185

Анонимен

преди 6 години

До умен гущер. И аз!!!!

184

ТАКА ТАКА

преди 6 години

До Анонимен така било и в РУСИЯ-така така ,само че там няма европейски фондове ,няма външни земи/РФ е с един от най ниските дългове в света и въобще не е емитирала заем от 2003г./, и само за едно сравнение: БВП на 4-тият по големина град -Екатеринбург с населиние 2,2 млн.жители има БВП 1,5 пъти по голямоа от БВП на България с население 7 млн.Та толкова.

183

Анонимен

преди 6 години

237 Факт е че са зле и ако не си променят икономиката ще стават все по зле . Прогнозите на Руската централна банка са че петролът е падне на 25 долара , къде са 125 долара къде 25 долара. Те имаха прекрасна възможност да превъоръжат икономиката през първото десетилетие на новия век , но не го направиха ,а само лапаха, банкета свърши

182

ХИХИХХИХИИ

преди 6 години

До Анонимен ТОВАОТ ДИЙЧЕ ЗЕЛЕ ЛИ ГО СЪОБЩИХА.А СЛУЧАЙНО ДА КАЗАХА ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ СА ЯЛИ ОТ 180 ДНИ ИЛИ ЧЕ ФАЛИРАХА НА КОЛЕДА ИЛИ НА ВЕЛИКДЕН.

181

Анонимен

преди 6 години

234 Достатъчно е да си зададеш въпроса какво призвежда Русия и какво от това което произвежда някога е влизало в твоя дом.

180

Анонимен

преди 6 години

232 Така е съгласен съм със теб напълно , по надолу го обясних

179

0

преди 6 години

До Анонимен А да ме светнеш тогава айде не мен, а световната банка или МВФ видно от където срукутрят на БВП на Русия е следната : нефтогазов сектор +добив препработка на всички полезни изкопаеми : 10,2 % от БВП; производство на високотехнологична продукция /в това число граждаанска +ВПК с двойна употреба+софтуер/: 28 % от БВП.Може би вярното е: не икономиката на Русия, а бюджетните приходи на РФ зависят все още на 40 % от таксите върху износа на петролни продукти .

178

Анонимен

преди 6 години

226 Бобчо дори да не ги е създал е способствал за възхода им защищавайки Асад и изгонвайки от Русия Кавказките джихадисти

177

Анонимен

преди 6 години

На какво се дължи фактът, че държава, която е170 пъти по-малка по територия....-----------------------------------------Територията не прави БВП, а производството.Например Великобритания е само три пъти по-голяма по телитория от България, но има БВП 2,6 трилиона долара, а ние 100 милиарда ЛЕВА

176

Анонимен

преди 6 години

228 От 145 млн население все ще се намерят няколкостотин хиляди с добър стандарт. Пита се останалите милиони как са . Много от тях дори нямат все още задгранични паспорти.

175

Анонимен

преди 6 години

Факт е Бобчо че Южна Корея има реална многоаспектна икономика докато рската иконоика е базирана на добив и производство на суровини , дали ще е петрол или зърно или метали това са все изходни материали не са крайно завършено производство с висока добавена стойност

174

0

преди 6 години

До Анонименабе така ги е изцоцал ,че тука вече дойдоха по северното черноморие една дузина руски ученици /лагерници/ дето харчат двойно повче от възрастен англичани или германец.Та хотелиерите и ресторантите искат за клиенти децата от "гладна русия" пред "богатите" англичани дето три поръчват една салата.

173

Анонимен

преди 6 години

НЯКОИ ГОЛЕМИ ИКОНОМИСТИ, КОИТО ПИШАТ ТУК, НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА МЕЖДУ БЮДЖЕТ И БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ.Така например БВП на България е 98 милиарда лева,а бюджетът - 36 милиарда.Приходите по бюджета идват основно от данъци, мита и акцизи. БВП - то ни се крепи основно на парите по европейски програми. Ако спрат парите БВП ще бъде около 45-50 милиарда, тъй като нямаме производство на стоки и услуги.Ми така е и в Русия.

172

Анонимен

преди 6 години

221 Да знаем, че Путин ще източи максимално руснаците за да си играе военните игрички

171

Анонимен

преди 6 години

221 А от въздуха така ли , когато нямаш промишленост от къде ще дойдат

170

Анонимен

преди 6 години

221 Бобчо , а случайно да знаеш дали в самата Русия се употребява петрол и газ , май като гледам Кузя са на въглища още

169

Анонимен

преди 6 години

Ислямска държава я създаде лично Путин, за да легитимира режима на Асад, но в един момент нещата излязоха извън контрол.

168

Анонимен

преди 6 години

ясно ами, САЩ създаде и подкрепя ИД.--------------------towa koj te izlyga

167

Анонимен

преди 6 години

На какво се дължи тази огромна разлика?На какво се дължи фактът, че държава, която е170 пъти по-малка по територияи с около 3 пъти по-малко население произвежда повече от Русия?Отговорът е ***. Като водка със сельодка. Цената на петрола и газа падна драстично, а 70 % от БВП на Русия се формира от тях.Общо 95% от от БВП се формира от суровини и само 5% от останалите отрасли, вкл. оръжейна промишленост.Русия е суровинна империя, която паразитира върху земите и ресурсите

166

Анонимен

преди 6 години

Южна Корея е държава с територия от 100 000 кв. км. По-малка е от България.Южна Корея не разполага с нефт, газ, злато, диаманти, за разлика от Русия. Но през 2015 г. Южна Корея изпревари Руската федерация по брутен вътрешен продукт (БВП).Брутният вътрешен продукт на Русия през 2016 г. даже спадна още и ще бъде около 1,1 трилиона долара, а графиката ще изглежда още по-трагична за русофилите, след като правителствата предоставят данните на Световната банка.