159

Изет

преди 6 години

Хадиииииии яблааааааааааааа

158

Изет

преди 6 години

До ВазовАс вечи чувам мехтарити Ергулям шта ни присаадани кам вилика Турсия

157

Анонимен

преди 6 години

Не съм вече за учене, нищо не ми влиза в кратуната, което пак ме довежда до мисълта, че съм потомък на варвари с 2 пръстта чело, братовчеди на Чингис хан.

156

Анонимен

преди 6 години

Аз съм хоби философ, но наистина се казвам Иван и все си мисля защо ме наказа съдбата и ме роди българин, а не африканец например. По нямаше де се чудя какво да правя по цял ден.

155

Анонимен

преди 6 години

Българите сме лоши. На този свят има ин и ян, едното не може без другото. Съдейки по нашата история и съдба ние не може да сме от добрите, проста логика, другото е пропаганда и вманячаване.

154

Анонимен

преди 6 години

От едната ни страна е Ердоган. Той ще ни оправи държавата, но в замяна ще поиска да се обрежем и да сложим фесовете. От другата ни страна ЕС, там е ясно, ще чистим тоалетни и ще им слугуваме. От другата ни страна е Русия, руската империя. Путин си гледа и той неговите интереси. А сами не може да се оправим, некадърници сме, злобни, бедни и завситливи, не можем да направим работеща държава. Това е положението, народе... Учете немски, руски и турски! Винаги ще ви трябват в България.

153

Инкогнито

преди 6 години

Ами явно не са 500 те века робство пак виновни,а 50-те години дружба и безверие ,защото: 30 години след обявяване на независима България след 5 вековно робство сме 6-та икономика в Европа.А 30 години след 50 годишна "дружба" сме най-бедните в Европа....

152

Анонимен

преди 6 години

6 месеца до една година си ниво напреднал, с 20 - 30ч на седмица.

151

Ач

преди 6 години

До ФАКТ!За колко време се учи немския?

150

Анонимен

преди 6 години

Тия неща, че в кръвта на българите било да сме лоши, не са верни. В кръвта на всички хора е да са лоши. Немците не са ли били варвари ? Кой опустошава Рим и цивилизацията ? Не са ли били точно немските племена ? Да, българите сме изостанали от Запада, но не защото сме варвари и генетично сме номади. А защото 5 века сме били в пределите на Османската империя, която е била 500 години назад в развитието си. 5 века не са малко време! Те са ни разказали играта на манталитет и на всичко!

149

Анонимен

преди 6 години

Никой на никого не липсва. 21 век думата патриотизъм звучи антично, всеки живее там където се чувства добре.

148

Флуми

преди 6 години

Българите сме варвари номади. То ни е в кръвта да рушим, а не да създаваме. Просто изпълняваме генетичната програма.Поздрав от Бавария и лека нощ.

147

Анонимен

преди 6 години

Обичам много България. За съжлание има 2 варианта да се оправим. Ако имах силата, щях да избия всички политици, капиталисти, чорбаджии, мутри и България щеше да тръгне. Всичко щеше да е за народа. За съжаление не съм толкова силен и не мога да се справя. Трябва да избия около 50 000 престъпници, които освен да крадат друго не умеят. Това е бързият вариант. Бавният вариант ще отнеме стотици години, докато настигнем Западняците и чакаме мутрите да умрат и да фалират, защото са некадърници.

146

Анонимен

преди 6 години

Червени, зелени, пембени, най-вече страдаме от глупaци, егоисти, криминални елементи и ***. Булгарстaн над всичко!

145

Анонимен

преди 6 години

България я ограбиха комунистите през 1944-1947. После пропиляха ограбеното за грандомански икономически недоносчета. Накрая червената олигархия си разпредели останалото, а сега същите комунистически изверги имат наглостта да исскат народен съд за някакви си грабители... Пълна лудница!

144

Шваба

преди 6 години

БГ никога няма да се оправи. Или е турска или руска колония. Сега е гъзочистачкв на ЕС. Преди СССР наливаше пари тук заради общата граница с НАТО. Ние и ГДР бяхме най-добре. Сега *** на путараната на Меркел и това е.

143

Анонимен

преди 6 години

До тоя под мен: Ако има Народен съд с такива правомощия, той трябва да разстреля първо вас бе, изверги червени!

142

Анонимен

преди 6 години

Народен съд за всички, които по някакъв начин са замесени в ограбването на държавата и народа. Трябва да дойде един нов Пиночет, да ги затвори на един стадион, да монтира къртечници и да заповяда да се стреля на месо по всичко живо вътре. Гаранция след 5 години България ще е в цветущо състояние. Обаче ЗАПАДА няма да разреши такова нещо защото си прави далаверите със същите тези наши крадци! Например ГЕРБ са създадени от немците затова им целуват подметките.

141

hmf

преди 6 години

беззаконието, черните братя, мутрите, малкото пари...

140

Анонимен

преди 6 години

България ще бъде добре, когато се изчисти от политиците и мутрите. Всички политици и мутри са престъпници и безделници. Нищо не става от тях, те мислят само за шкембетата си, и майките си ще продадат за комат хляб.