45

Анонимен

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ЕТНИЧЕСКОТО РАЗНООБРАЗИЕ, НА ПЪЛНИТЕ С ДЕЦА ГРАДОВЕ И СЕЛА!!!Не искаме "етничеки чиста демографска катастрофа", стига фашизъм.Ще ги приемаме, ще се женим за тях, ще имаме големи семейства, ще доведем и техните роднини.Ще възродим България.

44

Анонимен

преди 6 години

До Руснакпрофесоре анадолски петербургчанин от сидни, спри ракията за днес

43

Анонимен

преди 6 години

Българинът е страхлив. Да не настине , и да не се мине.

42

Руснак

преди 6 години

До БесенБългарите и "бeли хора"?!?!По голяма подигравка с бялата раса няма.Не се ли виждаме какви сме?Мypгaви, брадясали, некъпани, некултурни, с ориенталски черти на лицето...Дръпнати очи, татарски скули, муpгава кожа...На 100 българи, по един що-годе бял или русоляв.Толкова и в Африка ще намериш.

41

Бесен

преди 6 години

Левски ти като имаш обятия и крака за отваряне бегом към тях.

40

минути за реклама

преди 6 години

горките сирийски афганци, германците ще ги затварят за размножителна интерация в изоставените соцсела като жив щит срещу руснаците.стратезите ще трябва да им отпечатат по лъскави брошури, иначе ще заобикалят през Бразилия.

39

Руснак

преди 6 години

АРЕ СТИГА БЕ, ВАС КАТО ВИ ДОМЪКНА ОНЯ С КОНСКАТА ОПАШКА ОТ АЗИЯТСКИТЕ СТЕПИ, КАКВО???!?!?!?!?!КОНСКИ ФШКИИ И СЛАВЯНСКА ***.НА МАМА БЕЛИТЕ ХОРА ТЕ!!!ОТДЕЛНО, КОЙ ОТКЪДЕТО ДОЙДЕ ВИ ТЕГЛИ ПО ЕДНА ЧУРКА.ГЕНЕТИЧНО НАЙ-ЧИСТИТЕ БИЛИ, БОЖЕЕЕЕ,САМО СИ ПОГЛЕДНЕТЕ АЗИЯТСКИТЕ МУЦУНИ В ОГЛЕДАЛОТО!!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментите и за малко да си помисля, че половината Българи са полудели и искат тъжната ни история да се повтори с допускането на тези душмани. Само 1е от моите познати няма нито един, който да не иска депортацията на всеки един навлек. Въпросът на деня е: Колко платени *** има във форума на Днес? Услажда им се пат ката на дядя Сор ос.

37

АТАКИСТ

преди 6 години

ИСКАМЕ ВЪЗРОДЕНА БЪЛГАРИЯ!!!СЪС СЕЛА И ГРАДОВЕ, ПЪЛНИ С ДЕЦА, А НЕ САМО ЕДНА СОФИЯ И НИЩО ОСТАНАЛО!!!И това могат да ни го дадат само бежанците. Заселвайте ги, интегрирайте ги, смесвайте се и се женете за тях.Не робувайте на погрешни предразсъдъци, че сме били бели, и че трябва да защитим бяла Европа.Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.

36

АTAKICT

преди 6 години

До АнонименМНОГО СИ ***----НИЕ ИМАМЕ ДЪРЖАВА ОТ 681--ВА ГОДИНА С КАКВО СА ПО--ГОЛЕМИ ОТ НАС ---ТОВАТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА АНИЕ СМЕ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПО--НАПРЕД ---АЗБУКА ИНТЕЛЕКТ НАЦИОНАЛНИ ОБИЧАИ---ТА ТЕ ОЩЕ ВЯРВАТ В БЕЗСМЪРТИЕТО СИ

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29Ами дай им дъщерите си за да облагородиш гените си, моите гени са си достатъчно качествени, няма нужда да си ги меся с разни навлеци. Освен това не искам внуци, които не мога да позная от Столипиново ли са или от Факлутета.

34

Пешо

преди 6 години

Абе както са без документи стават за зоопарка за храна на лъвовете!

33

Бесен

преди 6 години

До Анонимен 33 . Може да се мешим *** не с тази *** която няма нищо общо с нашата вяра и бит. Като ти е мъртъв народа и не ти харесва тук към терминала и да не забравиш да се откажеш от гражданството ни .😠

32

ЛЕВСКИ

преди 6 години

До БесенМайка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства.МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ.И КРАКА (КОИТО МАЙ НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

31

Анонимен

преди 6 години

"Защо да не облагородим пркажените си гени и скпаното си племе?ЗАЩО???"Изчезни оттука бе противен турски червей.

30

Бесен

преди 6 години

Анонимните вашите гени ако са прокажени и искате децата ви да са смесени. Пътя ,чантата и към Сирия.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонименмомент да попитам хелзингците по мешането от Отдел "Пропаганда" в другата статия, може да не е страх, ами "език на омразата" и "дискриминация", иначе имаш пълната свобода задължително да приемеш у дома си каквото ти доведат и което не са харесали в Германия

28

Пешо

преди 6 години

Ей турски талибан ако искаш да се множиш отивай на лъвов мост и сваляй гащите ега прихванеш!

27

АTAKICT

преди 6 години

До СОФИЯНЕЦ - КОРЕНЯК! 1--СОФИЯНЕЦА НЕ Е БЪЛГАРИН 2 СОФИЯНЕЦА Е ПРОДАЖНИК И 3--СОФИЯНЕЦА Е--БЪЛГАРОМРАЗЕЦ АКО МИЛЕЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ НЕМАШЕ ДА ДОПУСНАТ БОРИСОВ НА ВЛАСТ НООО КЕЛЕПИРА НЕ СЕ ИЗПУСКА ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА СОФИЯНЦИ---ШОПИТО ДЕ ---ИДВА И ВИДОВДЕН И НА СОФИЯ ЩЕ ДОИДЕ КРАЯ

26

Анонимен

преди 6 години

До БесенТака е било от както свят светува. Живите народи изместват и претопяват мртвите като нас.Няма да сме първите, които ще изчезнат от лицето на земята, няма и да сме последните.Дано тази хубава земя да си намери по-добри стопани.