71

реалист

преди 6 дни

МВР е в това окаяно положение благодарение на некомпетентните министри през годините, които искат само аргументи.

70

Анонимен

преди 6 дни

Проблемите със заплатите се увеличават и нека полицаите не си мислят, че обикновените хора тънат в разкош. Да, работата не е лека - на някои от тях, дежурства, постоянно на разположение и т.н., но както те искат разбиране от нас е редно същото да проявяват към гражданите и активно да им съдействат при възникнали проблеми. Не да ги отсвирват и да не подхождат отговорно.

69

SS

преди 6 дни

Възнагражденията в системата на МВР били ниски - ще не ги огласят да видим колко са ниски, а? Там средна заплата е 1500 лв.... е, как е, ниска ли е?
За работата, коятo вършат им е прекалено много. Освен това, всяка година досега са им повишавали заплатите, какво искат още?! Свикнаха да им се връзват на рекета. Ами бонусите, дето ги лапат на всеки 3 месеца? - За тях си траят

68

Анонимен

преди 6 дни

Целият ми трудов стаж е в МВР. От началото на 2016г. до оня ден погребахме 15 колеги, само един от които бе над 70г. Държавата ни изтисква до край, дава ти "голяма" пенсия и те чака да умреш. В Румъния полицията взема ДВА пъти по-голяма заплата и се пенсионира с 80% пенсия от последната заплата. Тук полицаите се пенсионират с 36%.Ако ви кажа как им се актуализират пенсиите няма да повярвате.Обикновен полицай в Румъния взема по-висока пенсия от директор на ОД на МВР у нас.

67

Аз

преди 6 дни

Пълна подкрепа! Всеки трябва да си търси правата. А в МВР проблемите идват не толкова от липса на пари, колкото от ниското некомпетентно ниво на управленския състав. Като се почне от приема, в който се включват само свои хора, до гоненето на къдърните и доказалите се. Най-малкото, вижте им униформите, вижте им условията за трениране, вижте правовата уредба, вижте ниското самочуствие.

66

Анонимен

преди 6 дни

Няма лошо да им се вдигнат заплатите, но не на всички еднакво. Да го направят като в частният сектор. На всеки различно на базата на една атестация.

65

Анонимен

преди 6 дни

Енич-арите на Боко Тиквата пак ли са недоволни ?

64

Тъпчо

преди 6 дни

Защо като стане нещо пак викате на полицията аааа кажете със 730 лв ако мислите че се храни семейство ела ни вижте и работете с нас

63

Бивш служител

преди 6 дни

На никого не му е лесно в тази страна.Но се замислете първо от къде тръгва всичко това хора,ОТ НАС защото НИЕ НАРОДА сме празни тикви че им гласуваме по изборите. Как да се спре това ,няма как да стане като всеки партиен води семейството си да гласува за да му обещаят место в държавна институция. От там идва и всичко останало.Обиждате полицията но не сте прави. Всеки си е в къщи и спи но полицая на терен е на пътя и работи не спи и постъпва на работа с аналгин и се пенсионира с инсулин.

62

Анонимен

преди 6 дни

До военен
Кква армия бе,един стадиона хора,барабар с генералите,готвачите и писарите!

61

уво

преди 6 дни

Реформи трябват и уволнения,я вижте каква касапница е по пътищата а в пътна полиция всичко е спокойно няма наказани или уволнени,а по закон пътна полиция /кат/са отговорни за контрола по пътищата и само там ли,в полицията е пълен бардак а те още пари искат!?

60

реалист

преди 6 дни

Кажете, кое в държавата ни е наред, че полицията да е изключение? Кажете, кой виновен за това? Ако нещо не работи в държавата ни, са виновни политиците, които избираме, на които плащаме заплати, които не носят отговорност за нищо, които нищо не правят, а само искат аргумети ...

59

Анонимен

преди 6 дни

Полицаите все пак са от най-добре платените в държавата. Какво да кажат обикновените хора, които са принудени да работят за половината пари. Тях кой ще ги организира да протестират като нямат нито оръжие, нито нищо и никой не ги бръсне за слива.
Полицаите винаги са били *** спрямо собствения си народ и галеници на властта.

58

Анонимен

преди 6 дни

Изключително глупави заглавия от този сайт напоследък...Явно се опитват като блиц да са провокативни

57

лошо

преди 6 дни

Честито още един пред изборен балон на ГЕРБ се спука,програмата в всяко село полицай е закрита а назначените са освободени!!!за това не се пише и говори а?

56

Анонимен

преди 6 дни

Съвсем отговорно смятам ,че българина не заслужава и такава полиция каквато има в момента !!! Дребнав ,завистлив -не вижда от къде идват косурите в държавата и никога няма да си търси правата от отговорните за мизерията в която живее ,но иначе смело и единно възстава срещу някой ,който е тръгнал по някакъв начин да си търси правото ...не може така да надигат някои хора глави и да искат пари ....я отново обратно в блатото -там в всеобщата мизерия !!!!! Ей това е България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55

Анонимен

преди 6 дни

А Ханко Брат и той ли е протестирал ?
Защото 90% от полицаите са неграмотни като Премиера.
И дебе-ло-гъ-зи като него.

54

321

преди 6 дни

До ивчо
Ти сигурно си полицай и затова пишеш неграмотно,мисленето в полицията трябва да се промени не заплатите....

53

реалист

преди 6 дни

Разбирасе, че ще има протести. Тази престъпна политическа олигархия, която плучава незаслужено високи доходи, докараха хората до мизерия. Трябва да протестират не само полицаите, а всички сфери. За какво се санират прзни апартаменти, при положение, че хорта живеят в мизерия.

52

Анонимен

преди 6 дни

За мизерните заплати които получават полицаите основна 680лв и това което правят в момента ви е премного ,но недейте се притеснявайте -след няколко години в тази държава няма да остане никой -ще останат само армията от 400 000 души от чиновници от над 70 агенции и дирекции само в София -верни гласоподаватели на партията на бай Х. -за техните "превилегии"нещо да кажете ,за това че не плащат осигуровки ,за 13 -тата им заплата или на полицайчетата мизерните пари ви бодат очите?