27

Просто другар

преди 6 години

Абе не е лошо като идея,но комай хубавиоте работи се броят на пръсти,а виж неприятни те не са никак малко :.Да има зала с моменти от Белене и Скравена,да се покажат опаш ките за телевизори,перални,леки коли...да има показни магазинни щандове как просто смъртните можеха да купуват САМО по 3 килограма цитрусово плодове,а в същото време в специални магазини "богоизбраните" вземаха щайги,щайги на по-ниски цени и още къде и как летуваха едните и вторите и други "прелести" от подобен род...

26

СатаНАТО™

преди 6 години

Баща ми и майка ми, дядо ми и баба ми, не са давали пари за музей на соца.Направете го пантеон на възрожденците.Или панорама на четническите битки на Хаджи Димитър и Караджата.

25

Анонимен

преди 6 години

БКП/БСП не е българска партия и няма право да стопанисва никакви имоти на нашата свещенна земяБЪЛГАРИЯ над всичко

24

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

23

истерик

преди 6 години

До Анонимен 21А защо възстановяваме ударно паметниците от турското иго?Броят на джамиите на глава от населението е по голям от този в Турция?!Или харесваме тази част от българската история и да се кланяме на султаня ердоганя?

22

Анонимен

преди 6 години

Абе,вие не ходите ли на работа или тук ви плащат?

21

Анонимен

преди 6 години

кака Корни май ще ги постегне околопоясно другарите, да не и се надяваш!тази година на бригадир Кирчо ще му дойде малко нанагорно, и Китайската стена с Арабистана да строи, и синеблузи младежи и девойки да събира за ремонт на Хилядолетния сокол, но с малко повече вяра в Светлото бъдеще, ще се справи за едно-две-три лета.

20

Анонимен

преди 6 години

Монумента на Бузлуджа не е част от Българската история, тъй като тогава сме били под съветско иго. Същото важи и за паметниците на съветската армия по големините ни градове

19

Тиз

преди 6 години

Милият Ти-з.Злобата ти изкача от гащите,а говори уж против нея.Някои за самата злоба и завист живеят и мечтаят за кости и кръв,но не техните,де.

18

Аз

преди 6 години

предлагам,да бъде изграден,като костница,музей или мавзолей,където да бъдат събрани всички кости или тленни останки,на всички бивши,настоящи или бъдещи комунисти,социалисти или всякакви такива други по-тесни или по-широки специалисти,членове на БКП,БСП или което щете там ТКЗС!!!Да се бетонира,консервира и изолира един път завинаги КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЗАРАЗА с нейната ЗЛОБА,ЗАВИСТ И ОМРАЗА!!!

17

Пишко

преди 6 години

Поздрав на Пешко,дето диша тешко!

16

teo

преди 6 години

НАГЛАТА *** ТРЯБВА ДА ЗАБЕЛЕЖИ, ЧЕ Е ЗАКЪСНЯЛА ДОСТА ДА СИ ГО ПРИСВОИ БСП-БКП, ЗАЩОТО КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА НЕГО ТЕ СЕ ОСЛУШВАХА, ЗАЩОТО ТРЯБВАШЕ ДА ПЛАЩАТ ! ТОЗИ ПАМЕТНИК Е ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, А НЕ НА БКП-БСП И ЗА ДА ГО ВЗЕМАТ И ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТОЗИ ПАМЕТНИК, ТРЯБВА ДА ГО ЗАКУПЯТ, А НЕ ДА ГО ПОЛУЧАТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ! НАГЛИТЕ КОМУНИСТИ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ОТДАВНА ДЪРЖАВАТА НЕ Е БКП-БСП ! НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД, ДРУГАРИ, ОК???

15

Анонимен

преди 6 години

Тука май някой другари бъркат "демокрация" с, това, което заменихме тоталитарния строй.Другарите, това не е демокрация, както ви се втълпява или се опитвате да втълпявате, а някакъв пост-комунистически строй, в който едновремешните номенклатурчици са се нарекли "демократи".

14

Анонимен

преди 6 години

muzey na komunizma s S tursko ime BUZLUCA :))

13

Анонимен

преди 6 години

Да се натроши на чакъл и от чакъла да се направят обществени тоалетни.

12

Пешко

преди 6 години

Точно - под вещите напътствия на по-старите другари, милионите млади социалисти трябва да идат и да ангаруват докато монументът не възвърне някогашния си рубинен блясък. само дета младите социалисти и по-старите им другари май са свикнали некой да им даде наготово. И то не некой, ами държавата, демек всички ние. Е на мен не ми се дава

11

Нов

преди 6 години

Паметникът е национално богатство. Трябва да се възстанови в първоначалния си вид и да стане музей на жертвите на комунизма. А БСП да се задължи да плаща разходите за издръжката му

10

Анонимен

преди 6 години

Нацизма също имал и добри и лоши моменти

9

Анонимен

преди 6 години

Ама ,ако може държавата да ни го ремонтира!Ние ще ви кажем как!Другари ,дайте да дадем!

8

АНОНИМЕН

преди 6 години

Този уикенд бях на другарска среща и там присъстваха и мои ученици на тяхна другарска среща. В разговор с една от моите ученички стана дума , че тя е принудена да работи в Ботевград , а иначе е от Враца и за да работи първа смяна става сутрин в 3.30 часа.Заслугите на демокрацията са , че Враца е град без работа с тотално разбити улици.Няма Химко , няма ЧЛК и другите печеливши заводи на Враца.