44

Анонимен

преди 6 години

прости били ,тутки били ...ама знаят как да изкарат някой евро! Навремето тая професия беше на свободна практика ,но дойде 10 ноември и дойдоха вратлетата коката и вече не беше по пожелание а по задължение щот в противен случай... бой ! К у р ва лъкът си беше начин някой жени даси докарват доходи издигане ,днес ако нямаш сводник за да те пази и дате обира

43

Анонимен

преди 6 години

Всеки се оправя, както може и желае. Нали това искахте - демокрация и евроценности. Направиха ми впечатление обаче доста неадекватни мнения. Повечето от тези момичета избират тази професия напълно доброволно и натрупват сериозно количество капитал, както за себе си, така и за "началниците си". Не се заблуждавайте от приказките как страдали и били малтретирани, това са пълни глупости.

42

Анонимен

преди 6 години

я дайте колко рускини на ден стават... да ви видя тогава )))):

41

Анонимен

преди 6 години

Гошу, както винаги едно и също дрънкаш. Явно друга работа си нямаш, освен по жрици да ходиш. Искаш да кажеш, че жени с професия, повечето обвързани и с деца, си продават тялото за пари, а мъжете им не знаят, така ли? Това не е толкова просто, както ти го разказваш. Виж, ако са те харесали, за без пари, но едва ли.

40

Анонимен

преди 6 години

Възпитанието е виновно! Възпитанието! Майките им ги учат от ранна детска възраст, че е срамно да се работи и трябва да се търси богат мъж, за по-лесно! Другите майки (тези мъжете) обаче учат синчетата си, че не са длъжни да издържат семейства и да си пазят заплатките си за себе си. Виждала съм примери, в които мъжа не дава пукната стотинка даже и за детето си. Докато тъпите родители възпитават и двата пола, че е срамно да се работи ще сме на тоя хал. За това и такова име имаме в чужбина!

39

Гошу

преди 6 години

А в БГ как е? Аз съм бил с поне 10 момичета, които си чатят с мъжете или си говорят с тях, докато съм с тях в леглото. И мъжете им мислят, че са офис секретарки, станжантки в адвокатски кантори и какво ли не още. Същата лудница е и тук. И повечето са с деца и мъже. Е, има и малки, по на 18-19 години, ама и те са с гаджета. Вчера бях в един клуб, и като питах за момиче дойде някаква мутра, показа ми две маси с гърли и ми каза да избирам. Аз обаче избрах барманката и той директно и каза: айде долу

38

Манол Шумккарев

преди 6 години

В комунизма им викаха комсомолки и гимнастички и бяха канени на нощни забави с партийни членове на по една порция мешена скара и,десерт мелба и КОКА КОЛА.Сега си плащаме и ги каним на порция суши и КОКА много по- скъпо е .Комунизма ми липсва много даге.

37

фанта лимон

преди 6 години

До ЕССРВсе фалирали и гладни ,държави ,а и арменците не са православни ,но са още по -фалирали ...

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен33----------------------------Чичка, не всички са бедни. Ти си беден!

35

.!.

преди 6 години

Епа то това е единственото което могат и единственото което им се показва, че могат да работят на тези момичета,жени! Като цяло и по телевизии и по вестници и по радио и къде ли не това се тръби 24/7! Отделно ние живеем в капитализъм а той твърди, че за да има богати то задължително требе да има бедни! За един не толкова образован(поради ред причини), беден на които му се тръби, че с цици се вади далеч повече отколкото с друго, ами какво друго може да прави такъв индивид!

34

afasdf

преди 6 години

евроатлантически ценности - това е.Пфу!

33

Анон

преди 6 години

Ами идеята че трябвало да оставят децата сами да преценяват е голяма грешка. Ти като му напълниш главата с чалга и кифленско мислене какво посел смяташ че ще е резулатата. На 12 са разпарцалени на 20 вече са за пенсия.

32

чугун

преди 6 години

До Анонимен 33Айде боярщника и при товарррищ Уеуйн

31

Анонимен

преди 6 години

Пазарна икономика (европейски колониализъм). Навремето, преди 15-ина години, Стефан Цанев спомена някои подобни прогнози по телевизията за бъдещето на България в ЕС, но много хора подскачаха като ожилени. Сега вече е факт, но на кой му прави впечатление. Като започнат гражданските войни, пак ще има учудени. Атентатите вече са ежедневие.

30

Анонимен

преди 6 години

чудото на демокрация:1. Накараха ги да нарежат заводите през демокрацията - обвиниха комунизма2. уж живеем по-богато, а всички са бедни3. уж живеем по-сигурно, а колят, бият и убиват бабите и дядовците за 2-3 лева4. уж праскаме западна фармацевтика, а сме по-болни от всякога5. уж сме свободни, ама в САЩ не ни щат6. уж има свобода на печата, но всички медии се контролират7. уж живеем по добре, а останахме малко над 5 милиона8. уж стандарта на живот е по-висок, а никой не прави семейства

29

Анонимен

преди 6 години

покриваме европейските норми бе.бездетните българки проституират - чудесен ден за българската деморкация.От тези майки не стават, употребени парцали

28

Лизаров

преди 6 години

Страшно е като се върнат и го играят на интилигентни стабилни моми,а ти ги целуваш по френски и не ползваш кондом.Кво прави в Холандия-Е па студентка бех......

27

12

преди 6 години

Докато едни учат, други се изрусяват, слагат гумени цици и въртят з... по баровете с надежда да хванат богат и никога да не работят. Е... какво друго да правят след като мама и тати спрат кранчето? Какви туркини какви ***. 90 процента от българките са прости надути евтини курвен.ц.а. и единствената им цел е да намерят някой който да ги издържа.

26

Анонимен

преди 6 години

Политическите такива като Серголета броите ли ги?

25

Самопризнания...

преди 6 години

За едно Айфонче що моралистки в 12 клас ,са кривнали леко от пътя към офиса ми...