Снимка: Reuters

Руският секс гуру Митрадивананда Свами, издирван с червена бюлетина за убийство на дете, трафик на жени и мъчения над деца, прави компания в затвора на шведа, изритал камериерка на Слънчев бряг, пише "24 часа" като цитира свои източници.

От няколко дни 53-годишният Ралф Сундберг си има компания в килията и това е именно 40-годишният руснак, когото Интерпол доскоро търсеше с червена бюлетина като супер опасен престъпник.

На Митрадивананда Свами е с наложен 40-дневен арест до започването на същинското дело за екстрадицията му. Той бе арестуван в Бургас на 30 май, т.г.

Още по темата

Шведът Сундберг пък очаква процес за ритника по камериерката Диана Петкова. По всяка вероятност делото ще бъде внесено до дни в съда, тъй като вече започна предявяването му на страните.

От прокуратурата в Несебър зявиха, че ще искат възможно най-тежкото наказание за Сундберг, който е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Законът предвижда наказание глоба, пробация или лишаване от свобода до 3 г.

Затвор обаче е възможен само в случаите, при които подсъдимият не е с чисто съдебно минало, а досието на шведа било безупречно.

На няколко пъти в съда и пред медии 53-годишният турист се извини и заяви желание да помогне финансово за лечението на камериерката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase