213

Ели

преди 6 години

Когато Благо Джийзъса се тагна на Колизеума всички се възмутихте, сега е същото. Цапаница не на място. Ще кажете, че това дъждът ще го отмие, но когато всеки ден по 2-3 деца рисуват на практика постоянно трябва хората да гледат творбите на хлапетата.Не, нямам нищо против децата и техните рисунки, проблемът е, че има места за деца и места неподходящи за същите.

212

Аз съм "ЗА"

преди 6 години

Да се развиват. Детето едва ли е пречело на бизнеса. И без това децата са малко в страната. Не мога да разбера тази злоба. Сигурно повечето от пишещите нямат деца или не обичат децата.

211

Анонимен

преди 6 години

"Тя останала изумена от реакцията на охранителите, още повече, че никъде нямало обозначение да има подобна забрана. И най-вече - ставало въпрос за рисунка с тебешир."А забрана има ли да мине някой пиян швед и да я нарита в кухата кратуна тая майка? И най-вече - става въпрос за съвсем обикновен ритник, с маратонка...

210

Нина

преди 6 години

Е тази майка точно в Бизнес Парка ли можа да заведе детето да рисува по асфалта?Да го беше завела в един автопарк 😉

209

Х

преди 6 години

207 , ама и ти се изказа. Криворазбраната цивилизация от кога е на Вазов ??!И аз работех някога в бизнес парка, и аз се ядосвах на множеството майки с деца, от които няма къде да седнеш в почивката. На 200-300 метра има парк (този на младост 4), а за две спирки ще стигнете и до парка на младост 3, който е супер добре направен за деца, с катерушки и всичко. Въртопо и камбаните също са близо . Стига с това, че нямало паркове...

208

Анонимен

преди 6 години

И сега какво излиза? Ние деца не сме ли били? Не сме рисували с тебешири? Прекалени моралисти се извъдиха някои. Предполагам тези, които нямат деца. В крайна сметка детето не е направило нищо лошо, не е счупило или повредило нещо.

207

Анонимен

преди 6 години

До цураНаписал съм рекламен маркер, каквито има в излишък във всяка бизнес сграда и се подаряват с цел реклама. Не съм споменал блокче, а по лист хартия, каквито също има в излишък във всяка бизнес сграда... Изобщо не си прави труда да проумяваш, какво съм написал, няма да ме разбереш така или иначе и то не защото текста е сложен, а защото посланието е за хора, които знаят какво означава думата емпатия и то към деца, а не към нещо друго, но явно не малко и идея си нямат какво е това...

206

Анонимен

преди 6 години

Тук май само един сел**дур пише коментарите. Всичките са относно тая тъ*а, безработна кифла, и нейното коп*ленце... Ами ти писачо, не си ли безработен, да висиш цял ден в днес.бг и да плюеш по хората, и да си избиваш комплексите? Нявсякъде в Европа едно дете, може да рисува по асфалта, но в бизнес парка не? Да не би ти да си този който ги е изгонил, че злобееш и тук сега? Деца със сигурност нямаш. Сигурно и образование нямаш.

205

Пешев

преди 6 години

А синът на Президента не е ли бил там и да е гледал безучастно? Ай стига сте правили новини от единични случаи!!! Много дрескачи загрозяват фасади, както и много "новинари" замърсяват живота ни с псевдо новини. А проблема е, родителите на децата и тези на "новинарите" са и са били със занижени критерии за естетика. Днеска драскат и си говорят глупости без контрол - какво ще правят утре? Сещате ли се?

204

До Shopp

преди 6 години

Ти явно си мислиш, че като правиш деца и ги зарязваш всички са като теб! Ама заради такава изм*ет, като теб е такова положението! Сигурно *** и тя е висяла по парковета да търси балъци, та си така отблизо запознат!!

203

Човек

преди 6 години

Относно питбула - бях там и след наго вървеше човек от охраната, който се опитваше да го изведе от Бизнес парка.Бях там с детето си на 4 години и исках да му покажа къде работя. Никога не би ми хрумнало да го оставя да рисува по алеите, защото това не е детска площадка. Не се увличайте с преувеличения и не правете драма с неверни факти- имам предвид историята с питбула.

202

юбералес

преди 6 години

добре е, да се чуе и другата страна. Добрата журналистика го изисква.

201

Shopp

преди 6 години

Това е Бизнес-парк, а не Луна парк.Това е парк за бизнес, а не за самотни майки-ловджийки на мъже. Мога да се обзаложа, че тази е парясница или самотна майка, която търси някой балък да ги изхранва - нея и *** и.

200

Анонимен

преди 6 години

Боже, колко много тъпота, неграмотност и угодничене, безсърдечност у новите българи. Всеобщо опростачване и падение. Сещам се за Криворазбраната цивилизация на Вазов.

199

либераст от парка

преди 6 години

Все пак нашият бизнес е по-важен от вашите ***. Как ще се либерализираме отзад и отпред, като вашите бълхи скачат и цапат нашия парк ?

198

рисунки

преди 6 години

Не съм ходила в този БИзнес- парк, но щом е парк- има алеи.На 80 години съм, ходила съм в много паркове, крайморски градини и дори има състезания за рисунка на асфалт.И каквато и да е рисунката,винаги всеки окуражава дечицата,защото това е ТВОРЧЕСТВО, душевна изява( а един дъжд измива всичко..)Може би бизнесмените ще си изцапат подметките на тебешира?( но те пътуват само с коли.Веднъж видях в Морската градина във Варна един с колата си на края на една от буните, отворил вратите и "диша чист въ

197

Shopp

преди 6 години

Алоу, селяните, на това място само името му е парк.Иначе е заградено пространство с бариери за колите, застроено е с големи офисни сгради с представителства на фирми и складове и изобщо не е предвидено да се мотаят хора без работа и майки с колички. Тая кифла изобщо няма работа там. Просто има няколко кафета и закусвални за работещите, което привлича безработните кифли да се моткат из околността. А може и да се е надявала да я забърше някое наивно работещо момче в обедна почивка.

196

цура

преди 6 години

До АнонименЕми ела да ми купиш на мен порше, защото сега се състезавам по улиците с една изгнила тойота.......Защо майката не купи сама нужните неща? Охраната да си за*бе района и да отиде да търси маркери и блокче....ти в ред ли си бе? Кой ще пази парка от лошите?

195

Преживяно - 2

преди 6 години

Завърши ругатните си с думите "Яаа да сее мааахаш оттук!" - това изречение вече не беше изкрещяно както предишните, а беше изречено с тих, много заплашителен тон, като гласът й преминаваше в злобно ръмжене, когато произнасяше гласните букви.На няколкото жени, които се спряха и ме подкрепиха, майката кресна "Я си е.. мам..!"Тръгнах да търся пазач или полицай, не срещнах никъде. Когато се върнах на същото място, майката и детето вече ги нямаше, а остатъците от храста бяха жалка картинка!

194

Преживяно - 1

преди 6 години

Преди време кротко направих забележка на млада майка, чието около тригодишно дете юнашки съсипваше красив декоративен храст в Борисовата градина. Помислих, че се е загледала в друга посока и не забелязва, че то чупи клонките на храста, а от онези, които не успява да счупи, обрулва и листата, и цветчетата, така че да останат голи клечки.Че като облещи едни очи майката, като изду вратни жили, като забълва ругатни. Не ми се вярваше, че жена може да ръмжи, но тя така завърши тирадата си - ...