24

Антрополог

преди 6 години

Славянския ген не прощава....

23

Кантонерките в БГ

преди 6 години

До НаследствоВ периода 1850-1945г за който има данни в архивите:В Софийските бордеи са били основно австрийки и сръбкини.В Шумен и Русе унгарки и чехкини.30 години след 5 вековно робство България е 6 та икономика в Европа а 30г. след 50г. комунизъм последна в ЕС......

22

Наследство

преди 6 години

Моралът по времето на Царска България в такъв, че труженичките в публичните домове са основно чужденки. А като наследство комунярите ни оставиха една морално съсипана нация, видимите резултати, от което се виждат всеки ден по улиците на страната...

21

losHo

преди 6 години

До 24Повечето са българки от малцинствата. т.е. разбирай ***, туркини. Както в Турция си имат *** общество, така и ние си имаме. Иначе е една голяма заблуда това с "трафика" на жени. Може би едно 5% са насилствено принуждаваните да проституират. Другите 95% са абсолютно доброволно.

20

Анонимен

преди 6 години

Е какво друго да работи една циraнka (туркиня)

19

Анонимен

преди 6 години

Запада ВЪРВИ ЛЕГАЛНИЯ ПАЗАР. ДАЛИ ПРОДАВАШ ОРЪЖИЕ ИЛИ СЕ п.р оституира ТРЯБВА ДА СТАВА ПО ПРАВИЛАТА. ИМА СИ МЕСТА С ВРЕМЕ .ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ ОРЪЖИЯТА СЕ ПУСКАХА С ПАРАШУТИ В АФРИКА А ПАРИТЕ НЕКОЙ ПЪТ И НЕ СЕ ПОЛУЧАВАХА.

18

Просто питам

преди 6 години

А в съветския съюз как е било?

17

Анонимен

преди 6 години

До 14И аз така си мислех, но жената изглеждаше спокойна, здрава със скъпи бижута и дрехи. Това не беше бита и принуждавана жена. Сигурен съм.

16

Анонимен

преди 6 години

Прочетете за такива момичета. Които се спасяват са защитени домове. Сменят си самоличността, докато се интегрират в обществото без да се свързват с близки и познати.Защото и техните близки и познати са в опасност, колкото тях. С тях работят психолози за да се отърсят от преживяния тормоз.Нали се сещате,че денонощно са пребивани и изнасилени за да се пречупят. Заплашвани.Държат ги гладни, жадни.Те за това стават,като невидими за обществото. Я прочети за техния ад.На какво са подложени.

15

Анонимен

преди 6 години

ИЗНОСА на ОРЪЖИЯ ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ .Е КАТО п. Р.оституцията САМО НЕЛЕГАЛНО. НА ЗАПАД ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО И С ТОВА ПАРИ НЕ СЕ ПРАВЯТ.МОЖЕШ ДА ЯДЕШ И ПИЕШ КОЛКО ДЪРЖИШ , НО ПАРИ НЯМА ДА НАПРАВИШ.

14

Иван Пешев

преди 6 години

Великия демократичен запад, който се храни с човешка плът - роби и няма измъкване от там защото всичко е демократично и критика не се търпи БХК що не върви да разседва сексулната екплоатация на жени в Амстердам или Испания ?Защото там ще изчезне някой активист и на никой ама на никой няма да му пука защото запада се е маркирал като източник на демокрация и такива събития не съществуват реално. Не ходете да им работите винаги лъжат за условията.

13

Анонимен

преди 6 години

Защо ги държат гладни,жадни,голи и боси.Треба са слаби,кожа и кости.Апартаменти.. !!!???Това са измислици.

12

Анонимен

преди 6 години

Никога не сме изнасяли нещо на запад........................Това е абсолютно НЕВЯРНО!

11

Анонимен

преди 6 години

Вярваш ли си ? Тя е на една вафла, кутия цигари и кафе дневно.Ти...апартамент!? Ти не четеш ли подобни статии.

10

Анонимен

преди 6 години

САМО ПО ЕДНА?всеки ден десет украинки започват тази професия в европа.

9

hmn

преди 6 години

стига бе, само по 350 на година ли? че те само толкова дават фира по кофите от свръхдози и недоволни клиенти. Как ще запълним контингента?

8

Анонимен

преди 6 години

До PilotТоест хранихме Русия която буквално нямаше хранителна индустрия и внасяше всичко от сателите си с които се беше опасала. Храните никога не са били конкурентноспособни на тези в Европа. Никога не сме изнасяли нещо на запад.

7

Анонимен

преди 6 години

РОМЕЙКИТЕ ПЕЧЕЛЯТ МНОГО ПОВЕЧЕ В ЕВРОПА. ЕДИН ПЪТ ЕДНА СЕ ХВАЛЕШЕ, ЧЕ КАТО МИНЕ ПРЕЗ ЕДИН ВИЕНСКИ ТРАМВАЙ, ИЗЛИЗА НАЙ-МАЛКО С 200 ЕВРО (В НЯКОЛКО ПОРТМОНЕТА)а тя работи по цял ден, минава през много трамваи.

6

Анонимен

преди 6 години

да са Освиенцим.

5

Анонимен

преди 6 години

Мечтата на тези жени е да си намери МЪЖ. В ЕВРОПА. И мечтата на военния е да се пенсионира рано и то с пари. И едните и другите за работа не стават ФАЙДА ОТ ТАКИВА НЯМА.