65

УМЕН ГУЩЕР

преди 6 години

Mислим се за много смели и силни, бием се в гърдите като бай *** в банята "***, булгааааааар",повтаряме разни патриотарски мастурбации като "по пет на нож", "на три морета"... особено след втората ракия и салата.Но истината е, че сме едни страхливци, и от там - фашисти.Българите СМЕ ФАШИСТИ. Казвам го с пълна отговорност и увереност.

64

RED OR DEAD

преди 6 години

Искам да даря на Националният исторически музейедин зелен прцал с извезан надпис "...или смърт"изцапан със семето на пра пра дядо ми,дето си го е бърсал с него след като е насилил две гавуррки.

63

Анонимен

преди 6 години

До Мома СлавянаИди на Лъвов мост точно до бардака цурата.50 метра вляво им дюнери и пицария.Пълно е с афро-араби готови да те поправят генетично.Като ти направяр лакомият *** като тунелът София -Мездра тогава се похвали с генетичният ремонт.Нали искаш груб секс с много арабски клошари с цел разплод.

62

Бесен

преди 6 години

До Анонимен 69 ама те няма да се интегрират. Те ще ни наложат техния начин на живот. За това и германците се изметнаха видяха че те няма да придобият нормално мислене. Те винаги ще си държат на тяхното. Сега като са в европа жените им що ходят забулени а ? Защо нападат европейките? Това е *** трябваше да не ги пускат тук пък там който оцелее.

61

Мома Славяна

преди 6 години

Tрябва да ви напомня, че сме изчезващ нород, в демографска катастрофа.И не е ни най-малко моментът да се правим на "елфи" и "снежанки", защото най-малкото сме "opkи".И бидейки "застрашен вид" трябва да интегрираме и да се смесваме с всички чужденци, особено по-качесвени от нас, като тези бежанци. Най-малкото за да облагородим пркажените си гени, плод на смесване на всякакви ориенталски такива за 1300-те ни полуробски години.

60

Toш

преди 6 години

Дайте им по една хубава, бяла, руса, синеока българка за жена,даже най-добре четири, както повелява коранът,и няма да се стрелят.Казах ви, те са бъдещето на пркаженият ни етнос и на гаднто ни племе булгурско.ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕЕМ С ТЯХ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ПРКАЖЕНИЯТ НИ ГЕН.

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 64Какво те кара да мислиш че тия хора са дошли тук за да ти бъдат лични безплатни слуги.Много по вероятно е да изнасилят дъщеря ти и жена ти ако още я бива а на теб да ти прережат гърлото.После ще гърмят бомби и ще крещят алах акбар.Както винаги и навсякъде.Те така си живеят от хиляди години ***.

58

Анонимен

преди 6 години

До БесенНа какви се правим ?!?!Българите сме ***, носещи гените на половин Ориента.Пет века османците са имали метод за генетично претопяване на местното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат.Но османлия е сборно понятие, те са били: турци, цгани, арнаути, черкези, татари, араби... всякаква азиятска сгаaн.Така че, ясно е какви гени носим - на половин Ориента.Интегрираме бежанците И СЕ СПАСЯВАМЕ, иначе този мрсен народ ИЗЧЕ

57

Бесен

преди 6 години

До Анонимен 64 . Как да ти кажа човек има няма ориенталска кръв аз предпочитам да нямам деца ако те ще бъдат *** или след време ще бъдат с такива. Тези друговерци нямат място тук. Те не са като нас (нямам предвид само българите) живеят друг живот имат други обичай. Или ти си фен на идеята внучкати след време да е с хаджиб и да я женят на сила на 13 години. Защото колкото и да се говори за интеграция това няма да се случи. Хората с тяхната вяра навсякъде по света си живее по корана.

56

някой

преди 6 години

Изчетох коментарите и установих, че тази статия не се появи току-така след предходната, в която се предлага разселване на бежанците в Източна Европа.И да, платените *** ги очакват с отворени обятия, а това за социологическите проучвания е много необходимо. Като веднага ще се отчете, че нелегалните са добре дошли у нас и ние сме готови да приемем толкова, колкото решат да ни изпратят.Та скоро имаше две посещения на един наш човек в Германия и Франция и мисля, че това вече не е решено.

55

Анонимен

преди 6 години

До Бесен"руснакът" пише за Испания, докато кряка с копита фламенко и романси "о, ромка мая", където всички са искрящо бели скандинавски потомци от Гърция и Италия

54

Анонимен

преди 6 години

До БесенПред "демографски чиста смърт" на нацията,предпочитам села, градове и училища, пълни с деца,пък били те българчета, сирийчета, афганчета...В крайна сметка в жилите ни тече повече ориенталска, отколкото "бяла" кръв,следствие на 1300 годишното ни смесване с всевъзможни етноси.Особено петте века османско иго.

53

Анонимен

преди 6 години

От мигранти не ме е страх!!Страх ме е от мигранти-безпросветници,които живеят още във феодалният строй и най голяма вяра имат на старейшината на общността от която произхождат и на духовният им водач четящ корана!!Светски живот-нула!!Добитъкът си иска *** и превръща в *** всичко до което има досег!!Вижте улиците на Париж!!

52

USA

преди 6 години

smesvaite se, zatova plashtame ot USA- d vi zatriemee

51

Анонимен

преди 6 години

и тъй, не се разбра, защо не ги искат в Германия, накъдето са тръгнали при установените си и интегрирани вече роднини за смесване?

50

Анонимен

преди 6 години

Не ме е страх, все едно да е страх от уличните пoмияри, винаги са на глутница, ама подгониш ли ги бегат далеч

49

Бесен

преди 6 години

Руснак ти не знам точно тези брадясали и не къпани в кой катун ги гледаш. Че не сме искрящо бели не сме, но не мисля че може да ни сравняваш с тези мигранти.

48

Анонимен

преди 6 години

оставете хората да се смесват

47

анонимен

преди 6 години

По-добре селата на България да са пусти и обезлюдени, отколкото да се заселват мигранти. Те са зараза, която после само оръжие може да изгони. Бойко и управляващите да мислят какво правят, защото лошо им се пише.

46

Анонимен

преди 6 години

До до РуснакРуснак съм, и съм славянин.А ви българи сте меллези анадолски.