43

Анонимен

преди 6 години

аман с тия лъжливи руски нещастници !

42

Бръм бръм

преди 6 години

Това са системи за затриване на следите.След като гръмнат връщане назад няма.После само коментари на е..но д.***. Дали са очистили добрите или лошите какво значение има...щом са гръмнали, значи е трябвало- американска логика.

41

Анонимен

преди 6 години

Боби, поне си сменяй името, че вече само като ти видя прякора и цъкам минус, не си струва и да чета дори. Лично за мен си поставен в списъка "дървени глави".

40

анонимен

преди 6 години

турция влиза с танкове в сирия сащ разполагат ракети в сирия те как сеозоваха в сирия кои ги е канил или им е искал помощта това е нахлуване начужда територия сащ зорлем си тьрси пово6094д за воина срещу русия изобщо няманикакво намерение да се справи с ид

39

мани мани

преди 6 години

А българските системи ГРАД с етикет от Вазовите заводи дето са в Сирия нито дума. Те как попаднаха там?

38

Питам

преди 6 години

До Боби 44 Я да питам ти като си толкова компетентен , я кажи какви самолети да си купим? Без руски москвичи обаче.Тях ги елиминираме.

37

Така е

преди 6 години

До Блокиран в Дневник 35 Като гледам снимката е ясно че със Сирия е свършено.Да ги оставим да се доизбият .Тази държава никога няма да се възроди.

36

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОКои "умерени" и с какво са по-различни от ИДИЛ!? Ти знаеш ли името на поне ЕДИН "умерен" лидер, каква му е платформата, виждането за бъдещето на Сирия и с какво се отличават от ИДИЛ? А откакто руснаците се намесиха се такова таковата на ИДИЛ, спряха да се разрастват с геометрична прогресия, пък ти си пиши каквло щеш, "мозък"...

35

Ха-ха-ха!

преди 6 години

Ха-Ха-Ха!Били "обикновени "катюши"?!!!!!!! Това е съвсем различна техника с радиус на действие 300км.

34

Гого

преди 6 години

Това е хуманитарна помощ за Сирия.Не видяхте ли след хуманитарната помощ на НАТО във Либия не остана камък върху камък

33

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Боби-за твое сведение в интернет има такова нещо като чичко гугъл,където всеки който се интересува може да види цифрите които цитираш...Разбираме че си много умен, ама все пак...

32

Мишо

преди 6 години

"Кои са истинските цели на САЩ в Сирия и срещу кого смятат да се бият американските военни?" Целта на американските военни да "докарат" малко демокрация в Сирия!

31

Анонимен

преди 6 години

До Боби Добре че има такива като теб, на всяко лай.о муха . Ако не кацнеш няма да знаем нищо . А за РСЗО нещо ти се губи ,издишаш .

30

хаха

преди 6 години

сащ завземат окупираната от русия сирия, за тва реват смешниците...

29

Анонимен

преди 6 години

Сул.ьо и Пу.льо разбра че САЩ =ИДИЛ! . Та затова е тази интервенция на американски войски . За да спасят колкото може от ИД . Абу Бакр ал Багдади -Шимон Елиът -засега е евакуиран успешно в Израел ,било на лечение, било да посъбере силици . Тръмп пръв каза в очите на света че ИДИЛ е създаден от САЩи обвини лично ев.ре.иката Клинтън- ,ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ ИДИЛ,,,

28

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Най-интересното е, че САЩ в момента оакаха отношенията си с целия свят. С Русия е ясно, Украйна - спряха им помощите, Турция, Китай, Германия, Франция, Австрия, Мексико...Сега действат да ги развалят с Иран и Катар. И така вече за Сирия решенията се взимат от Русия, Турция и Иран.Видяха че с бледоликите зад океана няма да могат да се разберат.

27

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Аз мисля, че демокрацията буксува доста в Афганистан, Ирак и Либия.Та се чудя, защо добрите американци не отидат да си оправят демокрацията и корупцията в изброените територии ами отиват за нови подвизи в Сирия.МВнР предупреждава да не се ходи в Либия? И защо не мога да се сетя, нали махнаха лошия диктатор и сега е супер, има избори и обичат добрите американци?

26

zdv

преди 6 години

Алооо, Боби-какви 2,5 тона боекомплект снаряди за един танк бре, тиквьо? Максимален брой снаряди за брой машина са около 1.3-1.4 тона, 40 снаряда+заряди за тях са това-по около 33 кила на комплект! Мисли преди да пишеш нещо-говорим за руски таралясници обаче!

25

Добре че е НАТО

преди 6 години

Хибридната война на Путин щеше да ни довърши за няколко години, охотно подпомагана от широката мрежа от предатели-русофили, повечето от които са на издръжка на Кремъл или пък са просто руски ***.

24

Анонимен

преди 6 години

Кланът Асад е съветско руска марионетка. Руснацоте са в Сирия дори още по времето на Насър когато Сиия и Египет са били едно