яко ***...сигурно както си ходкаш ...падаш на една страна!:-)

25

Анонимен

преди 6 години

До до 27всички ще ви бият - и християни, и мусулмани и евреите ще ви спукат гьона комунистически от бой

24

Анонимен

преди 6 години

До до 27ЩЕ СЪБИРАШ МРЪВКИ ОТ ПЕТОЛЪЧКИТЕ КОМУНОДУПЕЦ

23

Анонимен

преди 6 години

До *** до 21ДРУГАРЮ КОМУНИСТ ПРИГОТВИ ЛИ СИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПОЯС КАТО ИСТИНСКИ ТЕРОРИСТ? ИЛИ ЩЕ ТЕ ТРЕПЯТ БЕЗ ПОЯС НАТОВСКИТЕ СОЛДАТИ И АРАБИТЕ.

22

Анонимен

преди 6 години

До *** до 21КАЗА ЧЕ ПРАВИШ ДОБРИ ДУДУЦИ ТАРАМБУКА

21

Циник до 21

преди 6 години

Приготви ли "шахинския пояс"?При девствениците кога?Кво казва ходжата?Пхахаха

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Рано или късно може и това да стане, ама за първите 45 (колкото патрона ни разрешава да държим закона в нашата мила родина) имам малко оловце, за следващите - ножче.И понеже виждам, че си доволно ограничен, само да ти кажа - ЕС е организация и режим с комунистически корени. Чувал ли си за културен марксизъм? Няма как да си, не го дават в шоуто на Слави.

19

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ СА ЛУМПЕНИЗИРАН ПРОЛЕТАРИАТ

18

Анонимен

преди 6 години

*** ще довърши работата на Меркел по разцепването на съюза. Меркел изгони ЮК, Макарон ще изгони Източна Европа . Ако си мислят , че ще ни накривят шапката , много се лъжат . Аз лично бобоеби не уважавам . Няма нищо мъжко в това да си лягаш до стерилна баба . Тоя е мъртво роден зомбил . Всеки хетеросексуален мъж знае какво е да докоснеш млада жена , която ще те дари с поколение . Борбата с природата е да оставиш здраво поколение след себе си , това е смисъла на жалкия ни 60-100 годишен живот. Какъв е смисъла на Макарон? От 15 годишен да люби жена в критическата и да отрича законите на физик

17

карина

преди 6 години

" Френският президент добави, че Асад е враг на сирийския народ, но не и на Франция "С една дума Макрон подкрепя начело на Сирия един враг на сирийския народ. Много държавнически ! Много удобно !

16

Анонимен

преди 6 години

До *** до 16КОМУНИСТИТЕ СТЕ РАСИСТИ, НО НЕ СЕ БЕЗПОКОЙ. ИНДИЙЦИ, АРАБИ, МАРОКАНЦИ И ВСИЧКИ КОИТО СИ ИЗБРОИЛ ЩЕ ВИ СЕ ИЗРЕДЯТ ДОКАТО СЕ РАЗПАДНЕТЕ, ЗАЕДНО С ЦИГАНИЗИРАНАТА ВИ РОДИНА

15

Анонимен

преди 6 години

Клецай си бабичката и мълчи, еврейска тоалетно!

14

Циник до 16

преди 6 години

А "твоята родина" коя е бе тарамбук?Пазарджишката махала с подразделението на ИД!МУНДАРИН!

13

Анонимен

преди 6 години

До Пиеро и КолумбинаЦИГАНИЗИРАЩА СЕ Е ВАШАТА РОДИНА

12

Гост

преди 6 години

Какво чудо си избраха французите за президент не е истина .

11

ЗА 4

преди 6 години

До АнонименСтраните, които използват финансите на съюза, а нарушават принципите му, са Израел.

10

Американ

преди 6 години

До Анонимен 9:Чyкyндyp, ако беще внимавал щеше да си наясно, че това neдaлчe Маркон заплашва Полша и Унгария. Ние балканците, особено българите, им лижем зaдницитe та нямат нищо срещу нас в случая.

9

Анонимен

преди 6 години

Смеете се когато се говори за интеграция на ромите в България, а какво да кажем за интеграцията на балканеца в Западна Европа? Същото е.

8

Анонимен

преди 6 години

"че страните от ЕС, които ползват финансите на съюза, но обръщат гръб на принципите му, трябва да усетят "пълните политически последици" Ми много е прав. Крайно време е балканските *** да стъпят в 21 век.