47

Историк

преди 6 години

А защо държавата да не направи нещо по темата. Собствеността е нейна и трябва да си поеме отговорностите към този паметник на културата. Има една толкова хубава идея на Фондация "Проект Бузлуджа", сградата да се реформира и да се превърне в музей на историята на България - от древността до днес. Ако не сте чували за този проект ето линк да се образовате. :)buzludzha-projecturbex.bg/урбекс/паметникът-на-връх-бузлуджа/

46

Анонимен

преди 6 години

Другарката Нинова смята,че с незначителни ремонти и с малко руска помощ елитът на БСП пръв от всички в света ще се добере до Марс.Подозирам,че баце Боко е внедрил в групата за ремонт свои хора които да повредят двигателите за обратно връщане на Земята.Ако тая му диверсия успее ще спечели не само ГЕРБ а всички българи.Както е казал баце-"Червеният елит-на червената планета".Много мъдро решение.

45

двама

преди 6 години

До Единтурци, спесявайте ни! никой не ги е викал! дори ботев и левски! какво пове4е!

44

Ботев и Левски

преди 6 години

До WindКогато мразиш нещо - мрази го докрай!!!!

43

Един

преди 6 години

Кои точно са добрите моменти на 55 години Съветско иго?

42

1

преди 6 години

пак ще се редите за тоалетна хатрия с тези разсъждения , но така ви се пада

41

Анонимен

преди 6 години

СТИГА ГЛУПОСТИ!!!!ТОВА Е ЕДИН ПАМЕТНИК И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!! СЛОЖЕТЕ НАДПИС ОПАСНО ЗА ВЛИЗАНЕ И ГОТОВО И ТОЛКОЗ ОТЖИВЕЛИЦА НЕ ЗНАМ СИ КЪДЕ НА БАИРА ДАЛЕЧ ОТ НАСЕЛЕНО МЯСТО!!

40

Жо

преди 6 години

"БСП иска да си върне собствеността".Само че, *** се правят на забравили, как събираха пари за тази "чиния" от целокупния български народ. В годините на СОЦА, уж доброволно, но на практика директно удържаха от заплатите на всички българи по 5 лв. няколко месеца поред. Срещу парите ни даваха някакви измислени марки с картинка на бъдещата "чиния". Та, комунистите да не говорят за "собственост" на нещо, което са съдрали от гърбовете на българския народ. Искам си парите от БСП.

39

Пенчо

преди 6 години

Красота! Добри спомени....Когато имаше комунизъм,бяхме много добре.

38

ха ха

преди 6 години

Абе дайте го на Гената Бакъра, само за една седмица ще го оправи.

37

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези *** музеи! Пак ще искат да се дотира от държавата! Толкова ли са безнадеждно затъпяли, че не могат да измислят нещо доходоносно!?

36

Асен

преди 6 години

Браво на бсп! Така трябва. *** да качва електората, да монтира реакторите от Белене и да изчезват в необятния космос по търаектория непозволяваща завръщане обратно.

35

Wind

преди 6 години

Мразя комунизма от дъното на душата си, но си е част от историята ни. Определено трябва да има един голям музей посветен на този период, който да обяснява случилите се неща. Бузлуджа за добро или лошо стана най-известния комунистически паметник на България и според мен трябва да бъде възстановен и поддържан като такъв.

34

Анонимен

преди 6 години

направете го на тоалетна да има де да пикaт другарите на лятното сборище

33

Анонимен

преди 6 години

За каква демокрация в България говорим, това е някаква финансово-олигархична, а в момента и силно тоталитарна структура, всичко се решава от един човек, който по неясно какви причини толкова дълго е министър-председател

32

Анонимен

преди 6 години

Що да не споделяте нещо с БСП *** како, нали всичките ви титани начело с ББ са бивши комунисти или деца на комунисти

31

Онзи

преди 6 години

Аз съм навит да им дадем парички да я закърпят. После да хващат да излитат към марс с нея. Илон Мъск наскоро каза, че са необходими 1 000 000 колонизатори за Марс. Тамън електората стига. Марсианското БКП ще е вечно на влсат и ще си пеят " Ние сме на всеки километър"

30

Анонимен

преди 6 години

БСП да бяха събрали парички от членски внос и да бяха опазили тази уникална сграда...тогава да имат претенции на стопани. Сега с нашите данъци ще правят нова сграда, пък и музей на системата, която изтреби интелектуалците и осъди на мизерия милиони в България.

29

Анонимен

преди 6 години

Сталин е бащата на Кирил и Методи, а майка им е Владимир Владимирович. Византия по това време е окупирана от червената армия за да спаси византийските евреи от концентрационните лагери. Сами разбирате, че Кирил и Методи са говорели и пишели на чист руски, който са научили от баща си и майка си, които също са руснаци.

28

Анонимен

преди 6 години

Защо да се прави музей на соц-а на лобното място на Хаджи Димитър?Защо не тачим героите си които са се борили за нашата свобода?