84

Чикън

преди 6 години

Още няколко години с тези партии в парламента и ще ходим да работим в Румъния.

83

Бг глупак

преди 6 години

Явно в България е останала само *** .

82

ponti

преди 6 години

Принципно съм съгласен с исканията на полицаите, но всеки ден минавам по жълтите павета и всеки ден ми прави впечатление колко е дебел катаджията.. Мера според мера!

81

момчил

преди 6 години

До странноЗа миналата година има 97,5 процента осъдителни присъди.Т.е на всеки 100 обвиняеми 97 са били осъдени.А за да се осъди престъпника полицията трябва да събере годни доказателства.Така че явно добре си върши работата.Естествено винаги ще има неразкрити престъпления-в нито една държава по света няма 100 процента разкриваемост.

80

Анонимен

преди 6 години

СКОРО МЕ ОБРАХА У ДОМА.ИМАМЕ КАМЕРИ НА КОИТО ЯСНО СЕ ВИЖДАТ ЛИЦАТА НА КРАДЦИТЕ. ГОСПОДА ПОЛИЦАИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ МЕ УБЕЖДАВАХА ,ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ОБИР ЗА СТАТИСТИКАТА И ЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ. ЗА ТАКАВА РАБОТА-ТАКИВА ЗАПЛАТИ/ДАЖЕ СЪМ И ВИСОКИ/

79

Бг глупак

преди 6 години

Като има полиция ще има България. Всички други коментари са 00 . Или неискате?!?

78

ХАХАХ

преди 6 години

ей...не ви стиска да го работите , ама неискате и заплатите да им се увеличават!!! разединена ганъовска рабоптав тоя сайт ... е нормално е ГЕРБ и компания да ви клатят яко !!!

77

1000

преди 6 години

До Анонимен 79Явно не си на ясно с свободните места/щатове/в полицията!

76

странно

преди 6 години

В всички нормални страни се плаща според свършена работа и при направени реформи а у нас полицаите не искат промени и реформи а пари!?

75

Анонимен

преди 6 години

истината е 1 , ако беше много хубаво да си полизай - нямаше да има 1000 свободни места

74

Анонимен

преди 6 години

За корумпираните ченгета един среден пръст!!!

73

Анонимен

преди 6 години

има много общо това е подкрепата от другите браншове когато някоя организация реш да стачкува за по добър живот ане да гледат отстрани и да се подхилкват разбрали номер76

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен73Какво общо имат заплатите на полицаите с нещо станало при Орешарски ,заплатите на учителите ,инженерите ,лекарите ,миньорите ....всяка жаба да си знае гьола . На даскалите ако искат и 5000лв да дават заплати -ако преценят ,че това което излиза от училищата си заслужава такива заплати ,но не може да очакваш някой да ти работи качествено в полицията със заплата колкото продавачка в мол.

71

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно точно мнение на номер 70.Да съдействат, а те отбиват номер.Търсят причина да не обърнат внимание.И то за дребни неща.А колкото до мнението на 64...кого да търсим?!Ние сме нормални граждани и спазваме законите.

70

Анонимен

преди 6 години

До SSТака ако разсъждаваш при заплата на министър 2500лв и заплата на чистачка 500лв. то средната като нищо може и да е 1500лв ама само на книга . Освен това няма никакви бонуси на 3 месеца -освен ако не наричаш " бонус " -извънредния труд който им се изплаща на тримесечие ,труд положен извън нормата ,в почивни дни ,празнични дни и пр. при който полицая зарязва семейството си за да охранява разни плашипу***и на нещо наречено прайд примерно или да търпи псувните на запалянковците по стадионите

69

Анонимен

преди 6 години

преди години по времето на орешарски когато учителите излезнаха на голям протест които продължи близо месец вие господа полицаи подкрепихте ли ги по някакъв начин напротив възпрепятсвахте недоволството им по всякакъв начин дори и физически само исамо да не обидите ония които ви даваше големият комат бяхте напълно глухи за техните справедлиови искания и сега какво исклате да ви съчустваме че ви опрвиха заплатите още преди години и взимате дв а пъти поголеми заплати от учителите няма да стане

68

Бг глупак

преди 6 години

Като чета коментарите на бг умниците ? Ще дам един съвет на полицайте . Само 7 дни неходете на служба . Много ви се моля . Не ви трябва протест .

67

реалист

преди 6 години

МВР е в това окаяно положение благодарение на некомпетентните министри през годините, които искат само аргументи.

66

Анонимен

преди 6 години

Проблемите със заплатите се увеличават и нека полицаите не си мислят, че обикновените хора тънат в разкош. Да, работата не е лека - на някои от тях, дежурства, постоянно на разположение и т.н., но както те искат разбиране от нас е редно същото да проявяват към гражданите и активно да им съдействат при възникнали проблеми. Не да ги отсвирват и да не подхождат отговорно.

65

SS

преди 6 години

Възнагражденията в системата на МВР били ниски - ще не ги огласят да видим колко са ниски, а? Там средна заплата е 1500 лв.... е, как е, ниска ли е?За работата, коятo вършат им е прекалено много. Освен това, всяка година досега са им повишавали заплатите, какво искат още?! Свикнаха да им се връзват на рекета. Ами бонусите, дето ги лапат на всеки 3 месеца? - За тях си траят