10

Анонимен

преди 6 години

По всяка вероятност делото ще бъде внесено до дни в съда-----------------------Еххх, ако и нашите "шведи" ги съдеха така бързо, Цацаров щяхме да си го галим с перце.

9

бачо

преди 6 години

Всичко това говори за какви ни имат нас Българите /секс,дестинация,да пие на воля,да *** на воля,да рита на воля,да се дрогира на воля/.Ето един *** бачкатор т.нар. /общак/ в Швеция ни го нарита и ни показа що за нация сме,той където там в собствената си страна не се е реализирал едва завършил училище.Тоя 50г. швед ни каза /е..л съм ви м...та/ ще ви ритам до умиране,и е време да се замислим дали не е прав!!!

8

rupi

преди 6 години

Общото м/у руснака и шведа са проблемите им с жените - единият ги ***, другият ги бие.

7

чудесна новина!

преди 6 години

с това съобщение страстите на коментиращите извpaтeняци се разпалват до краен предел! Забавно!

6

трол горянин

преди 6 години

Честно ви казвам , жената да се моли да не й платят нищо , защото е същото като с всички предавания дето раздават по 100-200к : половината отиват за публиката (адвоката) другата половина за разходи и почерпки и догодина ще тегли заем , за да си плати данъщите .

5

Анонимен

преди 6 години

За глобата не знам дали ще го боли ,но г.ъ.з.е.ца -сигурно.Дано е издръжлив,те шведите са такива.

4

Свами ли???

преди 6 години

Като му гледам индийското име на руснака си мисля че ще научи шведа на бая хватки от Кама Сутра. И ако му хареса??? А ???

3

Анонимен

преди 6 години

Намериха се.

2

Catch the sun

преди 6 години

Трябва да го съжаляваме ли?Е,няма как да стане.Освен,че не трябва да го пускате,трябва да го накарате и да плати солидно обезщетение на жената.

1

Теди

преди 6 години

Руският секс гуру дали го учи шведа на разни работи?