124

до 137

преди 6 години

Уффф...аман от текезесарска политагитация...истината е, че вече имам двойно гражданство...и доживях да видя как свърши комунистическия терор в България...а носталгични цоцалисти като теб - не заслужават по-добро!Свърши времето на партийните ***, и готованците търтеи!Трябва да се издържаш сам!Както го правят милиарди в цивилизования свят!

123

Анонимен

преди 6 години

При соца най-угнетини бяха децата на полковниците от МВР.Не им разрешаваха да прочетат повече от Една книга и ги караха да ядат филии с мас.

122

Анонимен

преди 6 години

КАТО ЛЕКАР В МВР БОЛНИЦА ИМАМ ОБЕКТИВНО НАБЛЮДЕНИЕ ВЪРХУ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НА ПОЛИЦАИТЕ. ОПРЕДЕЛЕНО ДЕМОНСТРИРАТ МНОГО ВИСОКИ ВЪЗМОЖНОСТИ.НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ.

121

Циник до 136

преди 6 години

Аз познавам бивш Жандармерист...последва жена му ( медицинска сестра)

120

асан

преди 6 години

полицаите са със средно образование,да учат пет години за висше образование и да станатучители, ще получават 660 лева.Полицаи със средно образование, това са хората които неискат да се трудят физически, като искат моного пари да станат стругари, фрезисти, заварчици.Между впрочем, плащат ли от себе си здравно и социално осигуряване, колкопари вземат месечно за храна ?

119

Анонимен

преди 6 години

Кой каквото да ви лъже, истината е че при соца обикновените хора живееха по-добре.Нямаше СОТ-ове, мотове, охранители, решетки по прозорците - дори не се заключваха и външните врати. Животът беше спокоен и хората приветливи и се събираха и коментираха различни неща.Престъпниците бяха в затворите, защото съдебната система работеше.Образованието и здравеопазването бяха абсолютно безплатни и всеки можеше да отиде поне два пъти на почивка - лятото на море, а зимата на планина.Останаха спомените.

118

Анонимен

преди 6 години

Някой да е чул милиционер да е емигрирал?

117

Онзи

преди 6 години

До успял на западРадвам се за теб. Пожелавам на всички млади и кадърни да бягат от ***. Аз подпалих за UK. Лошо, че много бради с *** пищови се навъдиха в УК и Германия. Иначе си е екстра

116

Анонимен

преди 6 години

До успял на запад 129За егоисти не ми дреме.

115

кръвожаден веган

преди 6 години

Не е необходимо да се увеличава бюджета за заплати на МВР.Необходимо е значително да се намали броя на "чантаджийте" в това министерство, а освободените средства да бъдат използвани за учвеличение на заплатите на патрулиращите полицаи и за тяхното по-добро екипиране и обучение.

114

Анонимен

преди 6 години

kАТО СА ИМ МАЛКО ПАРИТЕ, ДА НАПУСКАТ И ДА ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ ЗИДАРО-МАЗАЧИ, ШОФЪОРИ, ХАМАЛИ,,,,, ПЪК И ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ ПО- РАНО И ЩЕ ПОЛУЧАТ ПОВЕЧЕ БРУТНИ ЗАПЛАТИ НА КУП,НЯМА ДА СЕ УНИЖАВАТ ДА ИМ ПОДХВЪРЛЯТ ПО 50-60 ЛВ ЗА "БЕЗ КОЛАН" ИЛИ '' гОВОРИШ ПО ТЕЛЕФОНА"...ЗА НЯКОЯ БИРА "САНКЦИЯТА СЕ КАЧВА НА НЯКОЛКО СТОТАКА!!!!ЦИНИЗЪМ, ПОДРУГ НАЧИН НЕ МОГА ДА ОПРЕДЕЛЯ ТОВА БЕЗОЧИЕ НА ТЕЗИ ***!!!

113

Онзи

преди 6 години

Тия неграмотници щели да стачкуват. Смешна работа. Имам близък който е в системата и по повода ми сподели, че изобщо не му пука колко му е заплатата. Изкарвал си достатъчно чрез други способи........ сещайте се! Аре беж " Ханко Брат" на протест. Катастрофални неграмотни господа и дами в униформи.

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 122Кой ти е казал, че на запад се мизерства?Познавам българи които са в бордове на банки в САЩ. Познавам блгарски инженери дето работят в ЕърБъс. Имам познати които работят в най-големите софтуерни компании в САЩ и Германия. Имам приятел фотограф който снима за най-големите модни списания във Франция и е лице на Хаселблат.Мислиш ли, че тези хора мизерстват?Мизерстваш единствено ти, в този *** в който живееш и с разбиранията си от по-миналия век.

111

Анонимен

преди 6 години

И АЗ ПОЛУЧАВАМ 590лв КАТО АСИСТЕНТ В УНИВЕРСИТЕТ /МЯСТО С КОНКУРС/,НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЛИЦАИТЕ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ И ПЪТУВАМ С КАРТА ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ/50лв/.ВЪПРОС НА ИЗБОР.

110

Анонимен

преди 6 години

Тих квартал в Австрия. Еднофамилни къщи извадени от някоя вълшебна приказка, дворове без огради. Наоколо лозови масиви, никакви кражби и на шега не се мярка полицай. Къде е скрито разковничето на спокойствието и идилията, които те покоряват.

109

Анонимен

преди 6 години

Просто е.Намалете ги наполовина и им увеличете двойно заплатите. За да няма съкращенияна мястотото на пенсиониралите просто да се не назначават новиАма на краля слънце това му е слабото място и няма да направи реформа.

108

Анонимен

преди 6 години

От над 30 г управляващите ни международно организирани престъпници и терористи с помощта на МВР,ДС,съд и прокуратура -"партийни тарикати" -създават условия и превръщат българския народ -"електорални балами"- в емигранти и обслужваща ги необразована тълпа некадърници! Предстои "некои партийни другаре"да установят,че народната пословица "Един ден тарикатите започват да носят вода на баламите" е вярна и се отнася за тях.Предстоят нов Нюрнбергски процес,Народен съд и ера на истинско народовластие!

107

гого

преди 6 години

прос, не случайно пиша прос, без Т. народ. Манипулиран и разделян. Така всички ще си седите с мизерните доходи и ще се плюете.По съсловия и професии докато турци и ц и г а ни станат повече от вас.

106

Анонимен

преди 6 години

Мъжът не гледа порно и не заглежда чужди жени...а повярвахте ли ? Та същата работа с честният полицай и малката заплата .

105

до 113

преди 6 години

При "соца" България стана 9 000 000 защото по границите се стрелаше "на месо", и за Синеморец искаха открит лист!При "соца" България си беше затвор!И пак...!Пък и прасетата в Белене бяха людоеди!Р.S.Ако при "соца" границите бяха отворени....И КЬОРАВО ПИЛЕ НЯМАШЕ ДА ОСТАНЕ!