19

Анонимен

преди 6 години

А някой ще каже ли защо Германия не може да обучи свои собствени лекари, та трябва българи и румънци да ходят там?

18

Вуте

преди 6 години

Замисляли ли сте се?На,колко реално произвеждащи нещо се крепи България?!Аз си мисля,че не са повече от 1 милион!Може и да не съм прав,и дано не съм!!

17

PD

преди 6 години

Хайде стига! Псевдо ентелегенти реват на чужд гроб. Време разделно е, и в трудностите са калява характера. Който търси лесен живот, ще си плати цената. Който се справя с трудностите днес, утре ще води дружини. Няма друг начин, да се отсее житото от плявата. А жътвата иде. И всеки, ще трябва да плати цената за избора си.

16

Кратун

преди 6 години

В България се живее добре ако парите ти идват от чужбина. Всички, които работят и печелят онлайн, ще кажат калко им харесва в България. И на всички, които се върнат да си карат почивката с пари в джоба също им харесва. Но ако трябва да преживяваш с иработеното в България е голяма мъка. Нека не си правим илюзии. В България заплатата ми беше 4 пъти по-малка от това, което ми плащат сега в Германия. И още нещо - ще се усети че и инженери няма, когато се опитат да вдигнат на крака индустрията.

15

Уот дъ фък

преди 6 години

Живейте си в ***. Пишете си сълзливи статии и чакайте зад клавиатурите някой да дойде да ви свърши работата. Така ще е като все чакате някой да ви оправя все си ходите оправени. Псевдопатриотчета които ни наричат предатели само защото не могат да се отделят от полата на мама. А да само да уточня за гражданйето. В България няма нито един град - всичко е село. Ако не ми вярвате разходете се малко по света.

14

Анонимен

преди 6 години

Румъния е едниствената държава ,която не е намаляла като население за годините на ,,демокрация ,, въпреки напускащите я . И дори има лека положителност в ръста на населението .Демократите ли са им некадърни та оцеляхя ? Я да видим в България какви пекани демократи ни громят . Явно техните не са били членове на комунистическата партия .

13

Живея на Запад

преди 6 години

Заслужавате си го селяни, с вашата корупция, далавери, познати и приятели и всичките ви гнусотии. Хак да ви е, никога няма да се върна и да плащам данъци в България.

12

Анонимен

преди 6 години

Махнах си детето от тази комунистическа клоака.И така...

11

аз

преди 6 години

Ех какво нещо е интереса, след като на призивите да дойде някой да работи за без пари , естественно никой не дойде изведнъж се сетиха ,че има хора в чужбина и сълзи покапаха по журналистическите бузки. Как па точно сега се стиха бре?

10

Анонимен

преди 6 години

Споко в Чалгаристан се толерират безгласните букви, смазаните от безвремие и просотия хора плюс небългарския електорат на БКП,ГЕРБ,СДС, ДПС и подобната им ***!!! Най-големия бойкот на изгнилата ни пост комунистическа държавица дойде точно от хората, които я напуснаха, там просто няма как да им противодействат безродниците, дето ни доведоха до тоталния крах!!! Сега ритат на умряло, защото идва и техния ред да ги изгонят, просто защото не остана кой да работи...

9

Анонимен

преди 6 години

Махнах си детето от тази комунистическа клоака.И така...

8

Манафов

преди 6 години

Страдам за всички роми, турчори и гласоподаватели на Герб. Честно!

7

гошо печиния

преди 6 години

българина има комплекс за малоценост. като види 2 лева и требе да се покаже. дали ще е маратонки, кола, телефонче..... понеже и държавата е гангстерска и няма сигурност в бизнеса, банките, съдебна система всеки гледа да краде по много, точно защото утрещният ден е несигурен. абе въртележка

6

Анонимен

преди 6 години

Тая "успялата" във Водафон не ми я хвалете.В тези компании ако не си КРАДЕЦ и *** няма да се развиеш.Най-крадливите компании са тези в услугите, телекоми, ВИК, енерго ....това са хипермошенници.И стига глупави статии като тази.Ако не са тези около 2 милиона емигранти да пращат по 1-2 милиарда ойро годишно Бг ще банкрутира за няколко години.

5

Анонимен

преди 6 години

27 години минаха и свободно пазарно развитие няма.

4

бг смешки

преди 6 години

у БГ няма политика - има КРАДЕНЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ! да неговорим колко поасредсатвени хора влезнаха вътре в полтиката и съсипаха държавата ....а НАРОДА СПИ ! логично умните и по -образаваните избягаха ....кой да работи за 600 лв по 12 часа на ден ....?!?!! само да може ония отгоре да го крадат с разни схеми .....съд няма проктатура няма ...народ няма ....

3

Анонимен

преди 6 години

Защо не съм по-млад, да се махна от тази к0чина загубена...Млади, не правете моята грешка.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Няма държава от Източна Европа, която да не е загубила част от населението си след налагането на евроатлантическото робство. Факт !Ако не вярвате, проверете в Гугъл.Най-драстично е положението в България и прибалтийските републики.ГЕНОЦИД е наложен на цяла Източна Европа.Неговото официално име е ... "евроинтеграция" !

1

Жоро Играча

преди 6 години

Докато за парламента се напъват бизнесмени, и хора, които искат да задоволяват собствените си, на жените им и на децата им-*** интереси така ще е. Държавници вече няма, държавници. Докато не се каже "не на бизнесмените в парламента" така ще е. Ако пък се питате "за кой да гласувам" - не се притеснявайте. Ще дойде време и за правилна и про-българска платформа, изчистена от пошлост и корупция. Не се съмнявайте.