164

Онзи

преди 6 години

Питам...........?

163

Онзи

преди 6 години

До жена на полицай: И понеже наричаш хората които спасяват човешки животи " Прости" Цитирам извадка от коментара ти за простия спасител който го хранят и спи без пари ще кажа следното: Жено на поУицай....????? Твойто мъжле плаща ли осигуровки? Пари за храна дават ли му? Пари за дрехи дават ли му? Има ли допълнителен професионален пенсионен фонд за наша сметка? Ще получи ли една торба пари при пенсиониране? Ще се пенсионира ли в тинейджърска възраст? Получава ли на всеки 3 месеца ДМС?

162

666

преди 6 години

До жена на полицайАко държавата върви към фалит и няма пари в бюджета, от къде да се намерят пари се пита в задачата. Бай *** и #КОЙ краднаха 5 милярда лева.... обаче съд/прокоратура/полиция не прави нищо по въпроса. Това ще доведе държавата до фалит, и то доста по скоро от колкото всички си мислят.

161

Анонимен

преди 6 години

До жена на полицайПърво на простия спасител му удържат осигурителните вноски, същия не се пенсионира на 45, и не взима 20 заплати при пенсиониране, и накрая полицая взима доста повече от "простия" спасител и най-важното 90 % от "простите" спасители говорят поне един чужд език на прилично ниво, за разлика от "непростите" полицаи

160

ей

преди 6 години

Синдикалните, я кажете за заплатата от 1500 лв плюс пенсията от 910 лв колко прави месечно. Защото аз трябва да ви плащам, плащам така и на дансаджии, и на прокурори, и на следователи? Извинявам се, там сумите са умножени по 2 и по 3 някъд.

159

Онзи

преди 6 години

До жена на полицай: Професията е достойна за уважение,но както написах преди малко имам информация от кладенеца, че не им пука за заплатите. Докарват си поне още една от горе, даже и повече. Или твоят съпруг не взима рушветчета, а??? Кажи кой е и да го вкарваме в парламента като единствения честен и не корумпиран блюстител на поничките и кефето - ОПС на РедЪ :)))))))

158

жена на полицай

преди 6 години

Чета подигравателни коментари и се чудя на списващите.Заплатата не стига за нищо.В Европейските държави да си полицай е престижна професия а тук..само подигравки.Един *** спасител на хотелски басейн взима толкова,че го и хранят и му осигуряват спане в хотела или квартира.Той не е изложен на риск и децата му няма да останат сираци ако се случи нещо.Много злобен и гаден народ сме

157

Да станат учители!

преди 6 години

За тия "650 лева заплата" драпат хиляди ***, търсещи всякакви връзки и плащащи немалко "на ръка", за да станат ченгета! И после РЕВ! Да напуснат! Ам не искат! Защо ? Защото не са 650 лева! И...за друго не стават!

156

искам да стана ченге

преди 6 години

До БГПич, имаш ли представа че е НЕвъзможно да влезеш в полицията? Знаеш ли за какви рушвети и връзки става въпрос да се успееш да станеш милиционер? Без връзки шансовете да постъпиш на работа в МВР са равни на 0 , казвам го от личен опит в малък град. Това че имало незаето места и нямало желаещи е пълна глупост.

155

Онзи

преди 6 години

За да потвърдя думите си, че полицайте са глупави и неграмотни една истинска моя история от скоро. Пътувам си аз с колата и ме спира полицай. Документи дъра-бъра както си му е редът. Шофьорската ми книжка е Английска (UK). Връща ми господин полиая документите и ми казва. " Абе вече и с Украински книжки се навъдихте , А?" В този момент замръзнах и загубих дар слово. Смяяяяяяяях.

154

БГ

преди 6 години

Хахаха, щот много убаво дас си полицай - затова има толкова свободни места КОЙ БЯГА ОТ ХУБАВОТО БРЕ, ходете ставайте и вий ?

153

Онзи

преди 6 години

До Анонимен 168. Ти какъв си *** - "ДОХОТ" Родителите ти и учителката ти по Български език не са се справили. Майко мила. Наистина положението е страшно.

152

реално.

преди 6 години

Всички в държавния сектор само знаят да искат, обаче след няколко деситилетия в България намда има кой да работи и да плаща данъци за да може да има пари за пенсии, помощи и всякакви заплати и разходи.... с голям интерес ще наблюдавам колапса на държавата... и да благодарим на Бай Хoй и неговите другари от ДС за унищожаването на държавата България.

151

Петко

преди 6 години

Прекрасна страна с прекрасна природа, синове на юнашко племе...Да си под 40 и да мислиш подобни тъпотии, явно мозъчната промивка е брутална.Прости като гъдулки, но пък масово удовлетворени, че са важни гъдулари...Soooo blisfully ignorant.

150

Анонимен

преди 6 години

Кво плачете бе полицайчета - парите са ви доста повече от работата която вършите.Кой ти дава по 30 кинта на ден да си бъркаш в носа.

149

Анонимен

преди 6 години

Абе тия *** пак ли са зинали за пари. Нали техната си Бъчва им даде. Още ли искат.

148

гост

преди 6 години

До Анонимен 168Какъв кредитен инспектор си "ДОХОТ", вместо доход!??

147

Анонимен

преди 6 години

аз искам да видя един фиш на полицай с начислена заплата от 650 лева, абе за какви ни взимате, всеки може да отвори закона за МВР и да види как се формира заплатара на служителите, просто няма такава заплата в МВР, какво ни правите на будали, отделно че не вършите никаква работа

146

Анонимен

преди 6 години

КАТО КРЕДИТЕН ИНСПЕКТОР В БАНКА ИМАМ ПОСТОЯНЕН ПРОБЛЕМ С ПОЛИЦАИ ,КОИТО ПОДАВАТ ДОКУМЕНТИ ЗА КРЕДИТ.ОБИКНОВЕНО ПОСОЧВАТ СУМИ МНОГО ПО-ВИСОКИ ОТ ТЕЗИ ВЪРХУ КОИТО СА ОСИГУРЕНИ,Т.Е ТЕ МАСОВО НЕ СИ ЗНАЯТ ЗАПЛАТИТЕ.А И КРЕДИТЕ КОИТО ВЗЕМАТ НЕ СА КАТО ЗА 650ЛВ ДОХОТ.

145

az

преди 6 години

То и за 650 лв. не се лекува общество!