106

молодец

преди 6 години

Путин набий им обръчите на еврообратните

105

Анонимен

преди 6 години

129 От 100 години Русия губи територия и население , така че не знам за какви войни става дума .

104

SpaceX

преди 6 години

Само така икономическа война до безусловна капитулация както в края на 80-те

103

Анонимен

преди 6 години

Следващят път Путин да избере не само президент, но и шеф на ЦРУ; да проведе парична реформа и да въведе в Руските съединени щат - рублата.

102

Old Smugler

преди 6 години

До АнонименDa amerikanzite sa mnogo " TURPI ". HAHAHAHA

101

Ани

преди 6 години

Руснаците пускат неверни слухове че помагат на Тръмп да стане президент. След като той спечели изборите опровергават собствените си слухове и така стоят по новините и компрометират избора. Това е долен метод на Империята на Злото.Просто трябва да се знае че до каквото се докоснат го компрометират.Трябва и ние да започнем да пишем по форумите им.

100

Анонимен

преди 6 години

Това, че американците са търпи, ограничени, надменни и самовлюбени това всички го знаехме. Сега разбрахме , че са пълни **

99

Ани

преди 6 години

Наглостта на руснаците няма граници. Просто Тръмп си заслужаваше да стане президент, но рашките окепазиха всичко. Както правят и у нас. До каквото се докосне руснак и се опорочава. Долно племе. Трябва да се игнорират и да се натикват в *** *** винаги като надигнат глава.

98

Old Smugler

преди 6 години

До ПЕСЪЧИНКАEeeeeee ma mnogo ste zloben be drugar komunist

97

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е да смени Ленин. Или да се нареди до него

96

****

преди 6 години

Путин трябва да бъде сменен незабавно с Жириновски,и тогава ще стане весело.

95

Анонимен

преди 6 години

Русия следвайки методите на САЩ ще си остане империя на злото, докато не се разпадне.

94

Анонимен

преди 6 години

Слава на САЩ! Мачкай.

93

небезизвестен

преди 6 години

Анонимен деанонимизиран служител, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи и ха-ха-хакери, под неприкритото прикритие на явни тайни служби, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, за намеса на Русия в изборите в САЩ. И изобщо по целия свят и извън него.

92

Анонимен

преди 6 години

До 104: Загуби от Южен поток - 4 милиарда. Загуби от Белене - 600 милиона..................Ще загуби разбира се, защото се знаеше, че са губещи !...защото най-икономически изгодното трасе за руски газ /това и последният наивник го знае/ е през Украйна.

91

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Гнусните кравари съзират навсякъде "конспирация". Самите те водят непрекъснато войни по целия свят, а наричат агресия намесата на Русия в Сирия. Русия е в Сирия по молба на законния сирийски президент. Всички останали държави замесени във войната са агресори. Самите САЩ създадоха Ислямска държава за да свали правителството на Сирия, а сега негативите се поемат от ЕС.

90

Българин

преди 6 години

То е ясно, че единствената причина САЩ да продължават да гласуват санкции срещу Русия е защото виждат, че губят властващото си положение в света.Имам чувството, че ако утре стане някакво природно бедствие в САЩ, пак ще тръгнат да разследват руска връзка и да искат още санкции.Само че Русия отдавна намери начин да ги заобикаля и икономиката и отбелязва 1% ръст първото полугодие на годината с очаквания за 3% до края.

89

Анонимен

преди 6 години

До Боби,, Турция се превърна в енергиен транзитен център на Европа ,,- казано от Б.Б. на поклонение вТурция..................

88

Седларов

преди 6 години

Много,много лошо!

87

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz11 Едно е да искаш ,второ да можеш ,трето и четвърто да го направиш Особенно срещу 3,5 милиарден пазар = ШОС.