253

Майка ти

преди 6 години

Що ли пък всички с "частната" собственост просто не го духате ...

252

до 264

преди 6 години

Е какво пречи да си взема сандвич и да го хапна на открито?!!? Идеята да излезеш от сградата, да хапнеш нещо на крак, да седнеш на пейка да побъбриш с колеги...Който иска да си седи в ресторанти/ кафета! А бе какво ти обяснявам! Това е частна собственост, всяка фирма има договор, в който пише какво може да ползва! Външни хора нямат място там! Все едно аз да имам къща с двор, и изведнъж понеже някой нямал парк, да дойде в двора ми! Хайде по-сериозно, има парвила и трябва да се спазват!

251

Анонимен

преди 6 години

До МенИмате ресторанти и кафета,какво ядете по пейките като турски гастарбайтери

250

Анонимен

преди 6 години

Елементарната култура и благоприличие сочат, че не можеш да рисуваш където и когато ти скимне, без значение дали е с тебешир, спрей, маркер или нещо друго.Разбирам да е в някой парк или градинка, но не и в бизнес парка, който е частна собственост. Никой не е длъжен да ви върви по rъза и да ви чисти "рисунките", нито да ви третира като егати онеправданата и наранена особа. Това е все едно да се из*eреш пред нечии вход и после да му се сърдиш, като ти бие шамар и те накара да си го изчистиш...

249

румен

преди 6 години

До АнонименТъпанар, ти явно деца нямаш..Щом ти пречат. а ти какъв си бил някога . Сега си явно нахакан ИТ специалист от телефонния отдел. ***

248

Истината

преди 6 години

е, че просто трябва да разучите малко на кого са предписани правата и собствеността върху целият "Бизнес Парк" и всичко, драги пишещи, четящи, майки и журналисти ще ви стане ясно. Да ви спестя усилията - фирмите на *** и племеника му. От тук нататък си правете извода колко права имат обикновените граждани вътре в него. Политическата свръхкласа може да прави каквото си поиска, където си поиска, с когото си поиска. Утре могат и да гръмнат някое дете, защото ги погледнало на криво примерно...

247

До Lan

преди 6 години

Наричат се улици, но всъщност са алеи в частен имот. Вътрешна инфраструктура. И никой никога не е планирал да прави парк там. Ако ви се разследва - действайте.

246

Lan

преди 6 години

Всъщност, ако това беше статия, а не клюка, би трябвало да има разследване ЧИЯ точно собственост са улиците в тази "частна собственост" и с какъв точно статут е цялото това нещо...не толкова трудно. Иска се само едно допитване до общината.

245

Lan

преди 6 години

255А хрумвало ли ти е ЗАЩО името му е "Бизнес ПАРК"? :) Защото това е липсващият парк "Източен" на София...щото е някаква безумна идея...която просто МИНА и това е! За напълни нечии джобове. Утре и "работещите там" ще искат да се разходят или да разходят децата си някъде...и в Младост, познай къде е това някъде?!

244

+ 1 за 251

преди 6 години

Моето мнение напълно съвпaда с коментар 251. Разберете, едно е обществен парк, друго е парк в комплекс от офис сгради! Парка е за работещите там! Напарвен да излезеш на спокойствие за 10 минутки или обедна почивка да хапнеш един сандвич на някоя пейка! Идеята е, малко да презаредиш, да е по-тихо, на въздух! Майки с колички, викащи хлапета, външни хора, неработещи в офис сградите, нямат място там!!!

243

Анонимен

преди 6 години

То за всяка забрана табрела ли трябва да се слага... Тази е била много нагла като са им направили забележк ае можело да си замълчи, това н ее обществен парк и имат право, не тя ще чисти поле.

242

само минавам

преди 6 години

Тъй като бях неволен свидетел.... Госпожата беше много хрисима и мила с охраната, А ТЕ ТЪПИТЕ ХОРА ОПИТВАЩИ СЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА я помолиха да си тръгне. Ходете да драскате в мола или пред парламента *** драскачи.

241

АЗ

преди 6 години

Спомням си как се блещих, когато видях нормални хора да ходят по тревните площи, децата да играят и да се смеят. Как по тревата, тя не е за стъпване!!! Идиотските забрани в България, наложени от болни мозъци, с които отразнаха поколения! И тревните площи се косят редовно, и няма кърлежи, и се чистят и поддържат, и са за хората!

240

Анонимен

преди 6 години

Бизнес парка е място където се работи. Много е дразнещо да слезеш за 10 минутна почивка от сградата, където те изгърбват от работа (капитализъм) и да се опиташ да си починеш малко психически в парка. Само че, там е пълно с хора, които не работят в бизнес парка и заемат местата за сядане, вдигат шум и се държат, все едно са си вкъщи. И майките с колички супер много дразнят там. Да си ходят в общинския парк на младост и да си се разхождат там, да си рисуват по асфалта и да си вдигат шум.

239

рупи

преди 6 години

Уважаеми медии, моля да не ни занимавате с битиетата на някакви инфантилки. Някаква се скарала някъде с някой и трябва да се тиражира веднага новинарките. Ако погледнете чисто статистически, всеки ден има десетки и стотици подобни случаи. Но защо точно този скандал е по-заслужаващ вниманието? Като иска да рисува, да драще с тебишира у тях, на стените.Или там не може?

238

Мишо

преди 6 години

Какво престъпление, какъв ужас! Охраната направо да почне да стреля по такива нарушители на Закона и Конституцията!Не Ви ли е срам, бе, всички, които изписахте тонове глупости против една майка и детето й, защото било рисувало... по земята... с тебешир. Болно общество! Ето затова българите напускат страната си. Място, дето всички търпят и си мълчат за големите престъпления, а са готови да разкъсат едно 5 годишно хлапе, че е прегрешило да "изцапа" с рисунката си. Срам ме е да Ви чета!

237

Галя

преди 6 години

Пази Боже сляпо да прогледа! Из коментарите: Детето било "изцапало" с рисунката си и тебешириният прах бил вреден за околната среда. Ще реши човек, че с цяла торба цемент е драскало това лошо дете! Няма нищо по- хубаво на света от детска рисунка, но сбърканите ви мозъци не могат да го асимилират. Не заслужавате деца!

236

rоко

преди 6 години

Най-вероятно държанието на майката е провокирало изгонването и. А и явно е от тия майки, за които всичко е позволено в името на детето. Преди известно време имаше една,дето я изгонили, щото кърмила в някакъв мол. Ами не може където ти падне, да натрапваш каквото си искаш,понеже било за детето. А тази майка,сега като няма друга работа,ще има да разнася тази случка по разни телевизии и медии до откат. И лошото е,че медиите ще ни занимават с такива глупости.

235

Анонимен

преди 6 години

Да, там е много красиво, има езерце с риби и костенурки, зелено е, чисто, сред модерни сгради. Това привлича родители с деца, още повече, че има и кино Арена там. Все пак, струва ми се, че самите родители би трябвало да разбират, че там не е място за рисуване по асфалта или плочките. Не е нужно да дойде охраната да им го каже. Лошото в случая само е, че са били много груби с нея.

234

Анонимен

преди 6 години

До VVVVVVVVVVКакъв обществен лиценз бе, ***...Каза ти се, че това не е парк в смисъла на градски обществен парк.Това са 6-7 големи корпуса с прилежащата им територия, на която има малко трева и пейки за работещите там. Има ограда и бариери с магнитни карти. Хората са в правото си да я изгонят ако не се съобразява с вътрешните им правила.