165

Анонимен

преди 6 години

До БългарофилА "резюме" е най-българската възможна!!! ХАХ боже, колко може да падне човек?

164

Анонимен

преди 6 години

Ето една приказка със щастлив край:Имало едно време две държави по-силни от останалите - САЩ и Русия. Един ден се събрали да обсъдят тарамбуките от Саудитска Арабия, които правели само пакости. Съгласили се, да ги подпукат. Така всички арабели от Саудитска Арабия, сдали богу дух, и всички заживели щастливо, завинаги.THE END.Ето това бих предложил аз.

163

Анонимен

преди 6 години

И Борисов даде ултиматум на путинова Русия - руски кютюци с "хуманитарна помощ" да не прелитат над България !

162

До 208

преди 6 години

Да бе, Асад е направо за Нобелова награда за мир, Путин-демократ звучи също като Хитлер-демократ, а останалите държави от списъчето изобщо не подлежат на коментар по отношение на спазването на демократичните права на своите граждани.

161

Анонимен

преди 6 години

най-много права се тъпчат в САЩ. Там те острелват за това, че протестираш и никой не го интересува. Тези алабализми от филмите ги забравете.Нали гледахте - яхти, вили, басейни.. е да ама получихте араби, безкрайни кланета на пенсионери за 2-3 лева и мизерия сравнима с банановите републики

160

Анонимен

преди 6 години

Ясно е такава демокрация прави САЩ че после се разпадат държавите и пълнят европа с бежанци , по-голям агресор от САЩ няма

159

до 207

преди 6 години

ясно ами, САЩ създаде и подкрепя ИД.

158

Анонимен

преди 6 години

До До 202Подкрепяните "демократи" от ФАЩ и НАТО - С. Арабия, Катар, Кувейт, Оман, ОАЕ, главорезите в Сирия, Израел, Пакистан, Косово, Украйна, Хаити, Колумбия, Мексико /където войната между мафиите дава повече жертви от Сирия/, половината Африка и цяла "богата" Южна Америка! Според тях "не са демократи" борещия се с мафията президент на Филипините, Орбан, Путин, Иран, Асад, Венецуела, Куба, Китай...

157

До 202

преди 6 години

Нещата са ясни, Русия подкрепя кървавите диктаторски режими: Сирия, Венецуела, Куба, Северна Корея и т.н., а САЩ и НАТО подкрепят демократичния път на развитие.

156

Daniel

преди 6 години

До Анонимен (200):Ти се моли да не почнат да се бият руснаци и американци, защото ще се поизпариш лееекинко, а не съм сигурен дали и *** ще оцелеят накрая.

155

АНОНИМЕН

преди 6 години

Защо някои си мислят , че Сирия е като Афганистан, Ирак и Либия и там САЩ могат да си правят каквото искат? Сирия е християнска държава и Русия не биха я жертвали, още повече богатствата в тази държава. А приказката , че с Москва не могат да се подиграват е много точна.Русия е официално поканвена в Сирия от Асад , докато другите никой не ги е викал и не са желани.

154

въпрос

преди 6 години

Днес ще *** ли пак свалена руска тенекия в Сирия?

153

Цонко

преди 6 години

До Анонимен 209Извброените от теб държави -русия, китай и иран, към днешна дата са символ на корупция и потъпкване на елементарни човешки права! "Богати" държави, чието богатство е концентрирано в ръцете на управляващата диктатура и огромно мизерстващо мнозинство, държано в подчинение с всички възможни средтсва! Това ли е бъдещето, което искаш за децата си?!!

152

Анонимен

преди 6 години

Абе нещата са кристално ясни - САЩ подкрепят Ислямска държава, Русия подкрепя Сирия. А ЕС налагат санкции на Русия. По-неадекватни политици в днешно време, надали има.

151

Анонимен

преди 6 години

Американските управляващи кръгове си мислят, че е 1998, но не е! Светът е различен и на много държави им писна от лихваро-банкерската глутница управляваща САЩ чрез машата си ВПК, да се разпорежда по света, да граби и да налага своя ред. Русия, Китай, Иран са новите големи играчи, които ще ударят в зъбите САЩ, ако онези не си свият перките. Нищо чудно да видим свален американски самолет и не, това няма да е 3-та св. война, защото САЩ ги е страх. Те ще са най-големия губещ, ако има оцелели.

150

Анонимен

преди 6 години

Платени или промити нещастници, българският народ е с Русия навеки!

149

cazzo duro

преди 6 години

............И дала мишката "ултиматум" на котката....................Ххахахаха

148

Анонимен

преди 6 години

Боярищника не прощава, мамка му...............

147

Анонимен

преди 6 години

до 272 Напълно си е нормален човека, ти вземи се хвърли, защото заради такива като теб и тези които той "нарежда" форумът заприлича на тролене.

146

Анонимен

преди 6 години

До 274Е щом ти харесва, кой съм аз те спирам...