68

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ какво като Украйна има статут на съюзник на САЩ? Мислиш, че ако Русия ги запука някой ще се намеси?----------------Точно това ще се случи.И не само САЩ ще се намеси, а и цялото НАТО.И точно затова *** не смее да ги запука, а праща "отпускари"

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонименединстено Русия трябва да се намира в Сирия тъй като има договор за сътрудничество и взаимопомощ със законното правителство и президент--------------По всяка човешка логика и по правилата на ООН, власт, която вкара чужда армия да се бие срещу собствения и народ, губи легитимност.Асад и Янукович точно това направиха.Тези хора са предатели на собствените си народи.

66

Анонимен

преди 6 години

До БобиС-400 има ракети тип Стреляй и забрави. А подобни ракети ще унищожат целта си независимо дали са успели да унищожат комплекса или не-----------------Стига си писал глупости, тъпчо.Целта на първата вълна самолети е точно да унищожи ПВО-то.А не да проникват в дълбочина.

65

Анонимен

преди 6 години

Моето лично мнение, градено на наблюдение и факти от световната политика е, че великата нация (всеки знае за кой говоря) причинява само страдание и войни по света. Защо? Защото трябва да продават оръжие, отговорни за смъртта на безброй хора.

64

мазепа

преди 6 години

До БобиОсвен ако не им пречи кривината на земята

63

Анонимен

преди 6 години

Леле колко задръстен народ се изказва тук?!Първо суверенна държава Сирия няма от няколко години вече и то поради факта че точно Башар Асад сам и то пръв започна да избива собственото си народ!А що се касае за руснаците то те имат право да са там колкото всички други!Като има предвид че тези други са също сириици борещи се срещу Асад!Но самия факт че руснаците убиват и сириици които не са от ИД показва че точно на тях не им е там мястото!

62

Анонимен

преди 6 години

До Бобиколко време ще удържат рашките, ако янките им пресекат червената линия? Час-два?

61

Анонимен

преди 6 години

от толкова много червени линии най-много янките да опукат базите и корабите на дребния, злобен диктатор.

60

Анонимен

преди 6 години

До мазепаЯвно ти и понятие си нямаш от историята на Кримския полуостров!Но няма да си губя времето да ти обяснявам.Чети!!!

59

мазепа

преди 6 години

До Анонимен 76Всяка друга държава която вкарва войски и се намира на кримска територия е в състояние на война с Украйна.....продължавай да се чудиш.

58

мазепа

преди 6 години

До Русия е великаДамаската фашистка хунта води война срещу мирните опълченци в Рака, убивайки жени и деца.

57

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера как след ттолкова години много хора не проумяват че единстено Русия трябва да се намира в Сирия тъй като има договор за сътрудничество и взаимопомощ със законното правителство и президент.Всяка друга държава която вкарва войски и се намира на сирийска територия е равносилно на обявяване на война!!!Чий го дирят там разни коалиции и,разбира се световният "демократ" САЩ!!!???Даже се чудя защо още не са ги подпукали по правилата руснаците и сирийската армия?!

56

Анонимен

преди 6 години

*** си оплюха мониторите :)))По-кротко, че ше баялдисате бе :)а янките не ги мислете - те го местят в другия крaчол като видят червените ви линии.

55

Гробокопач

преди 6 години

След като не можаха да свалят Асад, чифуто-американците и Израел ще опитат да разделят Сирия,поне на няколко части, за да бъде достатъчно слаба, за да не им пречи в региона. Точно този процес, наблюдаваме в момента. Ако този им план успее, влизаме в тоталността на ТСВ,защото в момента тя има само регионален характер, но след Сирия със сигурност ще придобие повсеместен.

54

Анонимен

преди 6 години

НИКАКВИ НОВИ ЛИНИИ ! Т.РЕПАНЕ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ САЩ, НАТО И ИД КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАТ ! НЕ САМО В СИРИЯ, В САЩ ПЕНТАГОНА, СЕНАТА ЦЕЛИЯ, В АНГЛИЯ ЦЯЛОТО ПРОК.А.ЖЕНО КРАЛСТВО И ЛОРДОВЕТЕ ИМ, ВСИЧКИ НАТОвски ПЕД.А.ЛИ И ПИОНКИТЕ ИМ ОТ ИДИЛ

53

Анонимен

преди 6 години

ами те американците теглиха вече линията. Су-тата си падат.........

52

uuuu

преди 6 години

империалисти!

51

Гост+

преди 6 години

Онези които продължават да предизвикват всичко това очевидно не си дават сметка какво правят

50

Анонимен

преди 6 години

Свалили Сирйски самолет на Сирйска територия в самозащита. Американците сами си лъжат и сами си вярват.

49

Гнусотник беснеещ

преди 6 години

само тоягата оправя ФАЩ и Изсраел........историята го е доказала. Като опре ножа до кокала ФАЩ подвиват опашка. Мръснен долнен пвайнен, както би казал гн.Шикългрубер