48

Анонимен

преди 6 години

И какво като Украйна има статут на съюзник на САЩ? Мислиш, че ако Русия ги запука някой ще се намеси? Най - много да се направят на ударени и за да си предпазат икономическите интереси да вкарат още икономически санкции. Но украйна ще си е заминала. 7 000 ядрени бойни глави са си 7000 ядрени бойни глави. 10% да попаднат в целта, което е твърде малко, щетите ще са такива, че по - добре да се саморазтурят всичките държави. Поне по - малко ще са загубите за цивилизацията.

47

Русия е изостанала

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

46

Анонимен

преди 6 години

Всички министри в Украйна са граждани на САЩ.. В Украйна двойното гражданство е забранено .. Но правилата не важат за гражданите на САЩ

45

Трол Горянин

преди 6 години

С това СДС направо сцепихте , сега трябва да измислите подходящо съдържание за БКП (башарски корпус от пехотинци) и друго за ГЕРБ (група елитни рубашки на боряшник) и ще влезете в историята

44

Анонимен

преди 6 години

Янукович е законен президент според международното право.. ...Защо тогава не обикаля световните лидери и не търси съдействие за възстановяване на правото и справедливостта ами се оттегли във вилата си край Москва? Защо светът не налага санкции на хунтата в Киев?

43

Анонимен

преди 6 години

Янукович е законен президент според международното право.. Бандеровците дойдоха на власт след фашистки пуч , въоръжен преврат..САЩ не признават международното право , американски военен политик не може да бъде съден международен съд като Милошевич.

42

Анонимен

преди 6 години

Ами ако смяташ че ТЕРОРИСТИ и РЕЗАЧИ НА ГЛАВИ могат да проведат демократичен референдум, нямам нищо против! Само че е малко късно вече - нормалния народ отдавна е избягал от там, така че няма кой да гласува освен терористите....Ами в Крим как едни зелени човечета в отпуск проведоха референдум? Да не би да казваш, че и той не е демократично проведен?

41

Анонимен

преди 6 години

Така че Янукович е все още законен президент на Украйна.....Законен според кого? Защото днес Тръмп се срещна с президента на Украйна, но като че ли това не беше Янкович. Какво казва ООН по случая, разбрах, че уважаваш становищата на организацията?

40

Анонимен

преди 6 години

До байхейс Няма значение какъв е Кимон Георгиев , След втората световна навсякъде връщат тези правителства които са законни или са се смятали за законни. Правото се е полагало на Кьюсеиванов , той е бил посланик в Швейцария и след войната е останал там , не е пожелал да се върне..

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44Ами ако смяташ че ТЕРОРИСТИ и РЕЗАЧИ НА ГЛАВИ могат да проведат демократичен референдум, нямам нищо против! Само че е малко късно вече - нормалния народ отдавна е избягал от там, така че няма кой да гласува освен терористите

38

Анонимен

преди 6 години

Такава е практиката и историята връщат това правителство - преди преврата , преди окупацията. Така че Янукович е все още законен президент на Украйна..

37

Анонимен

преди 6 години

До ПРАВОСЛАВЕНС какво? Имам инструмент, който целува нежно ***. Не е нужно да си правим среща, защото имам координати в Google maps. :)

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38Хахах, между другото САЩ не направи АБСОЛЮТНО НИЩО за Украйна, освен че им прати Симеон Дянков, който ги фалира окончателно! Звучи като майтап, но всъщност е факт! Отдавна Украйна не е приоритет на САЩ, а самите украинци не случайно се чувстват подлъгани и изоставени от Запада

35

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСАЩ ЩЕ ИЗГОНЯТ ДИКТАТОРА АСАД И НЕГОВИТЕ ТЕРОРИСТИ

34

Анонимен

преди 6 години

След 1944г. Правителството е на Кимон Георгиев.. Връщат това правителство преди окупацията, правото се полагало на друг Кьосеиванов но той е останал в Швейцария .. А правителството на Богдан Филов с 2 мандата е окупаторско , съглашенско с ХитлерТакава е договореността след 2-Световна от великите сили..

33

Анонимен

преди 6 години

Второ, народа в Донбас на демократичен референдум гласува за отцепване от този фашистки режим, така че аналогиите ти със Сирия са безсмислени и безпредметни...Тогава какво пречи умерената опозиция да си гласува референдум за отцепване от властта на режима на Асад и да си покани по същия начин като донбасци помощници?Отговаряй спокойно и без излишни емоционални изблици. Водим разговор, ако нямаш доводи е друг въпрос.

32

Анонимен

преди 6 години

Единствено САЩ е нежалан там и присъства без правно основание, което го определя безспорно, като нагъл агресор. Освен това се намесва в подкрепа на терористите, т.е. Тези, които вадят оръжие на законно избраната власт!Не на тероризма и неговите потдръжници!

31

Анонимен

преди 6 години

До байхейсИ КАКВИ ПАРИ Е ИМАЛА УКРАЙНА? ХАХАХА

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименУКРАЙНА ИЗВЪРШИ ПОГРОМ НАД ЕДИН ФАШИСТКИ РЕЖИМ И СЕ ОСВОБОДИ

29

Анонимен

преди 6 години

До байхейсСАЩ ОСВОБОДИ УКРАИНА