104

Анонимен

преди 6 години

Много са им.

103

Ментове!

преди 6 години

Нито един полицай не получава 650 лева. Да дойдат с фишовете от заплатите.А социалните работници срещу каква заплата ядат зверски бой в *** махали, в които полицията не влиза ? Айде У ЛВВО !

102

ивчо

преди 6 години

народец дребнав егоистичен, не случайно са казали, в ада казана с българи никой не го пази. Турски зсптии или руски ботуш искате да ви пази май. Народ готов да се самоунищижи но всички да са в мизерията. Една седмица без полиция еи трябва , да заприличаме на бантустан в ЮАР.

101

Анонимен

преди 6 години

Общество не се пази с пари, а със смелост, доблест и чест.

100

до 105

преди 6 години

При "соца" нямаше и какво да се краде!Пък и прасетата в Белене бяха людоеди!

99

ай де смелчаци

преди 6 години

Я някой истински полицай на после да излезе и да каже колко пари получава на месец/чисти защо те не плащат данъци и осигуровки но ползват привилегии/ай де имали истински полицай в тая държава?!чакам...

98

Анонимен

преди 6 години

Никой в България не работи за 650 лв. Това са някакви басни. Специално пък полицаите взимат поне 3 пъти цитираната сума. Някои и повече.

97

Анонимен

преди 6 години

Мисля че е грешно да се дават на полицаите големи заплати. Трябва да се държат близо до ръба за да имат мотивация и да се контролират лесно от управляващите.От сигурен източник знам, че когато бяхо масовите народни протести (които медиите опитаха да неглижират и скрият) срещу собственика на ГЕРБ през 2013 година заради увеличението на цените на тока, на полицаи пред НС са давани по 1 000 лв на ръка да бият хората.

96

az

преди 6 години

Приятел аз със 500лв заплата себе си не мога да опазя!Ако поискам повече оставам без работа , има кой да ме замени за 500лв!

95

Анонимен

преди 6 години

То па понеже много работа вършат, че искат и пари.Мързеливи бюрократи, дето гледат да те отсвирят още когато те видят в районното.

94

Циник

преди 6 години

93 интересно виждане :-) и май вярно!Обществото е аморфна маса...на никой не му дреме за него!Доказателства? В същия неграмотен сайт - криминалната хроника на шепата българи е плашеща!12 год. Ромче рита санитарка за кеф...ромка пребива служителка...роми пребиват баба с внуче за кило череши...Мда ....полицията пази обществото - на политиците, и новите милионери!

93

Анонимен

преди 6 години

В София няма заплата под 1 500 лв, точно пък полицаите ще вземат 650 лв.Тия ги разправяйте на някой на село.

92

Анонимен

преди 6 години

Помним, помним как ни биехте по време на протестите срещу Боко Тиквата, когато Цецо Ухото беше вътрешен министър.

91

Анонимен

преди 6 години

На кого в полицията заплатата е 650 лв.? И за бруто или за чиста сума става въпрос? Или за основна, над която наслояванията са още толкова? Хайде да напишем поне една грамотна статия тук и да информираме качествено? Толкова ли е трудно?

90

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно - в САЩ един полицай взема около 2 хил долара заплата при средна заплата за страната около 8 хил доларав.

89

Анонимен

преди 6 години

Да, не са просяци, имат си неофициални тарифи. Спрете корупцията по ниските етажи ,направете заплатата 1000лв, оптимизирайте дейностите и персонала и ще напуснат половината от системата,,обидени", че трябва да жертват свободното си време за допълнителни доходи, за да оцелеят

88

булгаристан

преди 6 години

еничарски неволи

87

НЕМА ПАРИ За КРАдене

преди 6 години

От 1 000 000 000 ограбени от народа за НЕЗАКОННИ ПЕДОФИЛСКИ КАМЕРИ терористите около БОрисов печелят до 700 000 000 живи лева.С камерите вече са увредили всички български деца вкл още неродени..МВР СИ трайка ЧЕКА ПЕНСИИКИ ..Кой от МВР не знае че камерите са забранени от Основния закон, НЕ им пука на новит еим чепици

86

Анонимен

преди 6 години

Ами хората като протестират, вие служите на власт имащите и биете хората, които ви плащат заплатите с данъците си. Сега защо ревете? Като им лижите зад-ниците, сега те от своя си джоб да ви плащат заплати и без това повече сте им лична охрана, отколкото служители на народа. От какъв зор да плащам за личната охрана на хора, които и без това достатъчно ме крадат.

85

Крадат МИЛИАРДИ

преди 6 години

Нагли престъпници и терористи облъчват Борисов и Цветанов с пси активни програмни продукти поят ги с спец напитки внушават разходи за десетки милиарди които щели да бъдат без проблемно ограбени от НАРОДА..МАнипулират цифри и доказват че Борисов може да харчи като Китайски император от бъдещето.. ПОсле пробутват нагло престъпни споразумения за неизгодни кредити за десетки милиарди /за да платят престъпно корупционите разходи..