47

Анонимен

преди 6 години

Франция е велика, 1500 години е доминирала Европа и е създала ЕС. Има най-силната армия и е постоянен член на Съвета за сигурност на ООН. Териториите на Френската Република се разпростиат върху 12 часови зони - тоест слънцето никога не залязва над Франция! В сравнение с всичко това поляците са дребни селяни и комплексари. Най-добре да си седнат на задните части и да слушат по-великите от тях!

46

Слава на Полша!

преди 6 години

Полша е номер едно! Иначе успех на Франция, ще й е нужно с комунето Макрон начело..

45

Vive la France!

преди 6 години

До Слава на Полша!Хайде стига глупости. Без Франция няма да има ЕС. Франция е най-великата държава в историята на Европа, така че повече уважение. Нека пожелаем успех на Макрон!

44

Слава на Полша!

преди 6 години

До АнонименПолша е защитчинка на християнските и европейски ценности в Европа! И докато франсетата се лигавят и ислямизират, поляците за пореден път ще трябва да спасяват Европа!

43

Анонимен

преди 6 години

До Слава на ПолшаФранция е най-великата европейска страна и майка на демокрацията и на ЕС. Полляците са посткомунистически вироглави расисти.

42

Слава на Полша

преди 6 години

До Анонимен 42Полша е велика, а Франция се превърна в посмешище.

41

Анонимен

преди 6 години

Франция е велика! Vive la France!

40

дръндер

преди 6 години

Тоя франк ще се окаже пълна меркелистка!

39

Анонимен

преди 6 години

КОЛКО ДЕМОКРАТИЧЕН И СПРАВЕДЛИВ Е ТОЗИ ЕС?

38

Анонимен

преди 6 години

В Макарон ислямистите припознаха своя пророк , любящ жени на преклонна възраст .

37

Анонимен

преди 6 години

Максрон е Мохамед , *** .

36

Додо

преди 6 години

Достатъчно е само човек да види погледа на тоя субект, за да му стане ясно, че има сериозни отклонения, а като прочете историята му и истината съвсем лъсва наяве! Назначен лакей на Меркел, Ислямо-Глобалистите и Световния Джихад.

35

100% TURK

преди 6 години

Френският президент добави, че Асад е враг на сирийския народ, но не и на Франция ....---------Хи хи .....много е тъпичко това , Макрон !Тогава значи ,че Франция е враг на сирийския народ.

34

Анонимен

преди 6 години

Европейски комунистически интернационал.

33

до29

преди 6 години

Мръсни червени маймуни,заради вас България осъмна 2017 без нито една магистрала и Метро,до като тези неща ги има на Запад от 40.Заради вас България осъмна 1991 банкрутирала,мизерна,със хора каращи трабанти и апартаменти не виждали алуминеиви дограми.Заради вас 3 милиона българи избягаха на Запад веднага като падна комунизма.Вие сте чума за България,като *** сте,винаги продължавате да изскачате.

32

до29

преди 6 години

Значи казваш,че Великата Британия,нямала да позволи ЕС да и се меси какви хора емигранти да приема,тази Великобритания,която мрази и не иска българи,румънци и хора от централна Европа,а предпочита мюсулмани от своите колонии.В същото време се оплакваш че Бойко щял да напълни България с емигранти мюсулмани,като в българия има няма двеста човека,и е държавата която е приела най малко емигранти.Защитавш Източна Европа,и се възхищаваш на Великобритания която мрази Източна Европа.

31

Анонимен

преди 6 години

Френския *** дали е наясно, че освен да ползват, страните и внасят в бюджета на ЕС?

30

Анонимен

преди 6 години

САЩ няма да оставят Полша да я тъпчат европейските комунисти. Неслучайно Тръмп ще ходи в Полша да засвидетелства ангажираността си към Източна Европа. А Макрон да си гледа работата. Хубаво е, че истинския лидер на ЕС е Германия и Меркел е по-умерен и балансиран политик. Никога няма да тръгне така да заплашва. Франсетата да си усмирят самозваното геронтофилче. Никой няма право да се меси в делата на суверенна страна! Това е нечувана обида! Полша не е колония на франските ***...ли

29

Анонимен

преди 6 години

Вече е за чудене от къде и как идат финансите,от/с принципите или по жицата.

28

Анонимен

преди 6 години

Сега разбирам защо Велика Британия напуска това комунистическо недоносче. Империята над която слънцето никога не залязваше не би оставила някакви геронтофилчета и брюкселски мижитуки да им казват какви хора да приемат в Кралството и какви не. Силно се надявам Централна Европа да удържи на натиска и ШАНТАЖА, но незнам дали ще им стигнат силите. А наш Боко ще козирува и ще ни напълни с ислямисти, то е ясно...